2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gecmis olsun biz de ayniyiz maalesef

Cok gecmisler olsun yaa herkes hasta bu aralar fena salgın var hepinize acil sifalar diliyorum. Biz de ucundan kurtardik gibi dısarı cikmaya korkar oldum.

Ilk kar yaginca tekrarlaması gercekten enteresan olmuş. Ben bir ara herseyden tiksinmistim hicbirsey yemiyordum ama simdi gecti. Bende su oldu hamilelikten once tarhanayı bamyayı muzu hic sevmezdim agzima surmezdim. Hamileyken hep onları aşerdim ve ıspanak haric yesillikleri taze bakla pazı kavurması falan. Mesela simdi de fena canım cekiyor ama nerdeee

Benim drum 13. Aydan once sadece kan sayimi icin kan alinmasini onermiyor neden dedigimde doku almak iyi degil bir yastan once demisti. Seni okuyunca aklima geldi.
Benim doktorum da ben ısrarla isteyince "Sırf anneler istiyor diye küçücük çocuklardan kan almıyoruz" diye tersledi beni senin dediğine göre güzel bir niyetle demiş sanırım, kizginligim azıcık geçti

Evet ben de korkuyorum alerji çıkarsa ne olur diye ama zamanla azalip bitiyormuş çoğu kişide. Onu umuyorum ben de.
Evet ikea'da o alışveriş yorgunluğu üstüne yeniyor. Bir de herkes yediği için ben niye yemiyorum ki hissi oluşuyor bende çok saçma bir şekilde

Gecmis olsun canim ondan sana gectiyse maske takmana gerek yok senden bi daha ona gecmez yani.
Bizde ayniyiz ve gecmiyo oksuruk balgamli balgamli ilac da yok sadece oksurdukce sirtina pat pat yapiyorum.O balgamin kolay atilmasini sagliyomus
Virüs değişir dönüşür diye korkuyorum. Bir de ben ondan kaptim diyorum ama ya öyle değilse ve çocuğa başka bir hastalık daha bulaştırırsam. Boşver gerekirse maskeyle uyurum, tedbir elden birakilmaya gelmez.
Size de geçmiş olsun.
Gecmis olsun bol bol emzir
Teşekkürler. Emziriyorum elimden geldiğince.

Ben hiç bu yönden dusunmemistim. Demek ki tek taraftan bakmamak lazım olaya.

Aynen:)
Ne kaciriyorum acaba hissi:)
Saol canim
Evrt tabi icin nasi rahat edicekse.Diger etmenler de var tabi

Canim selamlar, geçmiş olsun. Kaç gündür giremiyorum foruma hem hastalık hem ailevi sorunlar. İnşallah daha iyi olmuşsunuzdur. Duru ve Ayşe nasıl sen nasılsın?
Cnm çok saol Ayşe tamamen iyileşti (umarım), Duru’da hafif hırıltı devam ediyor ama “süper enfeksiyon” oluştuğu için normal olduğunu söylüyor doktor koruyucu tedaviye geçtik artık.. ciğerde hasar kalmasın diye.. Allah korusun.. size de geçmiş olsun cnm,, umarım çözebilmişsindir diğer sorunları da

Zencefil tane karabiber ıhlamur da benim combom. Midemi mahvediyor ama iyileştiriyor.
2 numaradan 3 numaraya geçişte ben de o taşan kakalara maruz kaldım, rezillikti her gün her gün

cok gecmis olsuncanim. hem sen hem defne zordur eminim. tez zamanda gecer insallah.
Çok teşekkürler, zor gerçekten ama geçecek inşallah.

Çok çok gecmis olsun cnm ya,ikinizinde o durumda olması cok zor
Yardımcı olabilecek kimse yok mu sana? Biraz dinlensen hiç degilse arada.
Haftasonuydu eşim yardimci oldu Defne'yle benle ilgilendi sağolsun ama kız da çok durmuyor babada, illa anne istiyor hastalık huysuzluğundan. Kizim diyorum o da baba dursana biraz da onda, ama atıyor kendini kollarima gezdir beni diyor evde. Gezdiriyorum tabi mecbur. Ama iyileşsin soracağım ona
Size de geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşir yavruşun umarım.

