Evet aynen toz gibi. Loobex bizimkinin markası.Sıcak buhar ama sıcak değil aslında sadece buz gibi değil.
Başka birinden daha duydum leke olayını, bizde olmadı. Beyaz toz mu leke dediğin?
Canım selam han ın yaşadıklarına çok üzüldüm çok şükür ki hasarsız sağlığına kavuşmuş. Bir daha kaza bela hastalık uğramasın hep iyi olaun kuzular. Bu arada benim de kızkardeşimin bacağına dökülmüştğ küçükken çaydanlık ve resmen haşlanmıştı ama şimdi öinicik bir i var sadece.
Bizde seni ve emiri sevşyoruz canım
Kolay geçsin inşallah canım bizimde haftaya aşı bende korkuyorum 4. Ay aşısından.
Canım defne kuzusuna ve sana çok geçmiş olaun allah şifa versin .
İnşallah sende memnun kalırsın arkadaşım. Emin ol uykusu daha düzenli olur ve sende için rahat uyursun.
.
Ben çıkarmıyorum canım sadece önce fermuardan biraz açıyorum ki yaka kısmını biraz hava alıp terlemesin.
Bugun bizim de var aşi.
Bu arada gunaydin canim.
Buhar makinesini ikinci ya da üçüncü seviyede çalıştırınca ortalık Kalp Gözü ne bileyim Sırlar Dünyası falan oluyor, evde uhrevi bir hava oluşuyor her yerde buharlar uçuşunca
Benkizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
Günaydın kızlar Ben de cikarmiyorum.Yatagimda emzirdigim için üzerini yorganla kapatiyorumKızlar uyku tulumu giydirenler gece emzirirken çıkarıyor musunuz tulumu? Çıkarmasam terler çıkarsam uykusu açılır gibi geliyor da :)
B bursa83 un de soyledigi gibi yuksek fsh grubundan tanisiyoruz.2.tup bebek tedavi surecimden itibaren hamileligimin son zamanlarina kadar neredeyse hic yazmadim kk da.hem tedavi hem hamilelik bir hayli skntliydi benim icin.eylul annesi olacaktim ben de agustosta geldi oglum.ben kk ya 2015 te tüp bebek tedavisiyle ilgili araştirmalar yaparken denk geldim. hicbir sosyal medya hesabim ve internete ilgim olmadigi icin adini da duymamistim. üye oldum ve fsh topiginde yazmaya basladim. orda da cok guzel arkadasliklar kurdum ki hala gorusuyorum bircoguyla. D dstn33 onlardan biri.
her birini merak ediyorum ve bebek sahibi olsunlar diye hala her gece dua ediyorum ve her zaman da etmeye devam edecegim.
hamile kaldiktan sonra hicbir sayfaya yazmamaya karar verdim,telefon surekli elimde olursa bebisime zarar verir korkusuyla ama yine dayanamadim tabi:)
beklenen dogum tarihim 2 eylül olmasina ragmen eylul annelerine degil de buraya yazmak geldi icimden,nedenini bilmiyorum.belki de bu yuzden emirim agustosta geldi:)
iyiki de yazmisim buraya. gercekten hepinizden bir seyler ogrendim. oyle ki annem bile bir sey olunca hemen kankilerine sor der:)
dün sohbet ederken konu bir anda buralara geldi.teyzeme gidiyorduk annemle. kucagimda emir oldugu icin de yetisemedim her seyi o anda okumaya. dün gece okuyabildim ama boyle uzun yazmaya zaman olmadi.
ben kendi adima her birinize cok saygi duyuyorum. sevmedigim kimse yok ama daha fazla sevdiklerim var.eminim herkesin vardir. yazdiklarimizdan az çok karakterlerimizi cozdugumuzu dusunuyorum. kendimize daha yakin hissettiklerimiz illaki vardir ama benim burda gordugum herkes bildigi konularda birbirine yardimci oluyor.
ben kendi adima sunu soyleyim : soru soruldugunda ( bazen 1 soru sorup bir daha gelmeyen birileri olsa bile ) eger bildigim bir seyse cevap veriyorum ve burdaki herkesin de boyle yaptigini dusunuyorum.
