2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana dr biberonlada içmiyorsa sütü istemiyordur demişti. Yok bizimki tam antika biberonla içti demekki tadını beğeniyor. Neden emmiyorsun ozaman. Gerçekten herşeyi denedim hala devam ediyorum yıldıramazsın beni diyorum ama süt bitti. Onu arttırmam gerek. Büyük oğlumda hiç böyle bir red yaşamadım. Hatta o da memeye yapışık bir bebekti. Ama deniz doğdu doğalı hiç memeye düşkün değildi. Kosa süreli emer doyunca bırakırdı. Hiç memede keyif yapmadı uyumadı. Değişik benim çocuklar:)Yani ortasını bulamadık hiç.

masallah

Zencefil kullanmıyorsan onu da ekle menüye. O da iyi geliyor. Tane karabiberli elmalı naneli zencefilli ıhlamur, içine bol limon bal... İnşallah iyi gelir. Bu kadar zamanda denemişsindir gerçi ama denemediysen diye yazmak istedim.

Benim sevdiğim bir laf var böyle saçma şeyler konuşan insanlar için, laf söyledi balkabağı... Ama işte denmez ki kv'ye, anne sonuçta bir yerde. Sanki sen uğraşmıyorsun çocuğuna bulaştırmamak için. Konuşuyorlar işte...

Kanguruya koyarken bizim kız da deliriyor. Evin içinde yavru ceylan gibi seke seke geziyorum sakin olsun diye

Amip çıkmıştı bizde aynı durumda

Benim kızımda 3.5 aylık yanağınakiler ve sırtındakiler bayağı döküldü ama alnı ve omuzları olduğu gibi duruyor sanırım bayağı tüylü bi kız olarak kalacak

Sutu mu istemiyormus, benim sutumu mu?? Beni beni annesini?

Ağız içi dokusu 5 yılda bir tamamen yenileniyor. Bununla alakalıymış bi dönem hoş gelenin bi dönem sevilmemesi

Ya ağlar idare edemem diye düşünme. Zaten uçağın sallantisi ve sesi uyutuyor bebeği. Uyumasa da 7 Aylık bebek daha kolay oyalanır oyuncakla filan. Git gez toz keyfine bak. Hiç bir seycik olmaz :) Uçakta koridorda gezersiniz hiç olmadı.
Iki hafta kalıp döneceğim ben de evet annelerdeyim.

bol bol dinlen keyif yap

Eklentiler

• Screenshot_20171211-142309.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 53
araç kullanan analar bebisleri alip tek basiniza bir yere gittiniz mi?
bebisleri one koyamayiz. arkaya koysak surekli yuzlerini goremeyiz ama mecburen de arkada olacak
nasil bir yol izlediniz?
oto koltuguna oturacak duruma gelene kadar kullanmamali miyiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…