Ohh çok güzel benimde çok yakın bir ark Balıkesir Sıdırgılı , biri de Gömeçli ikisininde Pelitköyde yazlığı var , benim çok gelmişliğim vardır o tarafa pek severim.Balıkesir benim de, hem Marmara hem Ege sayılır aslında ama ben kendimi Egeli hissediyorum
Şuradan güvenli şekline bakabilirsin.yüzü arka cama mi dönük olacak yani?
Kehribarsepeti.com'dan aldık toplu olarak. Ben memnunum. Salyasini azaltmadı ama taktığım günler daha makul bir çocuk olduğunu gözlemledim. O da bana yettiHanimlar kehribar kolyeyi hangi siteden almistiniz, etkisini gordunuz mu? Biz bir umut alacagiz da..
Hepsini tek bir yere bırakma. Ben o hatayi yaptım birlikte ısınınca icmediği atılıyor. Ben de artık 60lik olarak ayırıyorum o yüzden.Sağol canm 300 civarı bırakmaya çalışacağım.. Sagma şansım olmayacak malesef elle bosaltabilir miyim acaba denemedim hic
bende calismaya basladigimda is yerimde sagamiyordum...aksama kadar süt bekliyordu gogsumde...gelir gelmez emziriyordum ama oldugu gibi kusuyor de hepsini..tuvalete gidip elimle biraz sagmaya çalışıyordum ama demekki fayda etmiyor..el pompası falan denesenSağol canm 300 civarı bırakmaya çalışacağım.. Sagma şansım olmayacak malesef elle bosaltabilir miyim acaba denemedim hic
Haklısın canım artık bebeklerle dışarı çıkmak daha zor , araba daha rahat olur emir için de tabiki.evimize gecince anneme gelebilmek icin mecburum araba kullanmaya. minubus+metro+yurume mesafesi 1.5 saat surer. metronun sicak ortamindan inip soguklarda yurutmek istemem emiri.
Biz yazlari izmirliyiz:)Selam canım ben İzmirliyim , başka İzmirli varmı Sen Ege'nin neresinden?
Çok kolay aslında kahverengi bölgeden meme ucuna doğru iki parmağınla sağabilirsin en başta gelmez hemen pes etme :) buaradaSağol canm 300 civarı bırakmaya çalışacağım.. Sagma şansım olmayacak malesef elle bosaltabilir miyim acaba denemedim hic
Al benden de o kadar.Nasıl yaptiricaz bilmiyorum valla.Bu sünnet konusu ciddi anlamda korkutuyor beni.Sünnet ettirince acısını ifade edemeyecek diye vicdan yapıyorum Çok zor bişey gibi içim dayanmıyor , aşı yapılırken bile çok kötü oluyorum. Allah başka dert vermesin tabi ki ama insanın evladı , canının parçası bi başka oluyormuş.
Doğum tarihi ne sizinkinin canımAl benden de o kadar.Nasıl yaptiricaz bilmiyorum valla.
Kaka yapmıyo yapınca götürücez, inşallah bişey çıkmazAmip çıkmıştı bizde aynı durumda
Siz epeydir bekliyorsunuz galiba degil mi ya? Buyuk oglum cok amip gecirdi. Farkli turleri var mi bilmiyorum ama Han amip olunca hastaligin karakteristik ozelligi surekli ve acik yesil, cok sivi kaka yapmasiydi. Yani gunde 15’i bulurdu kaka sayisi hatta gecerdi bazen. Kaka o kadar sivi olurdu ki bez emdigi icin numune almak zor olurdu. O yuzden amip degildir sizinki insallah gibi geliyor bana. Ya da farkli sekilde de seyrediyor bu hastalik. Kolayca iyilesir insaallaj. Allah sifa versin.Kaka yapmıyo yapınca götürücez, inşallah bişey çıkmaz
Bu sünnet konusu ciddi anlamda korkutuyor beni.Sünnet ettirince acısını ifade edemeyecek diye vicdan yapıyorum Çok zor bişey gibi içim dayanmıyor , aşı yapılırken bile çok kötü oluyorum. Allah başka dert vermesin tabi ki ama insanın evladı , canının parçası bi başka oluyormuş.
