Bu sünnet konusu ciddi anlamda korkutuyor beni. Sünnet ettirince acısını ifade edemeyecek diye vicdan yapıyorum Çok zor bişey gibi içim dayanmıyor , aşı yapılırken bile çok kötü oluyorum. Allah başka dert vermesin tabi ki ama insanın evladı , canının parçası bi başka oluyormuş.
Kizlar korkmayin, ertelemeyin. Yaptirin bitsin gitsin. Cabucak iyilessin cocuklar. Buyuk 6 aylik, kucuk 40 gunlukken sunnet oldu. Iyilesme sureleri, pipinin sunnet sonrasi gorunumu, sisligi, cis yaparkenki hassasiyeti cok farkliydi.
Buyuk oglum yere yatip donmeyi cok seviyordu. Sunnet oldu 1 ay falan donmedi hic acir diye korkusundan. Randevu alin cocuk cerrahindan gidin ve yaptiriverin. Oldu bittiye gelsin. Bizim kucuk oyle oldu. O yuzden ben de cok yipranmadim ne olacak nasil olacak diye.
Saol canim. Bizimki baya sıkıntili oldu. Idrar yollari enf.u gecirmistik 1 ay once. Sunnet derisinden dolayi baya enfeksiyonluymus. Antibiyotik, antiseptik krem, calpol kullaniyoruz. Bide bardakla koruma sagliyorum. Beze degdigi anda ciglik atiyo cunku. Allahim acil sifalar versin butun hasta bebeklere. Kendime bisey yapilsa umrumda olmaz. Ama yakinlarima hele ogluma dayanamiyorum.
Ürolog, cocuk cerrahi, estetik cerrah.. 3’u de yapiyor daha da yapan var mi bilmiyorum. Biz Han’i estetik cerraha yaptiracaktik tanidik vardi ama yurtdisindaydi. Donmesini beklesek vakit gececekti, cocuk cerrahi yapti.
bende calismaya basladigimda is yerimde sagamiyordum...aksama kadar süt bekliyordu gogsumde...gelir gelmez emziriyordum ama oldugu gibi kusuyor de hepsini..tuvalete gidip elimle biraz sagmaya çalışıyordum ama demekki fayda etmiyor..el pompası falan denesen
Cnm neden kusuyor anlamadım? Bi de aksama kadar nasıl dayanıyordun ağrın olmuyor muydu? Benim sadece bir günlük isim var cnm tek gün için idare edeyim pompa almayayim dedim
Kehribarsepeti.com'dan aldık toplu olarak. Ben memnunum. Salyasini azaltmadı ama taktığım günler daha makul bir çocuk olduğunu gözlemledim. O da bana yetti
Hepsini tek bir yere bırakma. Ben o hatayi yaptım birlikte ısınınca icmediği atılıyor. Ben de artık 60lik olarak ayırıyorum o yüzden.
Biz 45 gunlukken yaptirdik.bize ertelenmesini gerektirecek ozel bir sebep yoksa (şekil vs) hemen yaptirin kurtulun dedi denk geldigimiz butun doktorlar.hic muallakta birakan olmadi.simdi yaptigim en dogru sey olarak dusunuyorum.oldu da bitti masallah.madem kacinilmaz bebek ne kadar kucuk o kadar iyi...cabucak iyilesiveriyor.sadece 1 gun sancisi oluyor yavrunun.hatta sunnet sonrasi 4-5 saat.onu da kontrol altinda tuttun mi hic mesele yok.burda paylasmistim deneyimimizi uzunca.klips yontemiyle yaptirdik.kesi yok dikis yok.valla sehir disindan bile gelmeye deger ankaraya abartili bir mesafe olmadigi surece ...doc dr ferda senel ismi klips yontemiyle aniliyor.
Çok kolay aslında kahverengi bölgeden meme ucuna doğru iki parmağınla sağabilirsin en başta gelmez hemen pes etme :) buarada Gretchen Grundler
a katılıyorum başta ben de tek parça koyuyordum dökülüyor insan acıyor şimdi 100 100 bölüyorum dökülse de az dökülüyor
Biz 45 gunlukken yaptirdik.bize ertelenmesini gerektirecek ozel bir sebep yoksa (şekil vs) hemen yaptirin kurtulun dedi denk geldigimiz butun doktorlar.hic muallakta birakan olmadi.simdi yaptigim en dogru sey olarak dusunuyorum.oldu da bitti masallah.madem kacinilmaz bebek ne kadar kucuk o kadar iyi...cabucak iyilesiveriyor.sadece 1 gun sancisi oluyor yavrunun.hatta sunnet sonrasi 4-5 saat.onu da kontrol altinda tuttun mi hic mesele yok.burda paylasmistim deneyimimizi uzunca.klips yontemiyle yaptirdik.kesi yok dikis yok.valla sehir disindan bile gelmeye deger ankaraya abartili bir mesafe olmadigi surece ...doc dr ferda senel ismi klips yontemiyle aniliyor.[/QUOTE
Evet bizde klips yöntemiyle düşünüyoruz dikişsiz olması mantıklı geldi inş kolaylıkla atlatırız bizde
Kızlar uyurken gece lambasını açık birakiyor musunuz?Bizim lamba açık ama doğru birşey yapmıyoruz sanki . Çünkü karanlıkta hem bebekler hemde biz daha iyi uyuyoruz .esimde bebek korkar diyor ne bilip neyden korkacaksa.
Kızlar uyurken gece lambasını açık birakiyor musunuz?Bizim lamba açık ama doğru birşey yapmıyoruz sanki . Çünkü karanlıkta hem bebekler hemde biz daha iyi uyuyoruz .esimde bebek korkar diyor ne bilip neyden korkacaksa.
Ek gıdanın yaklaştığı şu günlerde bebeklerin güvenliği için neler yapılabilir konusunda mantıklı konuşan bir doktor. Purdikkat izledim ben, tavsiye ederim.
Bizim sabaha kadar led açık kalıyor seviyesini en düşüğe alıyoruz . Hem aç kapat derdi olmuyor hem de gece uyandığında daha rahat ilgilenebiliyorum. Uyku sorunumuzda olmuyor aksine loş ışıkta daha iyi uyuyor.