2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende araştırayım biraz hangisi daha acısızsa onu tercih edelim. Dikiş daha zor geliyor nedense

Bende araştırayım biraz hangisi daha acısızsa onu tercih edelim. Dikiş daha zor geliyor nedense
Dikis daha sancilidir.klipste sunnet derisi gobek bagi gibi kuruyarak dusuyor.yani fiziksel yondennbir sknti yoksa daha da gecikmeden yaptirin gitsin.hangi sehirdesiniz bilmiyorum ben cok memnun kaldigim icin doc dr ferda senel diyorum israrla.telefonda da bilgi veriyorlar.ankara olmayabilirsiniz ama en azindan icinize sinen bir bilgi almak icin arayabilirsiniz muayenehanesini.daha profesyonel bilgi alirsiniz.hemsireleri cok ilgili.

canimiz hangisini isterse ona mi gidecegiz yani?
cocuk cerrahi
plastik cerrah
ürolog

S SapkaliA
Bizim bir tanidigimiz Eskisehir’de oglunu sunnet ettirmisti ve memnun kalmisti bir cocuk cerrahina. Ben de o yuzden O’na goturdum. Plastik cerrah Eskisehir’de olsaydi ona yapturacaktim. Ürolog da yapiyor. Aynen istedigine yaptir ama bildigim kadariyla plastik cerrahin muayenesi de sunneti de pahali oluyor. Cocuk cerrahi veya urologa gitmeni tavsiye ederim.

doc.dr. mahmut ferda şenel mi ?

klips i inceliyorum da sizinki oyle degildi sanirim.

Tamamdr bulunduğum yerde bi araştırayım çok tşk ederim.

Evet cnm.biraz once yazdim kitabini hediye etti bize. bir 6 sayfa var dikis ve klips yontemi farklarini anlatan.foto cektim ama ekleyemedim

ferda ismini kadinlarda duymustum hep de sen de ferda senel yazinca internette de bu ismi gordum,ayni kisi mi acaba dedim.
dosya boyutu mu buyuk diyor?

Ek gıdanın yaklaştığı şu günlerde bebeklerin güvenliği için neler yapılabilir konusunda mantıklı konuşan bir doktor. Purdikkat izledim ben, tavsiye ederim.

Çok güzeldi.kadının anlatım dilinide beğendim.böyle eğitici videoları paylaşalım birbirimizi aydınlatalım.sağol arkadaşım :)

Eklentiler

• 20171212_130735-min.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 20171212_130548-min.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20171212_130358-min.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20171212_130508-min.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben Eğin’liyim aslen.. Malatya, Elazığ ve en son Erzincan’a bağlamışlar bizi... memlekete giderken de geçmişliğim var birkaç kez ama şöyle rahat rahat gezemedim hiç.. sen orada mı yaşıyorsun?
Bende iliç liyim eğin e gittim güzel yer diğer adı kemaliye miydi.
Geçmiş olsun bu arada ufak bi operasyon gecirmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…