2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
7 yasindan sonraya zaten birakmak istemiyorum.
kucukken yaptiracaksam da donmeden yaptirmak istiyordum ama sanirim Mavili Pembeli nin doktoru demisti organ gelistikten sonra yapilsin diye. amaaaan kafam karisti kisacasi.
Evet canım bizim doktor öyle söylemişti. Organ çok küçük olduğu için tavsiye etmiyorum bir yaşına kadar dedi.

Yahu sizin minnoşlarda deniz gibi mi. Çocuğu düz yatırıyorum gece nezaman baksam yatağın enine doğru dönmüş bulıyorum. Ve o minnak ayaklarıyla tepine tepine üstünü açıyor

Eklentiler

• F02C3719-AE63-4D3C-A6E3-3D9088F28A1E.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 120
Benim kızımın alnıda tüylü
Suan saçları dökülmeye basladi ama alnı oylece duruyor.
Oyle mi kalir acaba bilmiyorum

Yahu sizin minnoşlarda deniz gibi mi. Çocuğu düz yatırıyorum gece nezaman baksam yatağın enine doğru dönmüş bulıyorum. Ve o minnak ayaklarıyla tepine tepine üstünü açıyor
Ahahah yerim ya maşallah, ben canlanmasın diye etrafını destekliyorum ama ayaklarıyla üstünü acıyor aynen.

klips i inceliyorum da sizinki oyle degildi sanirim.
Hayir bizimki dikisliydi. Ama ben D dstn33 un gonderdiklerini okudum simdi. Tabii ki tipta surekli yeni yontemler cikiyor her alanda. Klips de dikisli sunnetin alternatifi. Ferda Bey bu konuda uzmanlasmis ve bu yontemle ismini duyurmus anladigim kadariyla. Sonuna kadar saygi duyuyorum lakin; bu yontemi anlatirken kullandigi dil bana fazla geldi. Kiyaslamalari ve dikisli sunnetin dogurdugu sonuclari ben cok abartili buldum. Kiyaslama kalemlerini tek tek okudum ve herbirine cevabim:”hayir, ben 2 oglumda da boyle bir sey yasamadim” oldu.
Mesela ikisinin sunneti de 30 dakika surmedi, 15 dakika kadar surdu, genel anestezi uygulanmadi ikisinde de, sunnetten sonra bez bagladik, kanama olmadi pipide.. vs..
Tabii ki her meslek erbabi kendi yontemini satmaya calisir. Ama bunu yaparken bu kadar da abartiyi ben garip buldum.
Ben kesinlikle dikis daha iyidir demiyorum. Salim yanlis anlasilmasin. Okudum ve anladim ki klips yontemi daha organik bir islem ve surec. Ama dikisli sunnet de bu yazidakiler gibi degil.

Oy yerim nasıl tatlı maşallahhh
Ben sırtüstü yatırıyorum reflü yatağına kalktığımda da aynı buluyorum.yalnız şansımızı zorluyoruz,yan destekleri çıktı çıkacak ama onda uyumayı çok seviyor

Yara iyilesmesi ile ilgili sayfanin sonunu tam cekememisim.bebeklerde ortalama 2 hafta...

Kesinlikle asla ben de dikisli yontem lanettir demiyorum. bizim icin benim korktugum gozumde buyuttugum gibi bir sunnet olmadi o kadar.kitapta da dikisli sunnetin dogurdugu demeyelim de dogurabilecegi sonuclar klips yontemiyle kiyaslanmis diyelim.sadece 7 sayfasi bu gonderdigim.genel olarak sunnetin riskleri konulu bolumde daha yansiz bir degerlendirme var.biz son dakika tesadufen ogrendik duyduk bu yontemi.yoksa bizimki de baska hatta yine cocuk urologu olan bir prof ta dikisli olacakti.ferda beyin yaptigi kiyaslamalar soyle dursun neden bilemiyorum ama klipsle olacagini duyunca icim rahatlamisti.tercih meselesi.ablam dr benim; kesi yok dikis yok bu yuzden cabuk iyilesecek enfeksiyon riski daha az deyince kosa kosa gittik.kendi adimiza memnun kaldik.pansuman vs hic bise yapmadik.yani beni zorlayan hicbir kismi olmadi.bu arada kabilemizde klipsle sunnet olan tek bebe benimki.digerleri dikisli oldu...onlar da hayattalar hala.ben de yanlis anlasilmak istemem.dikisliyi herkes bilir bu da yeni ve memnun kaldigimiz bir yontem diye paylastim ben de.diliyorum ki once yavrular sonra anneler icin sancisiz bir surecte olsun bitsin.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…