2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım sünnet sonrası köpük bardak veriyorlar. Pipiyi onunla kapatıp bezliyorsun.kala kaçmıyor pipi civarına hiç. Korkma o açıdan. Yeni teknoloji köpük bardaklar muhteşem :))))

kac gune gecti?

agladikca kucagina mi aldin?
Sünnetin bugün 10. Günü. İlk iki gün sıkıntılı sonrası normal sıradan günler gibi geçiyor. Dikişler de attı atacak. 11-12 gün demişti doktor tamamen iyileşmesinin.
Ağladıkça kucağa aldıkça daha çok ağlıyor canım ya. O yöntem bizde tutmadı

Canim sunnet olali kac gun oldu? Kac gunde sislikler indi. Bizde bugun sunnet ettirdik oglumu. Cok panikledim ya. Hersey normal halbuki
Şişlikler günden güne azalıyor. İlk iki gün kötü ama baya iş hatta azıcık kanıyor falan. Fucidin ve baticon ile günde üç kez pansuman. Korkma, her gün daha iyi olacak. Geçmiş olsun canım

Canım sünnet sonrası köpük bardak veriyorlar. Pipiyi onunla kapatıp bezliyorsun.kala kaçmıyor pipi civarına hiç. Korkma o açıdan. Yeni teknoloji köpük bardaklar muhteşem :))))
Ben sunnet ettirdim canim 2 oglumu da. Han 6 aylikken oldu sunnet, Agâh 40 gunluktu. Biz de kopuk bardak mucizesinden faydalandik :)

Balıkesir benim de, hem Marmara hem Ege sayılır aslında ama ben kendimi Egeli hissediyorum
Ailem Eskisehir’de oturuyor da babamin Ayvalik’a tayini cikti. 1 senedir orda. Annem Eskisehir-Ayvalik arasi mekik dokuyor evi tasimadilar. Sehriniz cok guzel. Hele ayvalikta balikci teknelerinin yaninda kaplan olmaya ant icmis asiri balik yuklenmesi sonucu tombullasan kediler muazzam. Cunda da oyle guzel. Anam ne hos yerler var ya. Yavrular buyuse de gostersem onlara iyice akillari erse de..

Bebegi sadece anne sütüyle beslenen anneler bir işiniz olduğunda max kaç saat bebekten ayrı kaldınız ve sagma imkanı da yokken?? Bi de 5 saat için falan kaç cc süt bırakmak gerekir??
Ben 5 saat ayrı kalıyorum günlük. 200 cc ye yakın bırakıyorum iki seferde içiyor. Ama tavsiyem ilk defaysa daha fazla bırakman sonra duruma göre bakarsın. 5 saat seni rahatsız edebilir yalnız sağmazsan en olmadı elinle bir miktar boşalt

Tek çıkmaya henüz cesaret edemedim ama ağlamycanı bilsem arkaya koyup çıkardım

niye tek bir dogru yok bazi konularda
bi doktor 6 aydan once donmeden yaptirin diyor bi doktor da 6 aydan sonra 2 yasina kadar diyor. ben kendim vermek istemiyorum ki bunun kararini. ya yanlis karar verirsek

Merhaba Kızlar ben yakında çalışmaya başlıcam da süt sağıp bırakmam lazım, bir öğün için kal cc yeter sizce? Sağımları günün hangi vakti yapmak dağ mantıklı sizce?
Bebege göre değişir ama 120cc fln diyebilirim,fazlasını içen de var. Ama ek gıdaya gecilecekse,onu bende bilmiyorum daha mı az verilir vs die,bir daha ki kontrolde soracagım bende dr a.

Yarin da sanirim drucilla oglunu sunnet ettirecekti. Simdiden gecmis olsun. Kolayca atlatsin insaallah. Allah yardimciniz olsun, dualarim sunnetini yeni olmus ve olacak yakisikli kucukbeylerimizle.
sagol canim cok tesekkurler dualarin icin carsamba gunu olacak. insallah sikintisiz atlatiriz.

Hanimlar kehribar kolyeyi hangi siteden almistiniz, etkisini gordunuz mu? Biz bir umut alacagiz da..

Sağol canm 300 civarı bırakmaya çalışacağım.. Sagma şansım olmayacak malesef elle bosaltabilir miyim acaba denemedim hic

Bebege göre değişir ama 120cc fln diyebilirim,fazlasını içen de var. Ama ek gıdaya gecilecekse,onu bende bilmiyorum daha mı az verilir vs die,bir daha ki kontrolde soracagım bende dr a.
Daha ek gıdaya geçmeyecek canım haftasını 4ayluk olacak bizim kız, ek gıdaya geçince de ana öğünler anne sütü veya devam sütü olsun diyor doktorlar genelde gıda ara öğün olarak ama kaçıncı aya kadar böyledir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…