Kizlar korkmayin, ertelemeyin. Yaptirin bitsin gitsin. Cabucak iyilessin cocuklar. Buyuk 6 aylik, kucuk 40 gunlukken sunnet oldu. Iyilesme sureleri, pipinin sunnet sonrasi gorunumu, sisligi, cis yaparkenki hassasiyeti cok farkliydi.Al benden de o kadar.Nasıl yaptiricaz bilmiyorum valla.
Çok teşekkür ederim inş bişeyi yoktur kuzunun. Bir huysuzluğu yok ve kaka da 3-4 günde yapıyo ilk defa olunca insan ne yapacağını şaşırıyor :) bir de üstüne bugün çok rahatsızım minnağımda bana bakıp bakıp kahkaha atıyo sanki benim yorgunluğumu biliyo gibi beni hiç zorlamıyo :) benim ilacım sensin annem diyorumSiz epeydir bekliyorsunuz galiba degil mi ya? Buyuk oglum cok amip gecirdi. Farkli turleri var mi bilmiyorum ama Han amip olunca hastaligin karakteristik ozelligi surekli ve acik yesil, cok sivi kaka yapmasiydi. Yani gunde 15’i bulurdu kaka sayisi hatta gecerdi bazen. Kaka o kadar sivi olurdu ki bez emdigi icin numune almak zor olurdu. O yuzden amip degildir sizinki insallah gibi geliyor bana. Ya da farkli sekilde de seyrediyor bu hastalik. Kolayca iyilesir insaallaj. Allah sifa versin.
Balıkesir benim de, hem Marmara hem Ege sayılır aslında ama ben kendimi Egeli hissediyorum
Saol canim. Bizimki baya sıkıntili oldu. Idrar yollari enf.u gecirmistik 1 ay once. Sunnet derisinden dolayi baya enfeksiyonluymus. Antibiyotik, antiseptik krem, calpol kullaniyoruz. Bide bardakla koruma sagliyorum. Beze degdigi anda ciglik atiyo cunku. Allahim acil sifalar versin butun hasta bebeklere. Kendime bisey yapilsa umrumda olmaz. Ama yakinlarima hele ogluma dayanamiyorum.Şişlikler günden güne azalıyor. İlk iki gün kötü ama baya iş hatta azıcık kanıyor falan. Fucidin ve baticon ile günde üç kez pansuman. Korkma, her gün daha iyi olacak. Geçmiş olsun canım
Haklısın canım dönmeden yaptırmak gerekir aslında ama işteKizlar korkmayin, ertelemeyin. Yaptirin bitsin gitsin. Cabucak iyilessin cocuklar. Buyuk 6 aylik, kucuk 40 gunlukken sunnet oldu. Iyilesme sureleri, pipinin sunnet sonrasi gorunumu, sisligi, cis yaparkenki hassasiyeti cok farkliydi.
Buyuk oglum yere yatip donmeyi cok seviyordu. Sunnet oldu 1 ay falan donmedi hic acir diye korkusundan. Randevu alin cocuk cerrahindan gidin ve yaptiriverin. Oldu bittiye gelsin. Bizim kucuk oyle oldu. O yuzden ben de cok yipranmadim ne olacak nasil olacak diye.
Canim bide uyku egitimiyle ilgili bisey sorabilir miyim? Gunduzleri de kendiliginden uyumaya birakiyo musun yoksa sadece geceleri mi?Getirsin evet ya bütün bebeler kendi uyumaya alışsın. Ağlamasınlar artık.
Vazgeçmek yok ama çok yıldırdığı zamanlar da olmuyor değil. Anne için zor. Yoksa o zaten hatırlamıyor. Kalkıp yine gülücüklerini saçıyor :)
Şuradan güvenli şekline bakabilirsin.
Kehribarsepeti.com'dan aldık toplu olarak. Ben memnunum. Salyasini azaltmadı ama taktığım günler daha makul bir çocuk olduğunu gözlemledim. O da bana yetti
Hepsini tek bir yere bırakma. Ben o hatayi yaptım birlikte ısınınca icmediği atılıyor. Ben de artık 60lik olarak ayırıyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?