2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok buyuk badire atlatmissiniz size de gecmis olsun. Evt bu caydanlik kazalari cok fena ve ciddi sonuclar dogurabiliyor evde cocuk oldumu hersey biranda vudu tuzagina donusebiliyor ustelik misafirlikte yani yabanci bir evde daha tehlikeli cok dikkat etmek gerekiyor.... tabi bazen de sakinan goze cöp batiyor...

S SapkaliA çok geçmiş olsun canım, bir an gözümün önüne halamın çaydanlıkla yandığı ve 40 küsür yaşındaki kadının 3 ay boyunca yaşadıkları geldi ve bunun benzerinin küçücük bir bedenin başına gelmesi ürpertti beni resmen Rabbim melek yavrunu korumuş, inşallah hiç bir anne ve evlat böyle bir durumla sınanmaz..

Allah beterinden korusun canım.
Çok dikkatli olmalıyız dediğin gibi.
İzi kalmamasına sevindim.aslında etrafımıza baktığımızda herkesin ya kaşında ya alnında yüzünde vücudunda yara izi dikiş izi var.bazen farketmiyoruz bile.
Bizim için sorun değil zaten.evlat bu her türlü seversin.görmeden daha sevmeye başlıyoruz.
Ama kendi büyürde kafaya takarsa ben daha çok üzülürüm.
Ama bana umut oldun bak.kaç sene önce lise arkadaşın ameliyat olmuş.farketmemişsiniz bile.demekki çok belli olmucak büyüyünce.
Aslında küçük şeyler bunlar.geçen gün kalp nakli olan kartal bebeği gördüm instagramda.videolarını izledim.kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım.kablolara bağlı nefes alamıyor istediği gibi hareket edemiyor.
Annesi doya doya sarılıp öpemiyor.
O anne ne kadar güçlü maşallah.yinede yavrusunu güldürmeye çalışıyordu.
Onun yerine koyamadım bile kendimi.
Göğsünde kocaman bi dikiş var.
O gece ona ağlaya ağlaya dua ettim.
Halimize çok çok şükretmeliyiz.Rabbim dermansız dert vermesin.heleki evlatlarımızla imtihan etmesin inşaallah.

Topigimiz bol paylasimli guzel bir topik ve oldukca da kalabaligiz bazen bu tur seyler olabiliyor. Belki yazilanlar yanlis anlasiliyor belki internet dilinden belki gunun gerginliginden olabiliyor boyle seyler... sıkıntı yok aynen devam bu arada D dstn33 cici bir arkadaşa benziyor hoşgelmiş sefa gelmiş... aslinda kimseyle bireysel birsey olmadi sanırım ya da ben bisey anlamadim ne olduguyla ilgili... aman neyse kapansın bu tatsız muhabbet guzel seyler konuşalım

Bizde seni seviyoruz
Yorgunluktan başım dönüyor.uyumak üzereyim ama yinede okumadan yatamıyorum işte :) buda bi nevi bağımlılık işte :)

Kızlar haftasonu yatılı misafirim vardı, akşamdan sonra oğlumdan fırsat buldukça okuyabildim ve sol gözüme kan oturduğu halde yeni bitirebildim. Yaşananlar gerçekten çok üzücü, kendi adıma çok üzüldüğümü söylemek istiyorum Her ne kadar çok yazamasam da en başından beri bir mesajı dahi kaçırmadan okudum, hepinizi az çok tanıyorum, böyle seviyeli bir toplulukla da beraber olduğum için çok mutluyum, lütfen bu güzel günleri kendimize ziyan etmeyelim. İnanın buraya girdikçe huzur buluyorum, böyle gerginlikler yaşayarak tadımızı bozmayalım lütfen..
Not: Eğer inançlı bir insansanız böyle nazar değdi olaylarına çok takılmayın, okuyun bir felak-nas, Ayetel kürsi gerisini Allah'a bırakın..

merhaba sensitivcim hosgeldin, masallah kuzulara kocaman olmuslar vallahi enerjine hayranim ve bir kez daha seni tebrik ediyorum az daha sabir ek gidaya geciste insallah isin bi nebze daha kolaylasacak.

sunnet konusuna gelince tesekkur ederiz. ama korkulacak bisey yok inan. zaten yukun agir, eger yapilmasina bir engel yoksa daha da buyumesini bekleme derim. hareketlendiginde zaptetmek zor olacak. biz bile diyoruz keske daha erken yaptirsaymisiz :)

sac konusunda ayni durumdayiz. dokulen saclari toplasam peruk olmustu. ve sac derimde ciddi acilmalar var. evin her yerinden hatta cocugun her yerinden sac cikmasi cok sinir bozucu. gercekten elime makineyi alip kafayi 3 numaraya vurasim geliyor. cildiyeye gidecektim once kan tahlili yaptirdim. cok kotu bi tablo bekliyordum bu kadar dokulmeye ama her sey normal cikti. tamamen hormonel. yani icerden tedavi amacli bisey veremez sanirim. o yuzden onumuzdeki hafta ici sacimi olabildigince kisa kestirip yaglarla falan bakima alicam. tabi senin durum farkli olabilir belki once saglik ocaginda bi kan tahlili yaptir istersen. zaten cilt doktorunun da ilk isteyecegi sey muhtemelen.

tum bu surecte sana kolayliklar diliyorum. kendine dikkat et ve yine gel gozler ariyor

Kıyamam ya, gerçekten yarası büyük olsa da ucuz atlatmışsınız yaşadığınız tehlike karşısında. Allah korusun yavrularımızı.

Evet aklımda o, kotüleşirse götüreceğim. Gerçi öksürük şurubu değil ilacı, hava yolunu fetahlatsın diye ama artışa geçerse soluğu doktorda alacağım. Size de çok geçmiş olsun inşallah burdada uğramaz evinize böyle badireler.

Not: ben de seni seviyorum

yaa cok gecmis olsun. neyse ki gelmis gitmis iz de kalmamis. cok korkuyorum su ev kazalarindan ben senin o anki ruh halini dusunmek bile istemiyorum.

hifanur cok gecmis olsun sizde de insallah iz kalmayacak

ben de seni seviyorum

Dehset icinde ve korkuyla okudum cok cok ucuz atlatmissiniz cok gecmis olsun

PS:I LOVE YOU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…