Apaçi deme şu çocuğa, jön annesi o. Önünü kapatıyorsun çocuğun böyle, bırak ketleme çocuğu. Aç önünü Barış geliyor
Günaydın hanımlar
Ne güzel ya, nasıl geçti süreç? Ben de çok istiyorum da daha odası müsait değil. Önce soğuğa karşı ekstra bir önlem almam lazım. Senden gaz alıp ben de mi hızlandırsam şu ayırma işini? Ama önce atağı bitirmemiz lazım.
Biraz güvenden yoksun kalacak ama olsun o kadar da
Haftasonları yaptığını bilmiyordum, o zaman haklısın. Haftaiçinden gazlasan bu haftasonu kimse gelmesin başbaşa geçirelim dinlenelim ya da gezelim diye? Belki plan yaptık biz dersiniz.
icine sinmiyorsa birakma tabi canim. ben de kv ye birakip gidemem sanirim. ben zirvede biraktim o isi:))) kirsehire gittik,1 gece kaldik,kardesimin sözü icin.
allah var simdi,onlar gozleri gibi bakiyorlar ama iste ben rahat edemiyorum.
kötü gelin miyim neyim
Ben ne anneme ne kv bırakmak isterim. Hem kötü evlat hem kötü gelin
Bizim odamız ipeğin odasına 3 adım olduğu için gece uyanıp yanına gitmekte zorlanmadım ben. Ama atak bitti gibi görünüyor. Zaten 3. Geceydi dün gece. Atak ve aşı birleşince gecelerimiz çok şenlikliydi bizim de. Yanıma aldığım ama bunu uyurken yaptığım oldu sabah uyanınca fark ettim falan. Odayı ayırmak iyi oldu en azından uykumun içinde almıyorum çocuğu yanına giderken yolda uyanıyorumAlıntılama yapmıştım ama gitmiş kafami toplayıpta mesaj yazamadim gece fenaydik yinebir de üstune bir hafta gecmesine ragmen regl oldum galiba .
B bursa_83 masallah ne guzel annenin yaninda olması benim annem yurt dısında ve kv de bazı seyler gozlemledigim icin fazla birakmiyorum ama dediğin gibi ilgililer aslında biraz benim kotu gelinligimden.
Mutella hayırlı olsun odaya yaptıgınız cikartma peki nasil gidiyor fetih islemleri. Benim oyle bir niyetim vardı eģer gece uykumuz uzarsa ama malesef saat başı parti yaptık
Çok şükür. İnşallah hep böyle olsun istiyorum. Odasını yatağını bilsin, sevsin, orda rahat hissetsin istiyorum. Ne kadar erken o kadar iyi bana göre. Aslında 6 ay odamızda yatmasını düşünmüştüm ama park yatağın yatağı çökmüş resmen yenisini almak 2 ay için çok mantıklı gelmedi. Bahanesi oldu ayırdım gittiIpek, kozasinda artik. Yerini biliyor cocuk. Masaallah :)
Alıntılama yapmıştım ama gitmiş kafami toplayıpta mesaj yazamadim gece fenaydik yinebir de üstune bir hafta gecmesine ragmen regl oldum galiba .
B bursa_83 masallah ne guzel annenin yaninda olması benim annem yurt dısında ve kv de bazı seyler gozlemledigim icin fazla birakmiyorum ama dediğin gibi ilgililer aslında biraz benim kotu gelinligimden.
Mutella hayırlı olsun odaya yaptıgınız cikartma peki nasil gidiyor fetih islemleri. Benim oyle bir niyetim vardı eģer gece uykumuz uzarsa ama malesef saat başı parti yaptık
İyi böyle sanki ya ben bi süre daha olmak istemiyorum valla büyük rahatlık :)
Kızlar selam,
Maalesef 2 gündür baya ağır bir grip geçiriyorumEge'ye bulaşmasın diye de emzirme dışında 2 gündür kucağıma bile almadım. Ayrı odalarda duruyoruz. Aynı ev içinde hasret kaldım yavruma
Şuanda bir tek parol içiyorum, c vitaminli meyveler yiyip sıcak içecekler tüketiyorum. Emzirme döneminde Nurofen gibi haplar kullanılmıyor değil mi? Doktora gidecek halim maalesef yok. Ege'ye eşim bakıyor annem de hasta. Sizlerin de tavsiyeleri varsa açığım.
Kendinize ve miniklerinize dikkat edin.
ahaha ayni. 4. ayi bitirdik ama gaz derdi kaka derdi bitmedi. gunduz uykulari yarim saat. resmen geri sayim. kostur kostur is yapiyorum. carsamba da sunnetimiz var bakalim umarim hafif gecer.
magazadan aldim canim. tesadufen gordum onu da iyi oldu :))
ahaha buyuyunce jon oldum ben deyip havalara girerse git grecin teyzeye sat bu havalari derim
Yok cnm hiçbir fark yok. Ben de şaşırdım.Kabızlık yaptı mı peki?
