2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

B bursa83 un de soyledigi gibi yuksek fsh grubundan tanisiyoruz.2.tup bebek tedavi surecimden itibaren hamileligimin son zamanlarina kadar neredeyse hic yazmadim kk da.hem tedavi hem hamilelik bir hayli skntliydi benim icin.eylul annesi olacaktim ben de agustosta geldi oglum.
Biz aslinda psikolojisi cok zor bir forumda yazisiyorduk.paylastigimiz seyler sadece tedavi gorenlerin bilebilecegi seylerdi.fsh amh e2 hormonlari yumurtalar embriyolar hucre sayilari uygun transfer gunleri tedavi merkezleri vs...herseye ragmen cok keyifliydi ve ne yalan soyleyeyim ben o forumdaki ruhu ozluyorum.oraya da o forum acildiktan cok sonra tedaviye ihtiyacim oldugu tespit edildikten sonra dahil olmustum.kaynasivermistik
Burasi cok cok daha keyifli pozitif olmali.bu kesinlikle oyle degilsiniz anlami tasimiyor.ama burda bebeklerin asilari atesleri hastaligi konusuluyor ya inanin evlat sahibi olalim diye yillarini harcayanlar ya da evlatlarini kaybedenler icin bu skntilar bu forumda yazabilmek ulasilmaz seyler gibi gorunur.
Kafanizi utulediysem ozur dilerim.
arch2401 cok tesekkur ederim hosbulduk.guzel paylasimlarda bulusmak dilegiyle...

Komidinin üzerine koyuyorum ben onun üzeri oluyor beyaz beyaz. Ayna falan buğulu buğulu oluyor.

kizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
Canım ben yaptırdım 4. seansta bırakmak zorunda kaldım hamile oldğumu öğrenince bitmedi ama hamileyken daha kolay hallettim bu sayede şimdi tekrar gidip tamamlayacağım büyük rahatlık bence yüzde yüz bitmese de

evet bu sayfalarda yazabilmek benim icin de hayaldi,bir mucize gerekli diye dusunurdum. cok sukur bin sukur bugunlere.

kizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
Canım ben hamilelikten önce başlamıştım, önceleri çok düzenli gittim 3 ayda bir 4-5 seans falan bitmeye yüz tuttu diyenilirim, sadece ince tüycükler kaldı.Zaten o bölgeıslak bir bölge olduğu için genelde en geç tüylerin bittiği yermiş.Daha sonra 6 aya düşürdüm gitme sıklığımı ama sonra hamilelik girdi araya.Emzirme dönemi ğek tavsiye edilmediğini okumuştum bu arada bilgin olsun.Acı kısmına gelince uyuşturmaya yarayan bir krem vermişlerdi,onu kullanınca sanki biraz hafifliyordu,zaten ikinci seanstan sonra azalmaya başladığı için belki acıyı az hissettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…