2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yüzü arka cama mi dönük olacak yani?
Şuradan güvenli şekline bakabilirsin.

Hanimlar kehribar kolyeyi hangi siteden almistiniz, etkisini gordunuz mu? Biz bir umut alacagiz da..
Kehribarsepeti.com'dan aldık toplu olarak. Ben memnunum. Salyasini azaltmadı ama taktığım günler daha makul bir çocuk olduğunu gözlemledim. O da bana yetti

Sağol canm 300 civarı bırakmaya çalışacağım.. Sagma şansım olmayacak malesef elle bosaltabilir miyim acaba denemedim hic
Hepsini tek bir yere bırakma. Ben o hatayi yaptım birlikte ısınınca icmediği atılıyor. Ben de artık 60lik olarak ayırıyorum o yüzden.

Sağol canm 300 civarı bırakmaya çalışacağım.. Sagma şansım olmayacak malesef elle bosaltabilir miyim acaba denemedim hic
bende calismaya basladigimda is yerimde sagamiyordum...aksama kadar süt bekliyordu gogsumde...gelir gelmez emziriyordum ama oldugu gibi kusuyor de hepsini..tuvalete gidip elimle biraz sagmaya çalışıyordum ama demekki fayda etmiyor..el pompası falan denesen

evimize gecince anneme gelebilmek icin mecburum araba kullanmaya. minubus+metro+yurume mesafesi 1.5 saat surer. metronun sicak ortamindan inip soguklarda yurutmek istemem emiri.
Haklısın canım artık bebeklerle dışarı çıkmak daha zor , araba daha rahat olur emir için de tabiki.

3 ay kendi kendine uyuyan ...gazini cikartan ....gece uyanmayan cocuk gitti ....yerine tam tersi gaz sancisi çeken yardimsiz uyuyamayan huysuz bir cocuk geldi...normal de 3 ay sonra duzene girmesi lazimken ...duzeni bozuldu...

Bu sünnet konusu ciddi anlamda korkutuyor beni. Sünnet ettirince acısını ifade edemeyecek diye vicdan yapıyorum Çok zor bişey gibi içim dayanmıyor , aşı yapılırken bile çok kötü oluyorum. Allah başka dert vermesin tabi ki ama insanın evladı , canının parçası bi başka oluyormuş.

Çok kolay aslında kahverengi bölgeden meme ucuna doğru iki parmağınla sağabilirsin en başta gelmez hemen pes etme :) buarada Gretchen Grundler a katılıyorum başta ben de tek parça koyuyordum dökülüyor insan acıyor şimdi 100 100 bölüyorum dökülse de az dökülüyor

Al benden de o kadar.Nasıl yaptiricaz bilmiyorum valla.

Kaka yapmıyo yapınca götürücez, inşallah bişey çıkmaz
Siz epeydir bekliyorsunuz galiba degil mi ya? Buyuk oglum cok amip gecirdi. Farkli turleri var mi bilmiyorum ama Han amip olunca hastaligin karakteristik ozelligi surekli ve acik yesil, cok sivi kaka yapmasiydi. Yani gunde 15’i bulurdu kaka sayisi hatta gecerdi bazen. Kaka o kadar sivi olurdu ki bez emdigi icin numune almak zor olurdu. O yuzden amip degildir sizinki insallah gibi geliyor bana. Ya da farkli sekilde de seyrediyor bu hastalik. Kolayca iyilesir insaallaj. Allah sifa versin.

Al benden de o kadar.Nasıl yaptiricaz bilmiyorum valla.
Kizlar korkmayin, ertelemeyin. Yaptirin bitsin gitsin. Cabucak iyilessin cocuklar. Buyuk 6 aylik, kucuk 40 gunlukken sunnet oldu. Iyilesme sureleri, pipinin sunnet sonrasi gorunumu, sisligi, cis yaparkenki hassasiyeti cok farkliydi.
Buyuk oglum yere yatip donmeyi cok seviyordu. Sunnet oldu 1 ay falan donmedi hic acir diye korkusundan. Randevu alin cocuk cerrahindan gidin ve yaptiriverin. Oldu bittiye gelsin. Bizim kucuk oyle oldu. O yuzden ben de cok yipranmadim ne olacak nasil olacak diye.

Çok teşekkür ederim inş bişeyi yoktur kuzunun. Bir huysuzluğu yok ve kaka da 3-4 günde yapıyo ilk defa olunca insan ne yapacağını şaşırıyor :) bir de üstüne bugün çok rahatsızım minnağımda bana bakıp bakıp kahkaha atıyo sanki benim yorgunluğumu biliyo gibi beni hiç zorlamıyo :) benim ilacım sensin annem diyorum

Şişlikler günden güne azalıyor. İlk iki gün kötü ama baya iş hatta azıcık kanıyor falan. Fucidin ve baticon ile günde üç kez pansuman. Korkma, her gün daha iyi olacak. Geçmiş olsun canım
Saol canim. Bizimki baya sıkıntili oldu. Idrar yollari enf.u gecirmistik 1 ay once. Sunnet derisinden dolayi baya enfeksiyonluymus. Antibiyotik, antiseptik krem, calpol kullaniyoruz. Bide bardakla koruma sagliyorum. Beze degdigi anda ciglik atiyo cunku. Allahim acil sifalar versin butun hasta bebeklere. Kendime bisey yapilsa umrumda olmaz. Ama yakinlarima hele ogluma dayanamiyorum.

Haklısın canım dönmeden yaptırmak gerekir aslında ama işte

Canim bide uyku egitimiyle ilgili bisey sorabilir miyim? Gunduzleri de kendiliginden uyumaya birakiyo musun yoksa sadece geceleri mi?

Bu aralar uyku, ek gıda başımda duman...
Ama...
Bebekleri hasta olan arkadaşları gördükçe Allah başka dert vermesin diyorum.
Allah hasta bebeklerimize şifa versin.

Kafamda bir ton şey dönüyor. Daha minicikken bu kadar meşgul ediyorsa, büyüyünce ne olacak acaba.

sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…