Sonunda komili kullanan biRiiii,bana bi arkadasım demisti ama o da kullanmadan duydugunu söylemisti iyi diye.
Bende ona gecmek istiyorum hem zeytinyaglıymıs diyorlar? Bir de prima ile aynı fabrika cıkıslı ama primadan daha iyi diyolar.bez degistitmeye de cekindim pişik fln olur diye.ama iyi diosun yaniii?
Merhaba kahraman anne:) Bayılıyorum senin mesajlarına tıpkı hikaye gibi okuyorum her seferinde.
Iki bebekle bu kadar pozitif ve enerjik olmana maşallah diyorum bir kez daha.
Kızım bu ay biraz daha duzene girdi. Vakit bulabiliyorum artık kendime. Kitap okuyorum filan. :) Senin serçe kuslar da düzene girerse biraz sen de yeniden kurtluga geri dönebilirsin.
Ek gıdada blw yapan ikiz annelerini çok görüyorum ve çok da memnun hepsi. Tabi bu öğürme mevzusu biraz stresli ama klasik beslenenden daha fazla değil boğulma riski. Vakit bulursan araştır biraz. Senin ve bebeklerin için en uygun yöntemi seçersin umarım.
Bu arada tukuruk saçmaları henüz tukuruklerini yutmayı ogrenemediklerindenmis:)
Saol cnm.. bizimkinde iyileşme yok henüz.. yeni testler yapıldı.. virüsün ne olduğunu öğrenmeye çalışıyoruz artık oksijenle beraber buhar vermeye başladık, sürekli emzirmeye çalışıyorum, ilaçlara da devam.. toparlanıcak inşallah..
Canim selamlar, geçmiş olsun. Kaç gündür giremiyorum foruma hem hastalık hem ailevi sorunlar. İnşallah daha iyi olmuşsunuzdur. Duru ve Ayşe nasıl sen nasılsın?
Son zamanlarda yazamıyordum, ufak bir hastalık atlattık. Gelen gidenler, yatılı misafirler oldu derken anca şimdi fırsat bulabildim. Dün tatsız olaylar olmuş sanırım. Ben yeni gelenlerden de eskilerden de kimse gücenip bu sayfadan çıksın istemem. Hatırlayanlarınız vardır elbette ilk hamileliğin ilk 3 ayında Zeynep diye bir arkadaşımız yazıyordu bir anda bıraktı forumu. Mesela onda bile aklım kaldı. Keşke en azından bir yazsa; ben doğum yaptım, her şey yolunda veya her nasılsa artık paylaşsa mesela. Arada bekliyorum ama sanırım yazmıcak :) Buradan çok faydalı bilgiler öğreniyoruz. Hepimiz birbirimi için değerli bir kaynağız. Hepinizden çok şey öğrendim ve "Ege bunu beğendi."
Her neyse. Hepinize keyifli pazarlar diliyorum :))
7,300 gram 3 numara. Ama son zamanlarda sıkıyor sanırım bacaklarında hep kırmızı çizgiler oluyor. Bir de kakayı taşırıyor. Sanırım elimdekini bitirip 4 numaraya geçicem. Ama 4 numara için de 9 kg diyor aklım karışık.
7,300 gram 3 numara. Ama son zamanlarda sıkıyor sanırım bacaklarında hep kırmızı çizgiler oluyor. Bir de kakayı taşırıyor. Sanırım elimdekini bitirip 4 numaraya geçicem. Ama 4 numara için de 9 kg diyor aklım karışık.
Bizimkide 7 kilo ama 4 numara aldık.elimde kalanları bitirip 4 e geçicem.
Bacaklarında lastik izi oluyor.beldende küçük gelmeye başladı.4ü denedim çok iyi oldu.
Günaydın hanımlar. Bişey soracağım benim en zorlandığım konulardan biri oyuncak temizliği. Yikanabilecek olanlar neyse de mesela dün kumaş kitap,kumaş top vs aldık bunları nasıl temizleyecegim? Sabunlu ıslak bezle silsem yeterli olur mu ki?
Tvde bi adam çıkıyor ya adını unuttum.yeşil tulum giyiyor hep :)
Karbonatla sirkeyle temizlik yapan adam :)
Oyuncaklar için buzdolabı poşetine pelüş oyuncakları koyun.bi gece bekletin mikroplar ölür demişti.
Ben yaptım çıngıraklı pelüş oyuncaklarını.hiç bişey olmadı deneyebilirsin.
Bizimkide 7 kilo ama 4 numara aldık.elimde kalanları bitirip 4 e geçicem.
Bacaklarında lastik izi oluyor.beldende küçük gelmeye başladı.4ü denedim çok iyi oldu.
Canım biz de geçen gün markete gitmişken bez alalım dedik, 3 numara aldık. Elimde 1 paket daha var. ben de değiştirebilirsem 4 numarayla değiştireyim o zaman canım. 4 numara 9 kg dediği için olmaz diye düşünmüştüm ama geçme vakti geldi sanki.
Arkadaşlar bu nazar olayı cidden dün çok can sıkıcı bir hal aldı. Ne güzel bebeklerimiz var neden birbirimize nazar değdirelim ki. Mesela dün akşam oğlum uyumadı ve çok mırıldandı ama bunun nedeni dün Avm ye gitmek zorunda kaldığımızdandı. Nazara bu kadar inanıyorsanız takın bebeklerinize birer boncuk nazar değmesin. Kimseyi töhmet altında bırakmayın lütfen.
Ya bu bez olayı kiloya hem de bacak tontikliğine bağlı sanki. Bana öyle geliyor yazıya bağlı kalmıyorum. Bi 4 al olmazsa elinde kalmaz nasılsa kullanırsın
Son zamanlarda yazamıyordum, ufak bir hastalık atlattık. Gelen gidenler, yatılı misafirler oldu derken anca şimdi fırsat bulabildim. Dün tatsız olaylar olmuş sanırım. Ben yeni gelenlerden de eskilerden de kimse gücenip bu sayfadan çıksın istemem. Hatırlayanlarınız vardır elbette ilk hamileliğin ilk 3 ayında Zeynep diye bir arkadaşımız yazıyordu bir anda bıraktı forumu. Mesela onda bile aklım kaldı. Keşke en azından bir yazsa; ben doğum yaptım, her şey yolunda veya her nasılsa artık paylaşsa mesela. Arada bekliyorum ama sanırım yazmıcak :) Buradan çok faydalı bilgiler öğreniyoruz. Hepimiz birbirimi için değerli bir kaynağız. Hepinizden çok şey öğrendim ve "Ege bunu beğendi."
Her neyse. Hepinize keyifli pazarlar diliyorum :))
Tvde bi adam çıkıyor ya adını unuttum.yeşil tulum giyiyor hep :)
Karbonatla sirkeyle temizlik yapan adam :)
Oyuncaklar için buzdolabı poşetine pelüş oyuncakları koyun.bi gece bekletin mikroplar ölür demişti.
Ben yaptım çıngıraklı pelüş oyuncaklarını.hiç bişey olmadı deneyebilirsin.
Ya bu bez olayı kiloya hem de bacak tontikliğine bağlı sanki. Bana öyle geliyor yazıya bağlı kalmıyorum. Bi 4 al olmazsa elinde kalmaz nasılsa kullanırsın
Çok saol canım. Grip olmuşum, şuan baya bir salgın var. Bana da bulaşmış Ege'ye bir şey olmadı neyseki ona bulaşacak diye çok korktum. Kaç gün emzirme dışında kucağıma alamadım :/Anneyken hasta olmak çok zormuş.