2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

hem acisi hem de zamani beni tedirgin ediyor
yaptirmaya karar vermistim ama simdi yazilanlardan kafam karisti

ürolog yapmiyor mu sunneti?

sunnetten dolayi mi enfeksiyon kapti canim anlayamadim tam.

Cnm neden kusuyor anlamadım? Bi de aksama kadar nasıl dayanıyordun ağrın olmuyor muydu? Benim sadece bir günlük isim var cnm tek gün için idare edeyim pompa almayayim dedim

Tamam cnm öyle ayarlayayim poşetleri

Benimde aynen yani kesin net doğru bi bilgi yok. Her doktorun doğrusu farklı malesef
Biz 45 gunlukken yaptirdik.bize ertelenmesini gerektirecek ozel bir sebep yoksa (şekil vs) hemen yaptirin kurtulun dedi denk geldigimiz butun doktorlar.hic muallakta birakan olmadi.simdi yaptigim en dogru sey olarak dusunuyorum.oldu da bitti masallah.madem kacinilmaz bebek ne kadar kucuk o kadar iyi...cabucak iyilesiveriyor.sadece 1 gun sancisi oluyor yavrunun.hatta sunnet sonrasi 4-5 saat.onu da kontrol altinda tuttun mi hic mesele yok.burda paylasmistim deneyimimizi uzunca.klips yontemiyle yaptirdik.kesi yok dikis yok.valla sehir disindan bile gelmeye deger ankaraya abartili bir mesafe olmadigi surece ...doc dr ferda senel ismi klips yontemiyle aniliyor.

Uyuturken sadece gece lambasını açıyorum canım, uyuduktan sonra karanlıkta uyuyoruz bişey Olmaz bence

Bizim sabaha kadar led açık kalıyor seviyesini en düşüğe alıyoruz . Hem aç kapat derdi olmuyor hem de gece uyandığında daha rahat ilgilenebiliyorum. Uyku sorunumuzda olmuyor aksine loş ışıkta daha iyi uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…