2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizimki de o hareketi yapıyor diğer tarafa bakıyor dönüyor memeyi buluyor neyse ki :) koku da üşütmüs olduğundan olabilir

Ah canım ya emzik ne zamana kadar yasak

canim biraz daha buyuyunce oyle olmaz,mahkum olmazsin eve niye olasin.birkac ay sonra gulerek hatirlayacagin bir ani olacak bu. herkesin basina gelebilir. uzme kendini.

Ah canım ya emzik ne zamana kadar yasak
Doktorumuz emzik 2 3 hafta daha vermeyin.hatta unutursa hiç vermeyin dedi.biraz emzik karşıtı bi dr.
Zaten unuttu kızım emziği.bi ara verdim tutamadı emziği.
Ama emme isteği var bu çocuğun
Ağzını açıp duruyo bazen.beni emmiyo emzik emmiyor.ne emicek bu çocuk anlamadım.
canim biraz daha buyuyunce oyle olmaz,mahkum olmazsin eve niye olasin.birkac ay sonra gulerek hatirlayacagin bir ani olacak bu. herkesin basina gelebilir. uzme kendini.
İnşaallah canım yaa.bu emzik nelere kadirmiş meğer.uyuması gezmesi herşeyi değişti valla.

emir emzik almadigi icin nasil bir sey bilemiyorum ben

Olmuyor canim bizde gaz cikarinca koku. Gaz masaj yapiyorum mesela, cikariyor Cok hafif bir koku belki.. zaten gazdan hemen sonra veya birlikte kaka yapiyor. Sizinki de kaka kaciriyor olabilir mi?

Üzülme canım bugünler de geçecek az kaldı. Hep böyle olmayacak ki...

A AysheDuru çok geçmiş olsun.bir an önce iyileşsinlerde bi daha hastalık yüzü görmesinler annelerini üzmesinler..
Tüm hasta bebişlerimize Allahtan şifalar diliyorum..
Amin cnm.. çok saol.. birşeye haddinden fazla üzülürsem hep daha kötüsü oluyor.. o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum.. bugün ilk defa kahkaha attı kaç gün sonra.. içim açıldı.. buna da şükür..

Üzülme canım bugünler de geçecek az kaldı. Hep böyle olmayacak ki...

İnşaallah.meğer benim ne uslu kızım varmış.önceden ver emziği uyusun.ver emziği sussun ne rahatmış.
Bi yere giderken huysuzluk yaparmı ağlarmı diye hiç düşünmezdim.
Şimdi burnumuzdan getiriyo cadı :)

Olabilir cnm, çok normal.. hatta bazen çok çiş yapmış oluyor sabah, o zaman da kötü kokuyor, kaka sanıyorum ben :)

Oh maşallah demekki keyfi yerinde :)
Bende zor zamanlar atlattım halada zorluğunu çekiyorum.
Böyle durumlarda kendime teselli vermek için çok daha zor durumda olan bebekleri düşünüyorum.
Makinaya bağlı olmadan nefes alamayan çocuklar mesela..
Yada evladığını kucağına alamadan toprağa veren anneler..
Eminim çocuğum yanımda olsaydı da bu zorlukları çekmeye razırım derlerdi.
Çok şükür gelip geçici şeyler yaşıyoruz.

O gerçekten enteresan, nasıl programlıyorsak kendimizi artık.. ben de özellikle sabahları çok derin uyurdum, kaç kere babamın arayıp arayıp ulaşamayınca evime birilerini gönderdiğini bilirim gerekirse kapıyı kırın uyandırın hemen beni arasın diye :)) çok kavga ettik bu bin kere çalan telefona rağmen uyanamamalarım yüzünden.. ama çocukların gıkı çıksa uyanıyorum anında..

İyi akşamlar Kızlar nasılsınız?
Bebekleri hala kundak yapıyor musunuz ? Motor refleksi ne zaman yok olur acaba ne zaman kundağı bıraksak da rahatça uyur?
Bir de yakında işe başlıcam bakıcı arıyorum, sizce kaç gün kadınla birlikte kızımın yanında kalmalıyım, çocuğa alışsın hem hem de ben yokmuş gibi yapsın ben de göreyim basıl diye? Sonrasında ses kaydı koyarsam hangi odaya koymak mantıklı sizce Kızlar oturma odası mı yatak odası mı?

Canim zor bir gun atlatmissiniz evet ama umut kapida.. Han 6 ay-2,5 yas arasi aglarken bayiliyordu. Ben biliyordum artik o aglayinca me yapmam gerektigini, sakindim ama bir yere gitmissem veya biri yanimdaysa etraftakiler cok panik yapiyordu; Han daha da kotulesiyordu. Bayiliyordu, kendine gelip geri gidiyordu. Ben de once etrafimdakilere diyordum sakin olun, korkuyor sizden diye. Esin ile simdi sakin bi zamaninizda konus ki kriz durumlarinda yardimci olamiyorsa da sessiz olsun en azindan. Bebegi cok etkiliyor boyle haller.
Ve benim de ilk baslarda korkudan evden cikmadigim zamanlar oldu birkac hafta. Sonra kendime guvendim, ogluma guvendim ve mahkumiyet bitti, firar ettik oglumla :) sen de hep boyle gidecek diye korkma. Disarda kriz yasamak gercekten zor ama gercekten gececek. Buyudukce ilgileri artacak etrafa karsi, dikkatlerini bir seylere odaklayabilecekler ve daha keyifli bir hal alacaksiniz. Agâh’i dogurdugum gune kadar Han ile sokaklardayiz biz :) dogumdan sonra 1 ay ara verdik..sonra yine attik kendimizi disari. Gececek insallah..opuyorum kizini. Cok tatlisiniz ama avm’de battaniyede bebek sallamissiniz :)

Evet aynı şeyi yapıyorum ben de... bizim çektiğimiz zorluk nedir ki zaten... ama işte hasta olduklarında yine de içim parçalanıyor, engel olamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…