2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aaa ne olmustu ki boyle oldu?

Gretchen Grundler canim yumurta yiyebiluyo musun?bugun yine kan gordum ben debu 3. Oldu Dr gel dedi
Sosis yemistim baktim senin listeye var.yrn randevu alabilirsem gidicem
Yumurta serbest bana şimdilik ama yumurta için de alerji testi yapıldı, pozitif çıkarsa keseceğim.
Çok geçmiş olsun, doktor beni rahatlattıben de seni rahatlatayım, bu kanamalardan korkmayın bağırsak delinmesi, iç kanama vs olmaz sadece uyarı dedi. Alerjiyse de anne sütünden aldığı besinle şoka girmez ya da aşırı tepki vermez vücut dedi.
Salam sosis gibi şeyleri aslında tamamen çıkartmak lazım beslenmemizden hiçbir faydası yok zararı dünya kadar

Çok geçmiş olsun, büyük bir iz kalmamasına sevindim. İnşallah senin kızında hiç kalmayacak hifanur

Defne kaç gündür öksürüyor ve balgam var bayağı. Doktor ilaç verdi biraz olsun iyi geldi ama hala çok zorlanıyor. Burnu sürekli tıkalı bir de. Ve ilaç içmeyle ilgili problemimiz artık yurtta ve dünyada büyük kitleler tarafından biliniyor malumunuz, hastalıkla iyice zorlaştı. Sıklıkla öğürüp çıkartıyor ilacı minik canavarım. Gece sık sık uyanıyor öksürükle, kahrediyor beni öyle öksürmesi. İyi olsa bir an önce keşke

Bir de bana bulaştı hastalığı, tüm gün yüzümde maske, kucağımda Defne, kolum kanadım ağrır halde geziyorum, halsizlik had safhada. O iyi olsun ben yine çekmeye razıyım ama o hasta ben hasta, çok zor oluyor. Dikkat edin, iyi koruyun bebeleri aman hasta olmasın onlar, çok zor onları hasta görmek.

Ya saol canim.Ama iste sut alerjisi cikarsa mesela o diyet zaten bi can sikici bi de cocuk kac yasina kadar boyle olucak cok zor yine de ne biliyim
Ya hic yemem ve sevmem aslinda sosis fln .Bugun ikeaya gittik vakit gec oldu karnimiz cok acikti ayakustu hemen yiyelim dedik maalesef

Gecmis olsun canim ondan sana gectiyse maske takmana gerek yok senden bi daha ona gecmez yani.
Bizde ayniyiz ve gecmiyo oksuruk balgamli balgamli ilac da yok sadece oksurdukce sirtina pat pat yapiyorum.O balgamin kolay atilmasini sagliyomus

Cok gecmis olsun fenaymis gercekten

Gecmis olsun bol bol emzir

Kızlar Demir olarak ne kullanıyorsunuz? Devletin verdiğini mi özel mi aldınız? Bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım ben konuşulduysa da
Bizim Dr 6. ayda tam kan sayımına göre başlıycaz dedi. Ben bende kansızlık olabilir deyince, 5. ayda tam kan sayımı yapalım o zaman, şimdi bebeğin rengi iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…