2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Niye söylemedin canım? Valla bebek oldu mu iş değişir.. çirkefleşme hakkın var her türlü :)

Off heleki benim eşim...
Doğduğundan beri tepemizden inmedi.bi yandan iyi güzel ilgili bir baba.ama diğer yandan herşeye karışan ve benimle didişen bir baba.inş gülerek hatırlarız bugünlerimizi...

Haklısın canım.biraz daha büyüsün bakalım :)

Yeşil renk zaman zaman olabilir ama kan önemli. Bizde amip çıkmıştı kan gorununce. Değilse alerji fr olabilirmiş diyet yapıyor anne.
Bu arada bir bilgi vereyim. Tahlil için en gec yarım saatlik kaka isteniyor. Ben o hataya düştüm siz düşmeyin. Yepisyeni bok lazımmış bu tahlil için

Ya o iyi olsun da,uyku egitimini de geçersiniz dert etme... cok sükür ki atlattınız gecti gitti en Zor kısmını.Allah dermansız dert vermesin kimseye...

Amiinnnnn canım.çok şükür nasıl olucak napıcaz derken oldu bitti.kızım yine bu durumu yaşayanlara nazaran daha kolay atlattı çok şükür.
En düşkün olduğu şey elinden alındı.çocuk boşluğa düştü.koca çocuklara emziği bıraktıramıyolar.benim 3 aylık yavruma şak diye bıraktırdık.
Ay kuzum yaaa.bu huysuzlukları yapması çok normal şimdi düşününce

Hayırlı olsun bebeğin aramıza hoşgeldin. Ben de Ağustos görünümlü Temmuz annesiyim ne zaman doğdu oğlun? Çok severim Mert ismini
Sağol canım çok teşekkür ederim. 26 Temmuz doğumlu.Bizde çok severek koyduk Mert ismini. Topikte hiç yok gördüğüm kadarıyla

anlayissiz canlilar
seni oyle beklettiler yani utanmadan. soylenecek cok sey var da neyyyyyse

Merhaba benim oğlumda bazen uyurken içini çekiyor sonra gözlerini açıp içli içli ağlıyor. Böyle durumlarda ben başını okşuyorum elini tutuyorum. Başını okşamak çok sakinleştiriyor. Bi yeri ağrısa devam ederdi heralde ağlamaya.

Off heleki benim eşim...
Doğduğundan beri tepemizden inmedi.bi yandan iyi güzel ilgili bir baba.ama diğer yandan herşeye karışan ve benimle didişen bir baba.inş gülerek hatırlarız bugünlerimizi...
Dun paylasimlarinizi okudum ama sicago sicagina yazamadim oglum sagolsun:) hic uzulmeyin inanin her defasinda ayni zorlugu cikarmiyorlar.siz eve tikildiginizla kaliyorsunuz.esim de bir kere disaridayken bebek aglama krizine girince: daha da sizle disari cikmam bu son olsun demisti.ondan sonra bir kontrol icin hastaneye gittigimizde once oranin restoraninda yemek yedik hem bebege hem kendimize guvenmeye calisarak.yavrumun giki cikmadi.baktik uslu duruyor uyuyup uyaniyor yakin bir avm de eksiklerimizi aldik.velhasil bir onceki feryat figan deneyimimizle alakasi yoktu.
Aynen esim de senin esin gibi.fazla ilgisi sevgisi beni yipratti diyebilirim..yani boyle ilahi bir gucle adamin sutu gelecek de emzirecek diye korkmadim degilbenim uykum cok hafiftir ama bebek gik dese gece bi bakiyorum esim benden once oglanin basinda.nasil ışınlaniyor anlamiyorum.

Günaydın kızlar :) Mutella hepsini okuyamadim yazdın mi bilmiyorum nasıl gidiyor ayrı oda macerası İpek kızın :) Kerem de dün ayrı yatağa çıktı sonunda
Günaydın ezgi :)
Aaa hayırlı olsun
Valla yanımda uyumaya alışmadığı için sanırım hiç zorlanmadık çok şükür. Gece uyanıyor gidiyorum uyutup geri geliyorum. Sizin nasıl gidiyor?

