Ben normal sanıyodum ama arkadaşların fikrinide almak lazım :)
Biberon meme reddini uzatabilir. Evet canim sıvıları bununla verebilirsin. Şimdi de sütünü verebilirsin bununla biberon yerine.emzik almiyor zaten paşam:)
biberon neyin uzamasini saglar?
6 aydan sonra bu bardakla mi su verecegiz?
Bizimki de o hareketi yapıyor diğer tarafa bakıyor dönüyor memeyi buluyor neyse ki :) koku da üşütmüs olduğundan olabilirBizim meme reddi de devam ediyor. Bazen rahat bir sekilde emiyor bazen yatırma pozisyonu bile alamıyoruz bazen ayakta emiyor bazen yatarak. Ara veriyoruz geziyoruz hopluyoruz falan. Karman cormaniz ama şükur bir yolunu buluyoruz. Bir süredir emerken basını diger tarafa ceviriyor bakıyor bakıyor sonra memeye donüp emmeye devam ediyor ya da ben ceviriyorum artk mecburen.
Benim sormak istedigin sey ise alakasız. Bebekleriniz alttan gaz cıkarirken koku yapıyor mu? Bizim bugun hep gazimiz vardi ve hep kokuluydu nedendir acaba bilgisi olan var mı?
Ah canım ya emzik ne zamana kadar yasakHevesle gezmeye gidiyorum diye çıktık evden.koşa koşa geri geldik.
Badileri küçük geliyo diye dışarı çıktık.avm ye gittik.güzelce gezdik tozduk.alışverişimizi yaptık.
Uykusu gelince koca avmde herkesin önünde açtık çarşafı çocuk salladık :)
Rezilliğim daha çok artmasın diye etrafımdakilere kafamı kaldırıp bakmadım :)
Neyse uyuttuk.yarım saat uyudu.uyandı şöyle bi etrafına baktı ağlamaya başladı.
Karnı acıktı diye mama hazırladım.ağladı direndi emmedi.arabaya gittik.belki orda emer diye emmedi ağladı durdu.
Şansımızı trafikte vardı.çektik arabayı kenara açtık çarşafı,şu soğukta salladık.ne uyudu ne sustu.
Tekrar bindik arabaya biraz arabada sakinleşti hemen verdim biberonu emdi kendine geldi.bi yandan eşim kızıyo bu son bi daha çıkmam dışarı burnumdan geldi diyo.bi yandan bu ağlıyor.
İkisinide alttan alan ben oldum.
Eve mahkum olcaz bu gidişle
Hevesle gezmeye gidiyorum diye çıktık evden.koşa koşa geri geldik.
Badileri küçük geliyo diye dışarı çıktık.avm ye gittik.güzelce gezdik tozduk.alışverişimizi yaptık.
Karnı acıktı diye mama hazırladım.ağladı direndi emmedi.arabaya gittik.belki orda emer diye emmedi ağladı durdu.
Şansımızı trafikte vardı.çektik arabayı kenara açtık çarşafı,şu soğukta salladık.ne uyudu ne sustu.
Tekrar bindik arabaya biraz arabada sakinleşti hemen verdim biberonu emdi kendine geldi.bi yandan eşim kızıyo bu son bi daha çıkmam dışarı burnumdan geldi diyo.bi yandan bu ağlıyor.
Doktorumuz emzik 2 3 hafta daha vermeyin.hatta unutursa hiç vermeyin dedi.biraz emzik karşıtı bi dr.Ah canım ya emzik ne zamana kadar yasak
İnşaallah canım yaa.bu emzik nelere kadirmiş meğer.uyuması gezmesi herşeyi değişti valla.canim biraz daha buyuyunce oyle olmaz,mahkum olmazsin eve niye olasin.birkac ay sonra gulerek hatirlayacagin bir ani olacak bu. herkesin basina gelebilir. uzme kendini.
Doktorumuz emzik 2 3 hafta daha vermeyin.hatta unutursa hiç vermeyin dedi.biraz emzik karşıtı bi dr.
Zaten unuttu kızım emziği.bi ara verdim tutamadı emziği.
Ama emme isteği var bu çocuğun
Ağzını açıp duruyo bazen.beni emmiyo emzik emmiyor.ne emicek bu çocuk anlamadım.
