2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Defne 6,4 kilo ama 4 numaraya geçtim çünkü bacaklarında izden ziyade kesik gibi bir şey olmuştu. 4 numarada sorun yaşamadım sizdirma vs.
Prima premium care kullandığım bez, 8- 14 kilo arası.
Canım bu yazılanlardan sonra ben de kesin geçiyorum 4 numaraya. Son bir kaç gündür her kakada baştan aşağı kıyafet değiştiriyoruz. Her yeri kaka oluyor. :/

Bu arada siz de hastaymışsınız geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede sen de Defne de sağlığınıza kavuşursunuz. Zencefil ve ıhlamurun çok faydasını gördüm ben. Defne'nin de ilacı bildiğin gibi sütün canım. Çabuk geçer inşallah.

cok gecmis olsuncanim. hem sen hem defne zordur eminim. tez zamanda gecer insallah.

Cok yuklenme kendine kimse birseye yetisemiyor zaten cok normal ama yemegini aksatma sut veriyorsun degil mi?

Veriyorum canım.sağmaya devam.
Sağmak çok zor çok sıkıcı.geçen gün kafam attı.zaten sütümde az.kesicem artık vermicem dedim.
Bi yandan da içim rahat etmedi.24 saat sağmadım.yine dayanamadım sağmaya devam ettim az da olsa şifa niyetine vericem inşaallah

İyi akşamlar anneler :) kuzusu hasta olanlar çok geçmiş olsun.Ya sizde de var mı bilmiyorum.Bende Kasım in sonundan beri hamileyken tiksindigim şeylerden tiksinme var.Mesela ilk kar yaginca midem bulandı.Ihlamur, günlük süt falan görmek istemiyorum bana ilginç gelen şimdi olmasi yani başta yoktu bir şey ama kar yağmaya başlayınca başladı başladı.Bizim başlarda soguktu kar kıstı malum.Paylaşmak istedim ıhlamur icebilseydim iyi olacaktı ama

evet sagmak zor ama son damlasina kadar birakma bence canim.

Çok çok gecmis olsun cnm ya,ikinizinde o durumda olması cok zor
Yardımcı olabilecek kimse yok mu sana? Biraz dinlensen hiç degilse arada.

Ver cnm tabiki aksatma sakin

Cok gecmis olsun cnm valla kimi duysam bebesi hasta

Bizim Dr 6. ayda tam kan sayımına göre başlıycaz dedi. Ben bende kansızlık olabilir deyince, 5. ayda tam kan sayımı yapalım o zaman, şimdi bebeğin rengi iyi dedi.
Benim drum 13. Aydan once sadece kan sayimi icin kan alinmasini onermiyor neden dedigimde doku almak iyi degil bir yastan once demisti. Seni okuyunca aklima geldi.

Bitki caylari da emzirirken sıkinti kimi alerjik kimi sutu azaltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…