2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cnm kac gündür yazamadım,cok gecmiş olsun. Daha iyi misiniz Bari?

Bu arada su oturma olayına mama sandalyesine vssss büyük anlam yükledim:) acayip bekliyorummm Allahımmm büyük kurtarıcı olacak gibi :) bu arada 5.ayda kac dk oturtulabiliriz sanırım alıstrma amaclı oturtuluyor.ben simdiden 30-40 sn destekli oturtuyorum inanılmaz mutlu oluyor.

Çok saol canım. Size de geçmiş olsun çok. İnşallah daha iyi olmuşsunuzdur. Bebekle hasta olmak gerçekten zor. Hem ona geçirmemek için uğraşıyorsun, hem doğru düzgün ilaç alamıyorsun, hem zorunlu olarak ayrı düşüyorsunuz. İnşallah atlatırız en kısa sürede.

Canım çok saol. Ege de hiç hapşırmadı henüz, inşallah böyle de devam eder. Doktor bir grip ilacı yazdı onu kullanıyorum inşallah biraz daha düzelirim gün içinde.

Canım çok saol tavsiye için. Denicem ben de iyi gelir inşallah.

Merhaba,bilgi sahibi değilim bu konuda. Bence doktora sorman en iyisi.

Canım çok saol. O akşam artık dayanamayıp hastaneye gittim, serum biraz toparladı. Bir de doktor emzirmeye uygun 2 grip ilacı verdi ama pek işe yaramıyorlar sanırım. Artık ıhlamur, portakal limon ve dinlenmeyle geçirmeye çalışıyorum.

Kızlar selamlar,

Az önce KV aradı, "hastaymışsın geçmiş olsun aman Ege'ciğime bulaştırma." dedi. Şimdi ne desem bilemedim. Aydınlanma yaşadım resmen, hiç düşünememiştim. Kaç gündür emzirme dışında çocuğumu kucağıma alıp sarılamadım bile. Kim bilerek isteyerek çocuğuna hastalık geçirir ki, yani böyle bir uyarıya ne gerek var? Eşime söylesem alınganlık yapıyorsun diyecek. Canım sıkıldı biraz :/

Aman kızlar kendinize dikkat edin. Anne olup hasta olmak gerçekten hem duygusal hem fiziksel olarak zormuş.

Çok teşekkür ederim biz de yeni kaka bekliyoruz

Bebegi sadece anne sütüyle beslenen anneler bir işiniz olduğunda max kaç saat bebekten ayrı kaldınız ve sagma imkanı da yokken?? Bi de 5 saat için falan kaç cc süt bırakmak gerekir??

Bebegi sadece anne sütüyle beslenen anneler bir işiniz olduğunda max kaç saat bebekten ayrı kaldınız ve sagma imkanı da yokken?? Bi de 5 saat için falan kaç cc süt bırakmak gerekir??
Ben max 2 saat ayrı kaldım 120 cc süt bırakmıştım. Ama benim oğlum sürekli emmek isteyen bi bebek açken de tokken de memede durmak istiyor. 5 saat için ben olsam 250 300 cc bırakırdım ne olur ne olmaz

Geçmiş olsun canım anne her zaman dayanıklı olmak zorunda zaten .

Çogu zaman yersiz laflar edebiliyorlar maalaesef takma hiç cnm
Siyah turp suyu bal ile karıstırılıp iciliyor,gribe öksürüge, soguk algınlıgına iyi geliyor,deneyebilirsin
Gecmis olsun cok.

Allah yardim etsin arkadasina. Yitirilen bir can sonucta ve o kadar istenmis, kavusmak icin maddi-manevi cok sey harcanmis. Basi sagolsun. Allah yuzlerin guldurecek bir haberle tekrar mujdelenmelerini nasib etsin ve nihayete erdirsin insallah.

Ben Agâh’i kanguruya koyup ilk disari ciktigimda cok gerilmistim aglarsa diye. Koydum kanguruya bir agliyor.. bir elimden de Han tutmus. Bir ileri gidiyorum, geri doneyim diye iki adim atiyorum geriye. Dönüp bi apartmana bakiyorum ne kadar uzaklasmisim diye. Sonra dedim ki “karni tok, alti temiz. Evde de aglayacak..Hic degilse sesi ruzgara karisir gider disarda.” O gun eve dönsem uzun sure cikamazdim bir daha. Simdi de agliyor bazen knguruya koyarken; cikinca disari hosuna gidiyor. Biraz bakinip uyuyor. Pes etmek yok Allah’in izniyle.

Han 6 aylikken baslamistik biz ucakla seyahate. Hicbirinde sorun yasamadik. 7 aylikken de; uyku saatini ucagin kalkis saatine gore ayarla. Ucaga binince emzir. Hem basinctan dolayi kulagi agrimaz hem de uyur buyuk ihtimalle. Genelde bebekler bu sekilde ucakta en az 1-1,5 saat uyuyorlar. Sonrasinda da sorun cokacagini sanmam. Yanina da halden anlayan biri oturursa bebeginin hosuna gider kendisiyle ilgilenilmesi. Bi ucakta cok arkadas edindik oyle :)

Ya emme zamanlarimiz krize donustu bizim. Ben uzun zamsndir cekiyorum bunu. Gercekten gecen gun de soyledim; 2 cocuklu olmak, ev isi, yemek falan hic zorlamiyor beni bi meme emecegi zaman yaptiklarinin yaninda. Gecen hafta sagdim ben de ama onu da icmedi ki biberonla. Seninki iyi icmis. Sutum de var. israrla emziriyorum. Sutun artar geri insallah. Kucagimda uyuyor, uyurken veriyorum. Birkac gun uyanikken hic emmedi. Cok uzuluyorum boyle yaptigi icin. Cok uzun surdu cunku

Uyku eğitimi vermeye başlayan oldu mu hatırlayamıyorum. Varsa eğer neler yapıyorsunuz nasıl sonuç aldınız paylaşırmısınız lütfen. Ben üç gündür öğlen uykusunda yatağına koyuyorum emziği veriyorum uyuyor kendi kendine. Ama gece uykuya dalarken ve şekerleme yaparken denemedim hiç.Netten çok araştırdım okudum ama uygulayanlardan bilgi almak daha iyi olur bence.

Bizimkinde atak çok fena geçiyor. Anlaşılmaması imkansız Maşallah de walla atak değişimi çok yorucu oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…