2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

cok gecmis olsun canim. ihlamur icmistim ben bol bol. bi de bol mandalina. tez zamanda gecsin insallah.

Prima aktif bebek kullanıyoruz. Bu arada İstanbul pediatriye bebeğinizi götürecektiniz galiba. Memnun kaldınız mı?

Evet hastanelerden daha steril bir ortam var. Ben memnun kaldım. Ege'nin boynunda tortikolis diye bir rahatsızlık var, biz daha çok onu başka bir doktora danışmak için gittik. Ama diğer fizyoterapistimizle devam etmeye karar verdik. Ama ileride yeniden gidebiliriz. Güzel bir ortam bence.

Defne 6,4 kilo ama 4 numaraya geçtim çünkü bacaklarında izden ziyade kesik gibi bir şey olmuştu. 4 numarada sorun yaşamadım sizdirma vs.
Prima premium care kullandığım bez, 8- 14 kilo arası.

Bencede geç canım çok rahat oldu bize.

Gretchen Grundler canim yumurta yiyebiluyo musun?bugun yine kan gordum ben debu 3. Oldu Dr gel dedi
Sosis yemistim baktim senin listeye var.yrn randevu alabilirsem gidicem

Ama sonra ya sirkelemek yada elektrik supurgesiyle cekmek gerekiyor gecen gun kocaman bir yatagi karbonatladi ayni adam supurgeyide temizlemek gerekiyormus ben o sekil temizlik yapsam gun 48 saat olsa yetmez

Cnm sutun koruyor ama yuzde yuz garantisi yok tabi

Ama sonra ya sirkelemek yada elektrik supurgesiyle cekmek gerekiyor gecen gun kocaman bir yatagi karbonatladi ayni adam supurgeyide temizlemek gerekiyormus ben o sekil temizlik yapsam gun 48 saat olsa yetmez

Zaten temizlik ve yemek yapmak lüks artık benim için
Herkes be kadar zayıflamışsın diyor :)
Bilseler ki yemek yapamıyorum.vakit bulup yiyemiyorum :)

Ya tam kg ya uygun deil bence,biz 6700kg duk 15 gün önce,4 no ya gectim.3 no cok iz yapıyordu ve tasırıyordu.4 nodan memnunum.

Amin insallah canim hepimiz icinde bunu diliyorum.
Masallah sana ve bebeklerine. Gecmis olsun birde. Bu meme reddi bizi fena vurmusken senin halini tahmin edemiorum ama bunu aşacaz. Ek gıda seruveninizi de ayri merak ettim. Ara ara yazıyorsun ama her zaman keyifle okuyoruz dilerim saglikla sihhatle olun hep.
Ben daha uyku egitimi sekline karar vermedim. Ama sen ikisini de deneyimlemis biri olarak Kim West tavsiye ediyorsan benim icin bir arti puan olur. Tabi cocuktan cocuga fark eder. Hicbir anne istemez kesinlikle bebegini aglatmak ama benim kızim bu ara istedigi sekilde uyuturken bile agliyor. Uykusuz anne kalmasin kitabını da oneren oldu onu da almayı duşünüyorum ilk firsatta. Ama odasina simdi geciremem çunku bizim beslenmeler ruya beslenmesi degil yenidogan misali iki saatte bir ayaktayız ve odası koridorun diger ucunda.
Youtube de pınar sibirsky kanalı var orada çok faydalı videolar var eğitim öncesi izlemi tavsiye ederim özellikle 4-6 ay uyku düzenine bakmalısın.
Bir iki videosunu izlemistim tekrar bir goz atarim kanalina. Ilgin alakan icin cok tesekkur ederim. Sen ne zaman baslayacaksin peki sarp icin?

Çok şükür tamamen iyileşti.dr krem verdi izinin azalması için.
Ama hiç korktuğum gibi olmadı izi.belli belirsiz bi çizgi var.oda büyüdükçe kaybolur inşaallah.
Çok şükür tamamen iyileşti.dr krem verdi izinin azalması için.
Ama hiç korktuğum gibi olmadı izi.belli belirsiz bi çizgi var.oda büyüdükçe kaybolur inşaallah.
Han gecen yil mart ayinda bi kaza gecirdi. Yuzunden yaralandi. Alttaki kisim delinmisti, cok kotu haldeydi. Plastik cerrahin verdigi ilac sayesinde simdi bir nokta halinde iz var. kremi cok duzenli kullandik biz 6 ay boyunca sabah aksam surduk. Senin yavrununki de kaybolur gider insaallah.

Eklentiler

• AB68C855-9218-4BD7-9C93-6105AF41EF95.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 87

Canım zaten uyku eğitimi verdiğin aman gece beslenmesini iki öğüne düşüyorsun 23 ve 3 rüya öğünğ oluyor. Kendi kendine uyumayı öpteneeğş için deliksiz uyuyacak merak etmek yenidoğan gibi uyanmayacak. Ben sarp a sünnet olduktan sonra vereceğim canım sanırım 4.5 -5 ay gibi.

Oy geçmiş olsun bu nasıl oldu peki merak ettim.

Çok geçmiş olsun.
Tamamen kayboldumu izi?
Kremin adı neydi merak ettim.
İnşaallah izi geçer.kız çocuğu çünkü.büyüyünce üzülmesine dayanamam.benim kızın izi bu şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…