2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Valla tavsiye ederim, gayet güzel oluyor geniş geniş mis gibi odasında uyuyor. Gece kalkıp gitmek de hiç zor olmadı benim için. Aksine giderken uykum açılıyor iyi oluyor
İlk gün vicdan yaptım, uyuyamadım. Meğer ben güvenli bağlanmışım gittim kontrol ettim sürekli, hatunun umrunda değil. E ben manyak mıyım o zaman dedim yattım uyudum ilk gün gece lambası açıktı. Baktım o da umrunda değil, ben kendim kapıdan bakınca hemen görmek için açıyormuşum meğer. Kapattım onu da. Karanlıkta odasında uyuyor artık. Ben de eşimi ses çıkarma diye dürtmüyorum sürekli. Mutluyuz

Bizim odamız ipeğin odasına 3 adım olduğu için gece uyanıp yanına gitmekte zorlanmadım ben. Ama atak bitti gibi görünüyor. Zaten 3. Geceydi dün gece. Atak ve aşı birleşince gecelerimiz çok şenlikliydi bizim de. Yanıma aldığım ama bunu uyurken yaptığım oldu sabah uyanınca fark ettim falan. Odayı ayırmak iyi oldu en azından uykumun içinde almıyorum çocuğu yanına giderken yolda uyanıyorum
Ipek, kozasinda artik. Yerini biliyor cocuk. Masaallah :)
Çok şükür. İnşallah hep böyle olsun istiyorum. Odasını yatağını bilsin, sevsin, orda rahat hissetsin istiyorum. Ne kadar erken o kadar iyi bana göre. Aslında 6 ay odamızda yatmasını düşünmüştüm ama park yatağın yatağı çökmüş resmen yenisini almak 2 ay için çok mantıklı gelmedi. Bahanesi oldu ayırdım gitti

ya ben anneme istedigim her seyi rahatca iletebiliyorum,10 defa da soylesem alinmiyor. el yikama mevzusuna takintiliyim mesela,annem de bunu bilir ve uygular ama kv bi kere yapsa 2.sini yapmaz. mesela mutfagi toplar,en sinir oldugum sey olan lavabodaki seyleri eliyle alir ve isleri bitince banyoda ellerini sabunla yikamaz ve ben de rahat edemem. yemekten sonra el agiz yikama aliskanliklari yok. ben bunlara fazla takigim. o yuzden icime sinmez.

cok sukur annemle ayni sehirdeyiz uzakta otursak da. ama insallah annemin yakinina gelecegiz. ayni sehirde daha fazla hasretlik cekmek istemiyorum. ayni site veya ayni sokak olunca super olacak.

annenler orda mi yasadilar hep,emeklilik durumlari falan mi var?
yami gelecekler mi temelli?

igne vurdurup hemen ayaga kalkan arkadaslar vardi canim. cok gecmis olsun.

dun ben de gaz ilacini eksik vermisim,gece costu,sonra verdim de rahatladi.
sunnetiniz hayirli olsun simdiden. ben de istiyorum ama doktorumuz 6.aydan sonra onerdi. bu hafta tekrar soracagim nedenini.
dönmeye baslamadan yaptirsam iyi olacak.
ürolog mu yapiyor genel cerrah mi?
bir de lokal mi?

Yok cnm hiçbir fark yok. Ben de şaşırdım.

23 ten sonrasi nasil canim?

gece uykulari iyi o zaman ipegin?
nazar deger diye dusunursen cevap verme

Canim su an sana nasil ozendim bi bilsen. Bende adanaliyim yani kadirliliyim. Liseyi adanada gecirdim. Ne kadar ozledim varya. Insallah bi ara firsat bulup gelmeyi cok istiyorum. Oglum adanamin kokusunu alsin istiyorum. Ins bi an once olur

Bizim mendiller küçük olunca öyle sandım ben de. Ben hep korkuyorum Defne elini ağzına soktuğunda önlüğünü de sokuyor bir gözüm hep onda oluyor kendi başına oynamaya bıraksam bile çünkü mendili eline dolayıp ağzına sokuyor. Yazarken utandım ne pis kızım varmış benim
Uyku arkadaşına mesafeli yaklaşıyordum ben de bağımlılık falan yüzünden ama uyumasına yardimci olacaksa kabul edip sevebileceğim bir şeye dönüşüyor yavaş yavaş.

Bizim odayla onunkinin arası evin iki ucu ama benim zaten uyanmak gibi bir sıkıntım yok çünkü hiç odada emzirmiyorum, her uyandığında salona geçiyorum. Bence de 6 ay olmadan ayırmak en güzeli, farkına vardiklari zaman daha çok zorlanirlar ve bizi de daha çok zorlarlar

Bence iyi yapmışsın cnm... bizim fena,, ciğer ötüyo resmen... sizin de böyle olmaz en azından 12’sine kadar azalar biter dedi doktor.. sabretmeye çalışıyorum

urolog yapacak. lokal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…