2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tam benim kafamdan gecen sahneyi yazmıssın kesinlikle utanilacak bir sey degil hifanur Ben bu meme reddinden sebep ayakta kucagimda ziplata zıplata emzirme odasinda emzirdim kac kez asil o gülunesi bence ama napiyim cocukmu ac kalsin ben mi ıhtiyacimı gormiyim? En iyisi tek kisilik emzirme odalari
Canım gece altını değiştirince uyanmiyor mu? Ben artık degistirmiyorum zaten çok geç uyuyor
Uyaniyor tabi ama vicdan yaptim koku olunca cocugu pis birakıyorum diye. Aslında ilk aydan sonra bırakmıştım.

Bu emzirme odalarıda çok hoş ya :)
Ben eskiden emzirme odalarını büyük bi oda sanırdım.içinde 5 10 tane anne,bebek emziriyo sanıyodum :)
Bebekle ilk defa avm ye gidince bi girdim.oh tek başıma lavabosu var.alt açma yeri var koltuk var :)
Çok hoşuma gitti
Ama bugün eşim tutturdu oralar kalabalıktır.boş yer yoktur diye.avm nin ortasında yere çöktüm mama yaptım.uzun bi süre evden çıkmıcam yaaa.

Aaa demekki sonradan alışıyolar.
Valla bu kış evden çıkamıcaz diye karalar bağladım eve dönerken.
Eşimde yemek yiyelim dışarda diyo.konsere gidelim diyor.
Ee bebek nolucak diyorum.hee doğru ya diyip konuyu kapatıyoruz :)
Ümit oldun bana.biz ona değil o bize ayak uydursun değil mi :)

amin canim.
yardimci olacak kimse var mi,arada birakip dinlenebilecegin?
memede keyifleri yerinde. orda uyuyup acikinca emmeye devam etmek istiyorlar ama analarda da ne bel kaliyor ne kol ne boyun:)
En büyük destekçim eşim canım malesef kimse yok bulunduğumuz yerde . Sabrediyorum artık bir daha bu zamanları gelmeyecek istediği kadar dursun diyorum

Gerçekten kendine güvenmek çok önemli.bu aralar güvenim sarsıldı.evde yanlız kalmak istemiyorum kızımla.ağlıcak durmucak diye ödüm kopuyor.
Geçen annemlere gittik onlarıda yabancıladı.gözlerinden yaşlar sel oldu aktı.ilk defa böyle ağladığını gördüm.şimdi annemlerde korkuyolar kızımdan :)
Ağlayınca canavara dönüşüyor küçük cadı :) valla iyiki buraya yazmışım.çok destek oldunuz sağolun

İyi geceler annişler. Emirin kakası bugün biraz farklıydı minik bi kan gördüm ve kakası sarı normalde bu sefer içinde yeşil kakada vardı. Hem yeşil hem kan görünce korktum. Eşim bezi aldı acile götürdü çok sıra varmış o sıra bi hemşire bakmış beze normal rengi demiş arada olabilir tabi hemen üşüttü diye düşünmeyin arada olabilir kötü bişey değil demiş önümüzde 70 kişi olumca bizde eve geldik kendi doktorunada mesaj atamadım şarjım bitmişti doktorunada soramadım şimdi sabahı bekliyoruz sizce neden olmuş olabilir ? Uzun oldu biraz kusura bakmayın

