2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hiç de rezillik bir durum yok. Samatya Develi, eşim heveslenmiş, yemek yiyelim dışarıda, ben de maç izleyeyim diye.. birden çıldıran bir Ayşe, açtık battaniyeyi salladık.. ne yapıcaktım? Mis gibi yemek söylemişiz, alıp eve getirmeye kalksam yol boyu ağlayacak, iyice çıldıracak, bütün gece ona da bize de zulüm.. uyuttuk yedik yemeğimizi güzelce.. birkaç ay sonra bu defa Florya Develi,, eşimin bilmem nesinin sünnet yemeği,, yine çıldırmış bir Ayşe... emziriyorum yok, mama veriyorum yok, ne uyuyor ne duruyor.. oranın da güzel bir girişi var, geniş, ferah, şık.. açtık battaniyeyi salladık aynen... çocuk susmadan çıkmam yola dedim.. uyudu bindik geldik.. hiç takılma.. elin tanımadığın insanları, isteyen güler isteyen kınar isteyen sempati duyar, boşver :) çocuk çıka çıka alışacak,, bizim de öyleydi başlarda, aman ağlamasın diye kapamadık kendimizi eve hiç.. alıştı da 6-7 aylıkken.. gıkı çıkmaz o zamandan beri..

Kolay bebek yok ki. Inşallah düzelir eski haline döner annesi merak etme.

Tabi cnm birşeyleri illa ki seçicekler,, daha neler neler değişecek büyüdükçe.. kendimi düşünüyorum ben mesela.. neredeyse 20 yaşıma kadar balık yemedim, sonra bir başladım her gün olsa yerim :) patlıcandan nefret ederdim şimdi bir tek çiğ şekilde yemiyorum :)) o yüzden çok da üstelemiyorum.. hani sebze yesin de atıyorum illa bamya yesin diye tek tek düşünmüyorum yani.. havuç yesin, salatalık yesin, bezelye yesin, bir yerlerden alsın o ihtiyacını da.. o kadar da seçsin yani :)

ben bakiciya birakacak olsam evin her yerini kamera ve ses sistemiyle doserdim.

Bizimki de yapıyor.Bence normal bir durum.

selamlar. Benim oglumun da refleksler devam ediyor. Altini degistirirken bile irkiliyor, kollarini iki yana aciyor. Onceden onu yasayinca agliyordu ama simdi gulup toparlanip kendine geliyor. Kundaklamama hic izin vermedi, hic sevmedi. Kundaksiz olunca da sirtustu yattiginda o refleksler yzunden cabuk uyaniyordu. Kundaklamiyorum yani. 2 aydir yuzustu yatiyor.
Diger konuya gelince de calisan anneler daha cok yardimci olacaktir.. Allah yardimciniz olsun.

Merhaba güzel ağustos anneleri
Hamileliğimden beri takip ediyorum sizi ve hepinizi çok iyi tanıyorum. Bende sessiz takipçiklerdendim. Bugün bende üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum beni de kabul eder misiniz ?
Selamlar.. hosgeldin sefa geldin.. Nerelerdensin? :) yavrukusu tanimak isteriz.

adiyla saglikla yaşasin:)
sizde genel durumlar nasil,gaz beslenme uyku?
hepsi cok yolundaysa yazma ki nazar degmesin
Gretchen Grundler

Amin canım hepimizinki inş.
Bizim uyku sorunumuz var , malesef oğlum sürekli memede uyumak istiyor. Onun dışında uyumuyor. Gündüz uykumuz yok denecek kadar az buda haliyle beni çok yoruyor.

Bebek uyanıkkek oturma odasında olacaklardır daha çok sanırım. Oraya koysan daha iyi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…