2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba güzel ağustos anneleri
Hamileliğimden beri takip ediyorum sizi ve hepinizi çok iyi tanıyorum. Bende sessiz takipçiklerdendim. Bugün bende üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum beni de kabul eder misiniz ?
Hoşgeldin, gel gel şenlikli olsun, buralar bu ara pek sakin taze kan iyi gelir

adiyla saglikla yaşasin:)
sizde genel durumlar nasil,gaz beslenme uyku?
hepsi cok yolundaysa yazma ki nazar degmesin
Gretchen Grundler
Yazmayın gerçekten iyi olanı, en son geçen gün gözünü kapat dedim ya sana, kız sapıttı kapattırmıyor gözünü
Yeni yöntemler arıyorum şimdi uyusun diye

Ben Eğin’liyim aslen.. Malatya, Elazığ ve en son Erzincan’a bağlamışlar bizi... memlekete giderken de geçmişliğim var birkaç kez ama şöyle rahat rahat gezemedim hiç.. sen orada mı yaşıyorsun?
Evet canım ben malatyalı-arguvanliyim.Turkulerimiz cok meşhurdur.Belki duymuysundur arguvan havası derler.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim

Az emme derken?
Göğsün boşalmadıgını hissediyor musun?
Yani büyüdükleri için daha güçlü cektiklerinden , daha cabuk boşaltıyorlar bence.
Canım emdikten sonra bakıyorum hala sulu süt var.yani beyaz süte geçmemiş oluyor.ısrar kıyamet biraz daha emiyor ama yağlı sütten tam olarak içmiş olmuyor

Valla hiiç rezil olunacak bi durum yok cnm,onceden olsa yadırgar, gülerdim belki ama çocuktan sonra öyle bir anne görsem avm de dur kız sen dinlen biraz da ben sallarım derim... anneligin insana neler yaptıracagını anladım yani.
Hem ilerde kızına anlatıp gülecegin bi anı iste:)) gecip gidecek bu yasadıklarımız...
hiç dert etme kendine.
Carsafını eksik etme yanından yeter

Yok canım malatyadayiz biz.Ermislide şenlikler oluyodu çok geldim ama artık yapılmıyor

Canım emdikten sonra bakıyorum hala sulu süt var.yani beyaz süte geçmemiş oluyor.ısrar kıyamet biraz daha emiyor ama yağlı sütten tam olarak içmiş olmuyor
Hmm o zaman meme reddi gibi durum yoksa sagıp verebilirsin biberonla istersen. Bir de en son hangi memeyi emmisse onunla baslat diyordu bana dr,yağlı süt gelsin diye.

Amin canım hepimizinki inş.
Bizim uyku sorunumuz var , malesef oğlum sürekli memede uyumak istiyor. Onun dışında uyumuyor. Gündüz uykumuz yok denecek kadar az buda haliyle beni çok yoruyor.

amin canim.
yardimci olacak kimse var mi,arada birakip dinlenebilecegin?
memede keyifleri yerinde. orda uyuyup acikinca emmeye devam etmek istiyorlar ama analarda da ne bel kaliyor ne kol ne boyun:)

bu benim ozellikle dikkat ettiigim bi konu ama daha koku almadim hic. acaba gazla birlikte kaka kacirdi onun kokusunu mu aldin?
Yok kaka kacırmadi biraz internette baktım da galiba kaka birkaç gun birikince oluyormuş ya da bazi arkadaslar üsütme yazmış. Ikisi de olabilir.
Canım bizimkide kokulu yapıyo bazen.
Eşim kaka yaptı bu diyo.bakıyorum altına hiç bişey yok.ben normaldir diye hiç endişelenmedim bugüne kadar.
Ilk defa bugün okdu bende korktum ama galiba normal.
Bizimki de o hareketi yapıyor diğer tarafa bakıyor dönüyor memeyi buluyor neyse ki :) koku da üşütmüs olduğundan olabilir
O hareket cok tatlı degil mi ama ki zaten her hareketleri tatlı yaa yerim.
Olmuyor canim bizde gaz cikarinca koku. Gaz masaj yapiyorum mesela, cikariyor Cok hafif bir koku belki.. zaten gazdan hemen sonra veya birlikte kaka yapiyor. Sizinki de kaka kaciriyor olabilir mi?
Kaka sonradan yaptı biriktirmis galiba çünku 4 gun ustune yaptıgında az yapmıştı ve tabi üsutme de diyorlar ikiside olabilir.
Olabilir cnm, çok normal.. hatta bazen çok çiş yapmış oluyor sabah, o zaman da kötü kokuyor, kaka sanıyorum ben :)
Bu ara oyle oluyor çiside kokuyoru benim kızim buyümüşte çişi kokuyor diye seviyorum. Gece ellemiyoedum bezini kaka da yapmıyordu ama artik degistirmeye basladım çok dolmasın diye rahatsız olmasın totomuz.
Bizimki de yapıyor.Bence normal bir durum.
Galiba normalmis ama ilk olunca meraklandim.

Herkese teşekkurler paylaşimlar için.

Canım gece altını değiştirince uyanmiyor mu? Ben artık degistirmiyorum zaten çok geç uyuyor

Arguvan ne kadar guzel bir isim ya oyle. Turkuleeiniz de guzel de ilcenizin ismi cok guzel.
Canım çok teşekkür ederim,bende şimdi bir arkadaşımla yazisiyordum.7 yıllık evli tüp bebek yaptı geçen sene tutmadı bu sene yaptı 3 haftalık hamileydi.Ben de kendimce bilgiler veriyordum şöyle yap ,şunu ye falan diye.Kız bebeğini düşürmüş çok üzüldüm ya morali çok bozuk.Allah isteyen herkese nasip etsin

Ay canım çok samimisin :)
Eşimle birbirimize bakıp güldük bir an önce uyusunda bitsin bu işkence dedik :)
Ben ameliyatına kadar hiç sallamadım.annem heves ediyodu ayağında sallamaya.izin vermiyodum.
Şimdi neler yapıyoruz :) bir ay daha böyle katlanırım.sonra tıpış tıpış uyku eğitimine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…