Defne hala dirençli ama atağın sonlarına yaklaştıkça daha insaflı olduğu günler de oluyor. Jönümüz Barış'ı örnek alsın kendine haber vereyim de. Saçlar hala ayni mı?
Büyüyorlar be Muti, tepki veriyor gülmeye başladı sık sık. Benim ultrasonda bile çatık kaşlı olan kızıma bir neşe geldi Allah bozmasın
O minik fırçalar silikonsa yeni kaynamış suyu dök en son üzerine birkaç sn. Hızli kuruyor, ben ilaç kaşıklarında ve biberon uçlarında öyle yapıyorum.
Çok sevimliymiş, sever bence
Saatte bire hasret kaldığım zamanlar çok oldu bu atak döneminde. Uyutup yatağıma yatarken uyandığı ve cin gibi olduğunu çok gördüm. Ama sonlara doğru azalıyor ve tunelin ucundaki ışığı gördüğüme inanıyorum. Bitecek bu gunleri de, uyku düzeni düzelecek inşallah yeniden. Boşuna mama vermesin çocuğuna biraz sıksın dişini bence, ihtiyaç yoksa mama vermesin gereksiz yere.
Yok cnm direk verdi. Ayşe’de de öyle yapmıştı. Aslına bakarsan ben test yapıldığını burada duydum, bilmiyordum.selam canim. kan tahlili yaptirip mi basladiniz kan ilacina yoksa direk verdi mi doktor?
Bizde iyiyiz cnm biraz islerim yogun onun disinda Iremle geciyor :) sunnet icin simdiden gecmiş olsun ben direk uyku egitimi vermiyorum kendi bir dongu olusturdu simdilik 20.30de gece uykusuna daliyor 23 te uyaniyor ve 1 saat kadar besleniyor oynuyor sonra tekrar uyku o sekilde gidiyoruz.
Mimarlik konusunda tabiki cnm meslegim o cunkune konuda?
Estafirullah cnmhımmmm,iki is ayni anda,bir de bebek. helal olsun:)
sizin gibi analari gorunce kendimi tembel hissediyorum
Valla tavsiye ederim, gayet güzel oluyor geniş geniş mis gibi odasında uyuyor. Gece kalkıp gitmek de hiç zor olmadı benim için. Aksine giderken uykum açılıyor iyi oluyor
İlk gün vicdan yaptım, uyuyamadım. Meğer ben güvenli bağlanmışımgittim kontrol ettim sürekli, hatunun umrunda değil. E ben manyak mıyım o zaman dedim yattım uyudum ilk gün gece lambası açıktı. Baktım o da umrunda değil, ben kendim kapıdan bakınca hemen görmek için açıyormuşum meğer. Kapattım onu da. Karanlıkta odasında uyuyor artık. Ben de eşimi ses çıkarma diye dürtmüyorum sürekli. Mutluyuz
Bizim odamız ipeğin odasına 3 adım olduğu için gece uyanıp yanına gitmekte zorlanmadım ben. Ama atak bitti gibi görünüyor. Zaten 3. Geceydi dün gece. Atak ve aşı birleşince gecelerimiz çok şenlikliydi bizim de. Yanıma aldığım ama bunu uyurken yaptığım oldu sabah uyanınca fark ettim falan. Odayı ayırmak iyi oldu en azından uykumun içinde almıyorum çocuğu yanına giderken yolda uyanıyorum
Çok şükür. İnşallah hep böyle olsun istiyorum. Odasını yatağını bilsin, sevsin, orda rahat hissetsin istiyorum. Ne kadar erken o kadar iyi bana göre. Aslında 6 ay odamızda yatmasını düşünmüştüm ama park yatağın yatağı çökmüş resmen yenisini almak 2 ay için çok mantıklı gelmedi. Bahanesi oldu ayırdım gitti
Mimarlik konusunda tabiki cnm meslegim o cunku
Canim su an sana nasil ozendim bi bilsen. Bende adanaliyim yani kadirliliyim. Liseyi adanada gecirdim. Ne kadar ozledim varya. Insallah bi ara firsat bulup gelmeyi cok istiyorum. Oglum adanamin kokusunu alsin istiyorum. Ins bi an once olurGunaydin guzel anneler. Herkese keyifli,bebekleri ve esleriyle cok mutlu bir haftasonu diliyorum. Adana an itibariyle gunesli ve ruzgarli. “Gocuk” larimizi giydik..Gunesin tadini cikarmaya, portakal bahcelerine, dere kenarina, babaannemiz ve dedemize gidiyoruz.Abisi kardesine mandalina agaclarini gosterecek, guzel planlari var. Belki kuslar gecer ustumuzden :)) @sakyuz Kozan yollari :)
Bizim mendiller küçük olunca öyle sandım ben de. Ben hep korkuyorum Defne elini ağzına soktuğunda önlüğünü de sokuyor bir gözüm hep onda oluyor kendi başına oynamaya bıraksam bile çünkü mendili eline dolayıp ağzına sokuyor. Yazarken utandım ne pis kızım varmış benimAy nerdee keske bende olmasam ne guzel tadıni cikart. Benim zaten lohusalığimda uzatmali oldu az az leke leke devam etti baya bir sure. Pesine hemen adet oldum benimde cok sancim olurdu ama daha hafif seyretti Allahtan yoksa yatak dosek yatmam gerekirdi.