Ya ben sana ozelden atacaktim fotografi ama nasil dalginligima geldi de boyle attim bilmiyorum. Bugun boyle birkac kez daha yasadim akil tutulmasi. Neyse, cevabi da burdan vereyim;
Allah razi olsun, Allah beterinden korusun. Iz tamamen kaybolmadi ama soldu. Teninden daha acik bir renkte suanda. Hafif cukurluk var, gulerken gamze oluyor. Ama dikkatlice bakmayan biri farketmeyebilir bile. Ben hic beklemiyordum bu kadar gececegini. Ilacin ismi “contractubex”. Plastik cerrah vermisti.
Sizinki de gecer insallah canim. Ben lisedeyken bir kiz vardi sinifimizda, guldugu zaman tatli bi kivrim olurdu dudaginda. Birgun ogrendik ki o da senin kizin gibi operasyon gecirmis. Demese farketmezdik, yara/ameliyat izi seklinde bir sey yoktu. Asagida anlatacagim Han’in yuzu neden boyle oldu diye ama insan her seye sukredecek bir sey buluyor. Ben Han’in yaralandigi gun sabaha kadar uyumadim. Sonra baktim Han uyuyor. Dedim ki bi acisi olsaydi, yansaydi uyumazdi bu cocuk. Demek ki bu yuku kaldirabiliyor. Yanmadigina sukrettim, beterinden korudu Allah. Sen de uzulme. Insallah gecer. Iz boyle kalmiyor zaten ve cocuklarin dokulari bizden daha iyi yenileniyor.
Han’in kazasi da soyle oldu;
Misafirlikteydik ailece. Han perdenin arkasinda saklanip birden cikiyor, bana oyun yapiyordu. Ev sahibesi elinde caydanlikla odaya geldi. O sirada telefonu caldi mutfaktan. Caydanligi nedense alelacele bir koseye birakti, mutfaga geri dondu. Aklima hemen “caydanligi kaldirmaliyim” geldi ama ben kaldiramadan Han perdenin arkasindan kostu ve yuzu caydanligin ustune kapaklandi gozlerimin onunde. Caydanligin demlik kisminin ucu Han’in yuzunu deldi. Alttaki su koyulan kisim da bogazinda iz birakti. Direkt banyoya soktu esim yandi diye ama Han “yuzum aciyo@ diye agliyordu. Biz o sokun etkisiyke hic farketmemisiz. Cocugun yuzunden kan fiskiriyo. Hemen acile gittik. Orda pansuman yapildi. Cok sukur yanigi hafifti, cunku cay cok sicak degildi. Ona yanik kremi surduler. Yuzune de dikis atacaklardi ama acil doktoru plastik cerrahin gormesini istedi biz de dikis attirmak istemedik cerrah gormeden. Orda strip yapistirildi. Bu olay cuma gunu olmustu, pazartesi plastik cerrah gordu ve dikis atmadi, strip yapistirdi. Bu konudan yola cikarak su bilgileri vereyim, insallah kimsenin basina gelmez ama;
-oncelikle cay,corba,sicak ne varsa.. ortamda cocuk varsa risk de vardir. Cocuklari mutlaka koruyacak onlemler alin,
-boyle dikis atilabilecek bir yara oldugunda ilk is dikis atmak veya attirmak olmasin. Eger plastik/estetik cerraha gitme sansiniz varsa ona gidin. Ilk 72 saatte dikis atilabiliyormus. Yani hemen attirmazsaniz gec kalmis sayilmazsiniz. Estetik cerrahin fikrini mutlaka alin.
-Han’in yarasi “yara stribi” ile birlestirildi. Bazen yara stribini guzel yapistiramiyorlarmis. Acikligi kapatirken ic kisimda deri kaliyormus ve oyle kayniyormus yara. Strip ciktiktan sonra bombeli bi gorunum oluyormus yara yerinde. Benim
Esim yapistirdi estetik cerraha gozukene kadar stribi duzgun bir sekilde. 2 hafta stripli kaldi.
- iz kalmasin diye verilen jelleri duzenli kullanin. Yara yeri beyazlayana kadar devam edin. Belki 1 yil bile surebilir bu beyazlamasi. Kirmiziyken hucreler hala aktif ve yara iyilesebilir, iz kalmayabilir demek cunku.
Uzun anlattim ama nasil anlatacagimi bilemedim baska turlu. Ben de boyleyim iste.
Allah tum bebeklere sifa versin, kazada beladan korusun.
G gunesli gunler arch2401
ofelyam
Gretchen Grundler

