2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Komiliden cok memnun kalan var

Tukurugunu yutmayi bilmiyorlarsa kati gidaya gecmeden once bunu ogrenmeleri lazim sanirim

Canim selamlar, geçmiş olsun. Kaç gündür giremiyorum foruma hem hastalık hem ailevi sorunlar. İnşallah daha iyi olmuşsunuzdur. Duru ve Ayşe nasıl sen nasılsın?

Kızlar selamlar,

Son zamanlarda yazamıyordum, ufak bir hastalık atlattık. Gelen gidenler, yatılı misafirler oldu derken anca şimdi fırsat bulabildim. Dün tatsız olaylar olmuş sanırım. Ben yeni gelenlerden de eskilerden de kimse gücenip bu sayfadan çıksın istemem. Hatırlayanlarınız vardır elbette ilk hamileliğin ilk 3 ayında Zeynep diye bir arkadaşımız yazıyordu bir anda bıraktı forumu. Mesela onda bile aklım kaldı. Keşke en azından bir yazsa; ben doğum yaptım, her şey yolunda veya her nasılsa artık paylaşsa mesela. Arada bekliyorum ama sanırım yazmıcak :) Buradan çok faydalı bilgiler öğreniyoruz. Hepimiz birbirimi için değerli bir kaynağız. Hepinizden çok şey öğrendim ve "Ege bunu beğendi."

Her neyse. Hepinize keyifli pazarlar diliyorum :))

Son düzenleme:
Selam bebekleriniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz hanimlar
7,300 gram 3 numara. Ama son zamanlarda sıkıyor sanırım bacaklarında hep kırmızı çizgiler oluyor. Bir de kakayı taşırıyor. Sanırım elimdekini bitirip 4 numaraya geçicem. Ama 4 numara için de 9 kg diyor aklım karışık.

Bizimkide 7 kilo ama 4 numara aldık.elimde kalanları bitirip 4 e geçicem.
Bacaklarında lastik izi oluyor.beldende küçük gelmeye başladı.4ü denedim çok iyi oldu.

Tvde bi adam çıkıyor ya adını unuttum.yeşil tulum giyiyor hep :)
Karbonatla sirkeyle temizlik yapan adam :)
Oyuncaklar için buzdolabı poşetine pelüş oyuncakları koyun.bi gece bekletin mikroplar ölür demişti.
Ben yaptım çıngıraklı pelüş oyuncaklarını.hiç bişey olmadı deneyebilirsin.

Bizimkide 7 kilo ama 4 numara aldık.elimde kalanları bitirip 4 e geçicem.
Bacaklarında lastik izi oluyor.beldende küçük gelmeye başladı.4ü denedim çok iyi oldu.
Canım biz de geçen gün markete gitmişken bez alalım dedik, 3 numara aldık. Elimde 1 paket daha var. ben de değiştirebilirsem 4 numarayla değiştireyim o zaman canım. 4 numara 9 kg dediği için olmaz diye düşünmüştüm ama geçme vakti geldi sanki.

Sağolun kızlar doğa henüz 6400 bacaklarda iz oluyor evet ama dört henüz büyük gelir diye düşünüyorum

Arkadaşlar bu nazar olayı cidden dün çok can sıkıcı bir hal aldı. Ne güzel bebeklerimiz var neden birbirimize nazar değdirelim ki. Mesela dün akşam oğlum uyumadı ve çok mırıldandı ama bunun nedeni dün Avm ye gitmek zorunda kaldığımızdandı. Nazara bu kadar inanıyorsanız takın bebeklerinize birer boncuk nazar değmesin. Kimseyi töhmet altında bırakmayın lütfen.

Ya bu bez olayı kiloya hem de bacak tontikliğine bağlı sanki. Bana öyle geliyor yazıya bağlı kalmıyorum. Bi 4 al olmazsa elinde kalmaz nasılsa kullanırsın

Geçmiş olsun canım iyisinizdir umarım ne oldu?

erkan şamcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…