2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de bekliyorum greçın, umarım başarırız. Şimdilik arpa boyu yol aldık
Arpa da yol sayılır. Başlamak bitirmenin yarisidir derler. Sen yap ben de atağımız bitince peşinden geleceğim inşallah
Asrın da Defne'yi gaza getirsin "ben kendi kendime uyuyorum yeaa sen daha uyuyamıyor musun" diye

Görmüyosun ama huzursuz bi bebek değilse sıkıntı olmaz. Beni başlarda inanılmaz zorladı ama zaten normalde de çok ağlıyordu. Şimdi keyfi yerindeyse Sıkıntı olmuyor.

Hahahha valla bende aynısını düşündüm.nerdeyse sütü gelicek adamın :)
Bide başkalarının yanında bu altına yapmış sanki.acıkmış sanki.uykusu geldi hadi uyutalım demeleri yokmu :)
Ben annesi değilimde bakıcısıyım sanki :)
Bu konuyu konuşucam başkalarının yanında fazla müdahale etmesin sinirlerim bozuluyor.
Bugün aşıya gittik.akşamada kv lere gidicez.
Bide bişeye dikkat ettim uykusunu alamayıncada huysuzlanıyor.aşıya gittiğimizde iyiydi.uykusu gelince durmadı.arabada oyalamaya çalıştım.eve geldik hemen salladım saniyeler içinde uyudu kuzum.
Dışarda uykuyu ihmal ediyorum sanırım.ona daha çok dikkat edicem artık

Hahahha valla bende aynısını düşündüm.nerdeyse sütü gelicek adamın :)
Bide başkalarının yanında bu altına yapmış sanki.acıkmış sanki.uykusu geldi hadi uyutalım demeleri yokmu :)
Ben annesi değilimde bakıcısıyım sanki :)
Bu konuyu konuşucam başkalarının yanında fazla müdahale etmesin sinirlerim bozuluyor.
Bugün aşıya gittik.akşamada kv lere gidicez.
Bide bişeye dikkat ettim uykusunu alamayıncada huysuzlanıyor.aşıya gittiğimizde iyiydi.uykusu gelince durmadı.arabada oyalamaya çalıştım.eve geldik hemen salladım saniyeler içinde uyudu kuzum.
Dışarda uykuyu ihmal ediyorum sanırım.ona daha çok dikkat edicem artık
İşin garibi emziğide unuttu :) geçen verdim tutamadı ağzında.şurda iki ay sonra ek gıdalara geçicez.eline elma havuç veririm onları kemirir artık emzik yerine :)

Biz Han’i 40’i cikmadan sunnet ettirecektik. Bir cocuk cerrahina goturduk. Dedi ki:” suan bebeklerin kakasi cok sivi ve bu sivi kaka bazen erkek bebeklerde pipiden iceri kacip enfeksiyona, hastaliklara neden olabiliyor. O yuzden bu kadar kucukken onermiyorum, sunnet derisi pipiyi bu kucukluk zamanlarinda korudugu icin gerekli, ben kendi oglumu 8 yasinda sunnet ettim”
Biz de 6. Ayi beklemistik o yuzden. Han’i baska bir cocuk cerrahi sunnet etmisti ve o da oglunu 8 yasinda sunnet ettigini soylemisti.
Kucuk insallah cabucak atlatir ama buyugu cok da geciktirmeyin. Benim esim de 8 yasinda sunnet olmus, zorlanmis biraz ama o zamanlar daha farkli uygulamalar varmis. Simdi sunnet yapiliyor, dikis atiliyor ve pipi oyle acikta iyilesiyor. Onceden sargi beziyle sararlarmis. O bez pipiye yapisirmis. Cikarirken cok aci cekermis cocuk. Esim Han’in sunnetini ailemin yaninda yaptirmami istedi mesela, kaldiramayacagini dusundu ve ben de saygi duydum. Buyuge anlatirsinz guzelce insallah, kolaylikla halledersiniz. Belki buyuk olmasi avantaja bile donusur de korkularindan kurtulursun. Allah yardimciniz olsun.

Sen anlatırken neler hissettiğini çok iyi anladım.demekki neymiş ilk önce kendimize güvenicez.çocuk bu ağlaya ağlaya büyücek diyerek ağlamalarından korkmucaz :)

Eskilerin bir lafi var “babanin sütü kesilmez” derler bizim orda. Yani cocuguna sut veriyormuscasina surekli baglidir, sevgi doludur. Ve hep de boyle devam eder. Cok sukur bizlerin esleri de “sutu kesilmeyen” babalardan.

Canim sunnet olali kac gun oldu? Kac gunde sislikler indi. Bizde bugun sunnet ettirdik oglumu. Cok panikledim ya. Hersey normal halbuki

Küçük için hiç endişelenme canım. Aylık aşklarını yaptırır gibi geçiyor. Sonrasında ilk gün fitil veriyor doktor zaten ağrı kesici. İkinci günden sonra ağrı falan da kalmıyor. Hiç birşey anlamıyor bile. Ama büyük için üzüldüm o korkudan ağlayacak işte. Canı yanmasa da travma. Biz de ondan erkenden yapalım dedik. Sen de kendini hazırla ve bence ne kadar erken o kadar iyi. Ama tabi karı koca karar vereceksiniz. Büyüğü de birazcık alıştırmaya çalış bu fikre. Allah kolaylık versin. Çok rahat geçsin inşallah

Arpa da yol sayılır. Başlamak bitirmenin yarisidir derler. Sen yap ben de atağımız bitince peşinden geleceğim inşallah
Asrın da Defne'yi gaza getirsin "ben kendi kendime uyuyorum yeaa sen daha uyuyamıyor musun" diye
Getirsin evet ya bütün bebeler kendi uyumaya alışsın. Ağlamasınlar artık.
Vazgeçmek yok ama çok yıldırdığı zamanlar da olmuyor değil. Anne için zor. Yoksa o zaten hatırlamıyor. Kalkıp yine gülücüklerini saçıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…