2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay ben de seviyorum
drucilla hoşgeldin

Harikasınız hanımlar, sipariş vereceğim bugün, kaç seferdir içime dert oldu üşüyor mu terliyor mu bebeğim diye. Belki uykusu daha da düzene girer Tesekkur ederim..

Harikasınız hanımlar, sipariş vereceğim bugün, kaç seferdir içime dert oldu üşüyor mu terliyor mu bebeğim diye. Belki uykusu daha da düzene girer Tesekkur ederim..
Rica ederiz cnm. Gerçekten de biraz daha uzun uyuyor gördüğüm kadarıyla. Kirlenmişti bizimki, şimdi yıkayıp kurutucaz hemen çünkü dün kırk kere uyandı. Bakalım farkedicek mi yine :))

Kızlar uyku tulumu giydirenler gece emzirirken çıkarıyor musunuz tulumu? Çıkarmasam terler çıkarsam uykusu açılır gibi geliyor da :)

Aaaa olurmu hiç canım gece uyusa sabah erken uyanır gece güzel geçse gündüz hızursuzlanır . Bebelwein doğası bu şekerim.

Canım selam han ın yaşadıklarına çok üzüldüm çok şükür ki hasarsız sağlığına kavuşmuş. Bir daha kaza bela hastalık uğramasın hep iyi olaun kuzular. Bu arada benim de kızkardeşimin bacağına dökülmüştğ küçükken çaydanlık ve resmen haşlanmıştı ama şimdi öinicik bir i var sadece.

Bizde seni ve emiri sevşyoruz canım

Bugün aşı var bizim bakalım neler olucak bu aşı herkeste huysuzluk yaptı sanırım
Kolay geçsin inşallah canım bizimde haftaya aşı bende korkuyorum 4. Ay aşısından.

Huysuzluk ve memeden ayrilmama yaptı ama uyku da yaptı, sadece memede uyuma şartıyla.

Canım defne kuzusuna ve sana çok geçmiş olaun allah şifa versin .

İnşallah sende memnun kalırsın arkadaşım. Emin ol uykusu daha düzenli olur ve sende için rahat uyursun.

Kızlar uyku tulumu giydirenler gece emzirirken çıkarıyor musunuz tulumu? Çıkarmasam terler çıkarsam uykusu açılır gibi geliyor da :)
.

Ben çıkarmıyorum canım sadece önce fermuardan biraz açıyorum ki yaka kısmını biraz hava alıp terlemesin.

Çıkartmıyorum ben, ilk zamanlar birkaç kez çıkarttım ama baktım giydirirken uyanıyor vazgeçtim.

Oyunlarda karakter özellikleri olur ya; 20 taneyi dağıtırsın güçlü mu olacak çevik mi zeki mi yetenekli mi seçmek zorunda kalırsın ortalama bir şey. Bebeler de aynı uzun mu uyuyacak erken mi kalkacak sorunsuz mu emecek seçiyorlar, birini seçince diğeri azalıyor

arch2401 süpermi mesaj olmuş canım tüm kalbim sana katılıyorum. Topiğimiz çok güzel hepimiz farklı renkleriz ve farklı kültürle büyüdük ve farklı düşüncelere sahibiz. Tabiki bu platformda fikirlerimizi paylaşacağız. Ama her çocuk farklı bir kitap her anne nin de doğrusu farklı. Önemli olan birbirimize saygıyla yaklaşmak tabikş kimse kimseyi sevmek zorunda değil önemli olan kalp kırmamak.Herkesin doğrusu kendine doğru ama bu değilki başka arkadışımın düşüncesi ve tarzı yanlış. Annelik ve bebek büyütmek deneme yanılma arkadaşlar 2. Çocukta bunu daha da tecrübe ettim. Yani annelikte 2+2 her zaman 4 değil.

Teşekkür ederim bunu da deneyeceğim

Aynen cnm katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…