Cok emzirme odası gordum hepsi tip tip. Kimi cok konforlu kimi havasiz ve yetersiz emzirmek icin sira bekledigimi biliyorum. Birde bu eslerin aklina kaldıysak zaten yandık. Bir sey bildikleri yok bizi strese sokmaktan baska. Tabi zamanla onlarda bizde alışıyoruz geriye komik anilar kaliyor.
Ben geçen havaalanında emzirme odasında girdim koltuk yoktu ya. Ne kadar saçma. Sadece alt değiştirme yeri vardı. Sonra da milletin ortasında emzirenlere laf ediyorlar. Bebekli anneler ölsün evde tikilsin kalsınlar
Kesin orda bir koltuk vardı da ihtiyacı! olan birisi aldı! Gecen biz şık bir restoranta gittik havuzu manzarasi falan dedimki cok guzel bir bebek bakım odasi vardır. Yokmus o zaman mezcit nerde dedim perdeyle kapatilmıs alt katta bir yeri tarif ettiler. Hadi orasi neyse de koskoca havaalanı yaa saka gibi. Bu arada hangi havaalani peki,? Yolculukmu yaptın yaptıysan bebekle cokmu zordu? Benimde niyetim var da korkuyorum.

Son düzenleme:
Kesinlikle biri kesin oradaki sandalyeyi yürüttü. Yanı sandalye koymamış olmaları daha kötü bir ihtimal tabi.
Evet kızımla Erzurum'dan Ankara'ya geldik. Cok zor değildi. Uçakta hep uyudu sesten ve sarsıntıdan. Sadece insanlar biraz kaba. Ankara'da uçak koruge yanaşmadı. Otobüsler geldi. Ben de bebek var diye en son indim uçaktan anca yani. Aşağı indim otobüs dolmuştu kimse yer vermedi o soğukta ikinci otobüsü bekledin kucağımda bebekle.
Uçakta ağlayacak diye korkmuştum ama ağlamadı hiç. Keşke ağlayıp rahatsızlık verseymis şu insanlara:)

Keske aglasaymış gercekten. Ama cok enteresan nasıl kimse yer vermez hayret. Ben mart sonu gidecem nasipse hem ek gıdaya baslamıs oluruz ucakta oyalarim falan diye düsünduk esim bileti alırken. 3saat20 dakika uyumaz malesef zaptetmek cok mu zor olur acaba 7 aylik bebegi hic kestiremiyorum ilk cocuk olunca. Şimdi mi gitseydim diye düsündum de oralar soguk ve biz hala gezerek uyuyoruz ucakta nasil gezecez. Kafamda deli sorular. Sende annenin yanindasin herhalde ne guzel ne kadar kalacaksın.

Ataklı ve atarlı kızımdan zaman bulamadığım için çok sohbet e katılamıyorum fakat sessiz de olsa takipteyim. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. bebişleri uyumayan akadaşlara ve kendime sabırlar diliyorum. İki sorum olacak beni aydınlatabilirseniz sevinirim arkadaşlar bebeğimin gözünden yaş akmıyor hala bu normal mi? Bide kızım bu aralar uykusunda bi süre çekiyor sanki ağlar gibi sonrada basıyor yaygarayı acaba rüya görüyor olabilir mi ? Ya da biyerimi acıyor acaba sizlerde de oluyor mu? Hasta desem değil daha cuma günü kontrol de idik bir problem gözükmüyor du

Ya o iyi olsun da,uyku egitimini de geçersiniz dert etme... cok sükür ki atlattınız gecti gitti en Zor kısmını.Allah dermansız dert vermesin kimseye...

Tabi ki alışacak canım.. katı gıda başlayınca daha da rahat hem,, mama sandalyesine oturtursunuz, önüne bir iki oyuncak, kendi yiyerek oyalanacağı birşeyler.. siz de rahat rahat yersiniz.. zamanla oturur rayına zaten.. elbette eskisi gibi yaşamak mümkün değil, ama eskiden de bu kadar anlamlı yaşamak mümkün değildi diye avunuyorum ben :)

Evet canım ben malatyalı-arguvanliyim.Turkulerimiz cok meşhurdur.Belki duymuysundur arguvan havası derler.
Duydum tabi :) zaten türkülerimiz de bir.. sizinkilerin Malatya Malatya bulunmaz eşin diye söylediği bir türkü var ya mesela, bizimkiler de Eğinim Eğinim diye söyler onu :))) Erzincan’dan ziyade Malatya ve Elazığ’a daha yakınlar kültürel anlamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…