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.. öksürüğü ilaca rağmen azalmak yerine artarsa,, ve nefes alırken zorlandığını hissedersen (balgam var dediğin için) mutlaka tekrar götürmeni tavsiye ederim. Bende korku kaldı epey,, o yüzden herkes adına endişeleniyorum biraz da tabi

O kadar üzüldüm ki çok şükür toparlamış Han başınıza gelen en büyük sıkıntı bu olsun inşallah Allah tüm yavrularımızı korusun gerçekten her zaman şükür denilecek birşeyler bulunuyor. Biz tedbirimizi alalım sonra Allah a emanetler.

Resmen yaşadım. Allah beterinden korusun.

ben kk ya 2015 te tüp bebek tedavisiyle ilgili araştirmalar yaparken denk geldim. hicbir sosyal medya hesabim ve internete ilgim olmadigi icin adini da duymamistim. üye oldum ve fsh topiginde yazmaya basladim. orda da cok guzel arkadasliklar kurdum ki hala gorusuyorum bircoguyla. D dstn33 onlardan biri.
her birini merak ediyorum ve bebek sahibi olsunlar diye hala her gece dua ediyorum ve her zaman da etmeye devam edecegim.

hamile kaldiktan sonra hicbir sayfaya yazmamaya karar verdim,telefon surekli elimde olursa bebisime zarar verir korkusuyla ama yine dayanamadim tabi:)

beklenen dogum tarihim 2 eylül olmasina ragmen eylul annelerine degil de buraya yazmak geldi icimden,nedenini bilmiyorum.belki de bu yuzden emirim agustosta geldi:)

iyiki de yazmisim buraya. gercekten hepinizden bir seyler ogrendim. oyle ki annem bile bir sey olunca hemen kankilerine sor der:)
dün sohbet ederken konu bir anda buralara geldi.teyzeme gidiyorduk annemle. kucagimda emir oldugu icin de yetisemedim her seyi o anda okumaya. dün gece okuyabildim ama boyle uzun yazmaya zaman olmadi.

ben kendi adima her birinize cok saygi duyuyorum. sevmedigim kimse yok ama daha fazla sevdiklerim var.eminim herkesin vardir. yazdiklarimizdan az çok karakterlerimizi cozdugumuzu dusunuyorum. kendimize daha yakin hissettiklerimiz illaki vardir ama benim burda gordugum herkes bildigi konularda birbirine yardimci oluyor.

ben kendi adima sunu soyleyim : soru soruldugunda ( bazen 1 soru sorup bir daha gelmeyen birileri olsa bile ) eger bildigim bir seyse cevap veriyorum ve burdaki herkesin de boyle yaptigini dusunuyorum.
bundan sonra da boyle yapmaya devam edecegim.

not: bu arada konu buralara nasil geldi hala anlamis degilim.

ikinci not:hepinizi seviyorum

cok gecmis olsun canim. anlattiklarini gozumde canlandirdim,allah korumus.

Ya çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur yazık çocuğa da en korktuğum şey yanma olayı izi de ömürlük kimsenin başına gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…