bundan sonra da boyle yapmaya devam edecegim.
not: bu arada konu buralara nasil geldi hala anlamis degilim.
ikinci not:hepinizi seviyorum
Topigimiz bol paylasimli guzel bir topik ve oldukca da kalabaligiz bazen bu tur seyler olabiliyor. Belki yazilanlar yanlis anlasiliyor belki internet dilinden belki gunun gerginliginden olabiliyor boyle seyler... sıkıntı yok aynen devam bu arada D dstn33 cici bir arkadaşa benziyor hoşgelmiş sefa gelmiş... aslinda kimseyle bireysel birsey olmadi sanırım ya da ben bisey anlamadim ne olduguyla ilgili... aman neyse kapansın bu tatsız muhabbet guzel seyler konuşalım
Benimki de Loobex aslında. Toz Nerede oluyor? Oldu da ben mi görmedim diyeceğim ama yok olsa görürdüm.Evet aynen toz gibi. Loobex bizimkinin markası.
Minik veledimi uyutunca hemen gönderiyorum
Canım ben yaptırdım 4. seansta bırakmak zorunda kaldım hamile oldğumu öğrenince bitmedi ama hamileyken daha kolay hallettim bu sayede şimdi tekrar gidip tamamlayacağım büyük rahatlık bence yüzde yüz bitmese dekizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
B bursa83 un de soyledigi gibi yuksek fsh grubundan tanisiyoruz.2.tup bebek tedavi surecimden itibaren hamileligimin son zamanlarina kadar neredeyse hic yazmadim kk da.hem tedavi hem hamilelik bir hayli skntliydi benim icin.eylul annesi olacaktim ben de agustosta geldi oglum.
Biz aslinda psikolojisi cok zor bir forumda yazisiyorduk.paylastigimiz seyler sadece tedavi gorenlerin bilebilecegi seylerdi.fsh amh e2 hormonlari yumurtalar embriyolar hucre sayilari uygun transfer gunleri tedavi merkezleri vs...herseye ragmen cok keyifliydi ve ne yalan soyleyeyim ben o forumdaki ruhu ozluyorum.oraya da o forum acildiktan cok sonra tedaviye ihtiyacim oldugu tespit edildikten sonra dahil olmustum.kaynasivermistik
Burasi cok cok daha keyifli pozitif olmali.bu kesinlikle oyle degilsiniz anlami tasimiyor.ama burda bebeklerin asilari atesleri hastaligi konusuluyor ya inanin evlat sahibi olalim diye yillarini harcayanlar ya da evlatlarini kaybedenler icin bu skntilar bu forumda yazabilmek ulasilmaz seyler gibi gorunur.
Kafanizi utulediysem ozur dilerim.
arch2401 cok tesekkur ederim hosbulduk.guzel paylasimlarda bulusmak dilegiyle...
Benimki de Loobex aslında. Toz Nerede oluyor? Oldu da ben mi görmedim diyeceğim ama yok olsa görürdüm.
Canım ben yaptırdım 4. seansta bırakmak zorunda kaldım hamile oldğumu öğrenince bitmedi ama hamileyken daha kolay hallettim bu sayede şimdi tekrar gidip tamamlayacağım büyük rahatlık bence yüzde yüz bitmese de
Canım ben hamilelikten önce başlamıştım, önceleri çok düzenli gittim 3 ayda bir 4-5 seans falan bitmeye yüz tuttu diyenilirim, sadece ince tüycükler kaldı.Zaten o bölgeıslak bir bölge olduğu için genelde en geç tüylerin bittiği yermiş.Daha sonra 6 aya düşürdüm gitme sıklığımı ama sonra hamilelik girdi araya.Emzirme dönemi ğek tavsiye edilmediğini okumuştum bu arada bilgin olsun.Acı kısmına gelince uyuşturmaya yarayan bir krem vermişlerdi,onu kullanınca sanki biraz hafifliyordu,zaten ikinci seanstan sonra azalmaya başladığı için belki acıyı az hissettim ben.kizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
Benimki de Loobex aslında. Toz Nerede oluyor? Oldu da ben mi görmedim diyeceğim ama yok olsa görürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?