O kadar ufak bir sey degil yutma riski yok zaten agzindan da nefes almıyor. Ki zaten derin uyjuya geçince alıyorum. Dun bayaģi araştırdim bu uyku arkadası meselesini avantajlı gibi gorunuyor gerci uyusunda baska biraey istemiyorum simdilik.
Çok gecmis olsun ya cok zor bir durum. Benim esim birkac gundur grip bu yüzden kızin tum yükü bana kaldı cok yoruluyorum ki senin halini düsünemiyoeum hem hasta halsiz hem Ege ye geçecek korkusu. Üc katlı maske aldi esim ondan takıyor ama yine de yanaştirmıyorum sen de al tak bence. Alah sifalar versin acilen.
Bizim odayla onunkinin arası evin iki ucu ama benim zaten uyanmak gibi bir sıkıntım yok çünkü hiç odada emzirmiyorum, her uyandığında salona geçiyorum. Bence de 6 ay olmadan ayırmak en güzeli, farkına vardiklari zaman daha çok zorlanirlar ve bizi de daha çok zorlarlarValla tavsiye ederim, gayet güzel oluyor geniş geniş mis gibi odasında uyuyor. Gece kalkıp gitmek de hiç zor olmadı benim için. Aksine giderken uykum açılıyor iyi oluyor
İlk gün vicdan yaptım, uyuyamadım. Meğer ben güvenli bağlanmışımgittim kontrol ettim sürekli, hatunun umrunda değil. E ben manyak mıyım o zaman dedim yattım uyudum ilk gün gece lambası açıktı. Baktım o da umrunda değil, ben kendim kapıdan bakınca hemen görmek için açıyormuşum meğer. Kapattım onu da. Karanlıkta odasında uyuyor artık. Ben de eşimi ses çıkarma diye dürtmüyorum sürekli. Mutluyuz
Bizim odamız ipeğin odasına 3 adım olduğu için gece uyanıp yanına gitmekte zorlanmadım ben. Ama atak bitti gibi görünüyor. Zaten 3. Geceydi dün gece. Atak ve aşı birleşince gecelerimiz çok şenlikliydi bizim de. Yanıma aldığım ama bunu uyurken yaptığım oldu sabah uyanınca fark ettim falan. Odayı ayırmak iyi oldu en azından uykumun içinde almıyorum çocuğu yanına giderken yolda uyanıyorum
Çok şükür. İnşallah hep böyle olsun istiyorum. Odasını yatağını bilsin, sevsin, orda rahat hissetsin istiyorum. Ne kadar erken o kadar iyi bana göre. Aslında 6 ay odamızda yatmasını düşünmüştüm ama park yatağın yatağı çökmüş resmen yenisini almak 2 ay için çok mantıklı gelmedi. Bahanesi oldu ayırdım gitti
Ya her bebek kadar uyanıyor diyeyim, ortalama bir 4 aylık bebek iştegece uykulari iyi o zaman ipegin?
nazar deger diye dusunursen cevap verme
Çok güzelmiş ya, ben de biraz gözlemleyeceğim Ferrum'u, sonra memnun kalmazsam gecebilirim Purferro'ya.Yok cnm hiçbir fark yok. Ben de şaşırdım.
Bence iyi yapmışsın cnm... bizim fena,, ciğer ötüyo resmen... sizin de böyle olmaz en azındanYani zaten su anda cigerde bise yok bizde cok sukur .Ama biraz da sacma bi sekilde bence cocuk oksuruyo die ya cigere inerse tedavisi uyguluyoruz .Oksuruk daha iyi sanki ama o balgam gitmeden bitmio iste.Ben de kendi drumu istiyorum ya
O bilse kizar zaten bu ya tutarsa tedâvisine ama simdilik o kadar korktum ki ben de hic bise yapmamaktan iyi geliyo biseler yapmak
Sizin nasi son durum?
Biz de ilkinde ferrum kullanmıştık.. şimdi bunu önerdi doktor.. kabızlık geçmişti onda da birkaç gün sonra gerçi.. geçer sizin de bence bu aralar :)Çok güzelmiş ya, ben de biraz gözlemleyeceğim Ferrum'u, sonra memnun kalmazsam gecebilirim Purferro'ya.
urolog yapacak. lokal.dun ben de gaz ilacini eksik vermisim,gece costu,sonra verdim de rahatladi.
sunnetiniz hayirli olsun simdiden. ben de istiyorum ama doktorumuz 6.aydan sonra onerdi. bu hafta tekrar soracagim nedenini.
dönmeye baslamadan yaptirsam iyi olacak.
ürolog mu yapiyor genel cerrah mi?
bir de lokal mi?
Koyu gri gibi cnm :)ne renk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?