2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Dikiz aynası gibi bi ayna koyuyorlar arkaya bebeğin yüzü görünüyor uçanbabada görmüştüm ondan alabilirsin
 
Canım ben çıkıyorum. Zaten bizimki dışarıya çıkmayı çok seviyor. Özelliklede arabadaysak oooo değme keyfine:) arka koltuğa oto koltuğunu bağlıyorum kemerle. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ben. E bebekten küçük aynalar var bebeği görmek için ondan aldım şimdilik memnunum. Ama çokta bakmama gerek olmuyor açıkcası. Çünkü çok uzun saatler geçirmiyoruz trafikte ve deniz sakin sakin ya etrafı izliyor ya da uyuyor. Bu arada bilimsel bir araştırma var. Bebekleri çocukları sürücü koltuğunun arkasına oturtmalıymışız. Çünkü bir kaza anında sürücü refleks olarak kendi bulunduğu tarafı kurtarmaya çalışırmış. Şimdi bizde iki çocuk oldu. İkisini yanyana oturtuyoruz mecburen:)
 



dedigin gibi arabada gezmeye bayiliyor bu bebeler:)))
evet ebebekte varmis,baktim biraz da elime alip bi inceleyim ama memnunsan aklimda olsun,sagol.
eve gecince anneme metroyla gidip gelmek zor olacak,kışın. minubuse binmem gerekecek falan. o yuzden arabayla cikmak daha mantikli. hamile kaldigimdan beri kullanmadim,insallah unutmamisimdir
 



hımmmm,bilmiyordum bunu ama evet mantikli. dikkat ederim ben de kesinlikle.
buyuk kac yasindaydicanim senin,o da mi oto koltugunda?
 
Kizlar bu bebisler bu ay az emmeye başladı ya önsutu biraz sagip mi versek acaba?
Benim de öyle canım etraf ilgisini çekşyor etrafa bakınmaya başlıyor, hızlı çektiği için iyi emiyor diye düşünüyordum ben ama bu ara gece saat başı kalkıyor neredeyse acaba gün içi doymuyor mu diye düşünmeye başladım, ya da ataktan bilemiyorum
 
Merhaba Kızlar ben yakında çalışmaya başlıcam da süt sağıp bırakmam lazım, bir öğün için kal cc yeter sizce? Sağımları günün hangi vakti yapmak dağ mantıklı sizce?
 
odada birakip cikiyor musun canim egitimde?
sunnet hayirli olsun. allah damatligini da gostersin. lokal mi oldu?
Yok canım henüz o kadar ilerlemedik. :) yanında duruyorum.
Sünnet lokal oldu biz de girdik yanındaydık zaten. Bugün de kontrol vardı. İyileşti şükür :)
 
Canım hayırlı olsun.çok canı yandı mi sünnet sonrasında .Kaç günde eski haline döndü?
Sadece uyuşturucu iğne vurulurken ağladı. Emzik verdik hemen. Sustu. Sonrasında hissetmedi bile. Bir biberona süt sağmıştım o sütü içene kadar operasyon bitti bile. Dikişlerin düşmesini bekliyoruz şişlikleri indi
 
Teşekkürler evet sünneti bebek tam hareketlenmeden atlatmak önemliymiş. Yoksa dönerken zarar verebilir yaraya.
Eğitim zorlu geçiyor. Bizimkinin direnci maşallah çok kuvvetli. İlk gece 1,5 saat ağladı yavaş yavaş da olsa devam. Yılmamak lazım.
 
Merhaba canım, teşekkür ederim çok naziksin, arada girmeye çalışıyorum, yazamasam da okumaya çalışıyorum.
Kesinlikle sünnet hakkında yazdıklarına tüm kalbimle katılıyorum. Size de geçmiş olsun. Henüz psikolojik kısmını anlamadığı yani doktordan iğneden korkmadığı için sadece uyuşturucu iğne vurulurken ağladı. Onun dışında günlük yaşamına devam ediyor. Ten hassasiyeti asrında da var ve ilk iki gün bakmakta bile zorlandım açıkçası normale döndü gibi artık. Dikişlerin düşmesini bekliyoruz. Erken yaptırmak çok önemli. Hele ki tam hareketlenmeden önce yapmalı, yoksa bilmeden zarar verebilir.
 
hımmmm,bilmiyordum bunu ama evet mantikli. dikkat ederim ben de kesinlikle.
buyuk kac yasindaydicanim senin,o da mi oto koltugunda?
8 yaşında doruk. Oto koltuğunda oturmuyor ama emniyet kemeri bizim ailece olmazsa olmazımız. Özellikle babamız çok hassas bu konuda
 
Ben hala cesaret edebilmiş değilim
 
Canım geçmiş olsun sünnet olayını atlatmışsınız. Benim büyük oğlumda henüz sünnet olmadı. Aslında yazın yapılacktı ama ikincide erkek olunca birlikte olurlar dedik. Denizi doğar doğmaz yaptıracaktık. Ama bizim doktorumuz ısrarla yaptırmayın dedi ve vazgeçirdi bizi. Büyük oğlum içinde durumu anlatın nezaman kendini hazır hissederse ozaman yaptırın dedi. Basit gibi geliyor bize ama sünnetin psikolojik yönleri çokmuş. Yanlış zamanlama veya yanlış bir operasyon çocuğun ilerideki hayatını bile etkiliyormuş. Organ gelişimini bir yaşına kadar bekleyin sonra yaptırın bende oğlumu beklettim dedi doktor. Bizde vazgeçtik. Çocuklar değilde ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum sünnete:) çok canları yanar mı iyileşme süreci nasıl olur diye. Hatta küçükten çok büyüğü düşünüyorum zaten. O herşeyin farkında küçük öyle değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…