İnşaallah canım yaa.bu emzik nelere kadirmiş meğer.uyuması gezmesi herşeyi değişti valla.
emir emzik almadigi icin nasil bir sey bilemiyorum ben
Olmuyor canim bizde gaz cikarinca koku. Gaz masaj yapiyorum mesela, cikariyor Cok hafif bir koku belki.. zaten gazdan hemen sonra veya birlikte kaka yapiyor. Sizinki de kaka kaciriyor olabilir mi?Bizim meme reddi de devam ediyor. Bazen rahat bir sekilde emiyor bazen yatırma pozisyonu bile alamıyoruz bazen ayakta emiyor bazen yatarak. Ara veriyoruz geziyoruz hopluyoruz falan. Karman cormaniz ama şükur bir yolunu buluyoruz. Bir süredir emerken basını diger tarafa ceviriyor bakıyor bakıyor sonra memeye donüp emmeye devam ediyor ya da ben ceviriyorum artk mecburen.
Benim sormak istedigin sey ise alakasız. Bebekleriniz alttan gaz cıkarirken koku yapıyor mu? Bizim bugun hep gazimiz vardi ve hep kokuluydu nedendir acaba bilgisi olan var mı?
benim bi fikrim yok
Üzülme canım bugünler de geçecek az kaldı. Hep böyle olmayacak ki...Hevesle gezmeye gidiyorum diye çıktık evden.koşa koşa geri geldik.
Amin cnm.. çok saol.. birşeye haddinden fazla üzülürsem hep daha kötüsü oluyor.. o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum.. bugün ilk defa kahkaha attı kaç gün sonra.. içim açıldı.. buna da şükür..
Üzülme canım bugünler de geçecek az kaldı. Hep böyle olmayacak ki...
Olabilir cnm, çok normal.. hatta bazen çok çiş yapmış oluyor sabah, o zaman da kötü kokuyor, kaka sanıyorum ben :)Bizim meme reddi de devam ediyor. Bazen rahat bir sekilde emiyor bazen yatırma pozisyonu bile alamıyoruz bazen ayakta emiyor bazen yatarak. Ara veriyoruz geziyoruz hopluyoruz falan. Karman cormaniz ama şükur bir yolunu buluyoruz. Bir süredir emerken basını diger tarafa ceviriyor bakıyor bakıyor sonra memeye donüp emmeye devam ediyor ya da ben ceviriyorum artk mecburen.
Oh maşallah demekki keyfi yerinde :)Amin cnm.. çok saol.. birşeye haddinden fazla üzülürsem hep daha kötüsü oluyor.. o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum.. bugün ilk defa kahkaha attı kaç gün sonra.. içim açıldı.. buna da şükür..
O gerçekten enteresan, nasıl programlıyorsak kendimizi artık.. ben de özellikle sabahları çok derin uyurdum, kaç kere babamın arayıp arayıp ulaşamayınca evime birilerini gönderdiğini bilirim gerekirse kapıyı kırın uyandırın hemen beni arasın diye :)) çok kavga ettik bu bin kere çalan telefona rağmen uyanamamalarım yüzünden.. ama çocukların gıkı çıksa uyanıyorum anında..Al benden de o kadar. Bir haftaya 4 aylik olacak hala ayni hala aynı.
Allah beterinden saklasın ya kıyamam cok zor cocuklarin hasta olması hele su nefes işi gercekten korkutucu. Benim eşimin uykusu normalde çok ağır ama bıdık hırlamaya basladı mı hemen duyup kalkıyo. Ebevenlik gercekten cok baska yaa.
Canim zor bir gun atlatmissiniz evet ama umut kapida.. Han 6 ay-2,5 yas arasi aglarken bayiliyordu. Ben biliyordum artik o aglayinca me yapmam gerektigini, sakindim ama bir yere gitmissem veya biri yanimdaysa etraftakiler cok panik yapiyordu; Han daha da kotulesiyordu. Bayiliyordu, kendine gelip geri gidiyordu. Ben de once etrafimdakilere diyordum sakin olun, korkuyor sizden diye. Esin ile simdi sakin bi zamaninizda konus ki kriz durumlarinda yardimci olamiyorsa da sessiz olsun en azindan. Bebegi cok etkiliyor boyle haller.Hevesle gezmeye gidiyorum diye çıktık evden.koşa koşa geri geldik.
Evet aynı şeyi yapıyorum ben de... bizim çektiğimiz zorluk nedir ki zaten... ama işte hasta olduklarında yine de içim parçalanıyor, engel olamıyorum :)Oh maşallah demekki keyfi yerinde :)
Bende zor zamanlar atlattım halada zorluğunu çekiyorum.
Böyle durumlarda kendime teselli vermek için çok daha zor durumda olan bebekleri düşünüyorum.
Makinaya bağlı olmadan nefes alamayan çocuklar mesela..
Yada evladığını kucağına alamadan toprağa veren anneler..
Eminim çocuğum yanımda olsaydı da bu zorlukları çekmeye razırım derlerdi.
Çok şükür gelip geçici şeyler yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?