Günaydın kızlar 3 ayı doldurmaya yakın bir kızım var 42. Haftasında olmasına rağmen Laguna tüyleriyle doğdu omzundaki ve kolundakiler belirginliğini kaybetti ama hala dökülmediler kulağındakiler dökülüyor yalnız alnı hala aynı duruyor ve bugün dikkat ettim kaşları iyice gürleşmiş ve göz kenarlarına doğru tüyler büyümeyebaşlamış bebeğinde bu tarz tüylere rastlayan oldu mu Çarşamba doktor kontrolümüz var söylemeliyim mi doktora kız olduğu için çok tüylü olur diye çok korkuyorum

Orada doğup büyümeminde etkisi var tabii ama adananın yeri bambaşka. Vallaha hiç üşenmiyorum iki çocukla ayda bir ordayım:) yolculukta hiç sorun yaşamadım çok şükür. Büyük oğlumla da hiç yaşamamıştım. Çocuklar doğar doğmaz yolculuğa başlayınca alışıyorlar sanırım:) sadece uçak saatine dikkat ediyorum. Uçağa binince besliyorum. Yutkunmayla kulaklarındaki basınç azalıyor çünkü. Zaten uyuyor. Uyanıksa da duruyor durmazsa koridorda yürüyebilirsin zaten.

Yalnız bu memeyi ezmesi sündürmesi ağlatıyor beni. Dişleri kaşınıyor sanırım ama canım çok acıyor. Tepki de vermiyorum dişlerimi sıkıyorum
Memeyi ısırarak asılması beni de mahvediyor. Doktoruma sorduğumda o an loş ve sessiz ortama gir orda emzir demişti. Ya biraz memeden ayır sakinleşsin sonra tekrar emzir yada loş ortamda bizde işe yarıyordu...

Bu konuda çok dertliyim sorma. Bizim meme reddi bir ay sürdü. Giderek arttı. Her yolu denedim. Son günlerde sağarak vermeye başladım mecburen. Ama süt azaldı emmediği için. İki hafta kadarda sağarak gittik. Sonra süt azaldığı için stoktaki sütlerle ve sağdığım sütle devam ettik. Stok bitti ve maalesef mama takviyesine başladık. Hem süt hem mama devam etti. Bir haftadır süt bitti. Mamayla devam ediyoruz. Çok üzülüyorum süt olmasa yetmese hadi tamam derim ama süt var. Artık emmediği için eskisi gibi süt olmayacak hatta şuanda sağdığımda gelmiyor artık. Ama bir umut dün süt arttırıcı ne varsa aldım hepsine bugün başlıyorum. Doyumluk olmasada ilaç niyetine ne çıkarsa vermek istiyorum.

Günaydın ezgi :)
Aaa hayırlı olsun
Valla yanımda uyumaya alışmadığı için sanırım hiç zorlanmadık çok şükür. Gece uyanıyor gidiyorum uyutup geri geliyorum. Sizin nasıl gidiyor?
Sevindim cnm aman maşallah :) açıkçası Kerem'in de hiç umrunda olmadı hatta daha verimli bile uyudu. Rahat etti baya. Ama ben uyuyamadim bütün gece söylendim ben bebegimle uyumak istiyorum diye :) eşim zor tuttu almayayim diye. Ama alışacagim :)

Yalnız bu memeyi ezmesi sündürmesi ağlatıyor beni. Dişleri kaşınıyor sanırım ama canım çok acıyor. Tepki de vermiyorum dişlerimi sıkıyorum
Ben bazen öyle zorda kalıyorum ki ya dudagimin içini ısırıyorum ya avcuma tırnaklarımı batiriyorum. Kendim bilinçli olarak daha fazla acıtınca tepkisiz kalabiliyorum. İyice mazoşiste doğru yol alıyorum

Geçecek yine eski sakin bebeğine dönüşecek hiç merak etme. Yasağı kalkınca emzik de verirsin o da huzur bulur yine

Tabii ki de cok normal,daha dünyaya alışmaya calısırken... bu kadar huysuzlanması cok cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…