2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay ben de seviyorum
drucilla hoşgeldin
ahaha hosbuldum. o kadar sarki turku cigirdim duyulmadi mi dur bi daha soyleyeyim. su metrisiiin onuu bir uzun alaan bir tek seni sevdiiim gerisiii yalaaan bugun herkes bi sevgi kelebegi bi pitircik

suraya bi duzeltme yapayim mutellanin mapus benzetmesine istinaden soylenmis bir sarki olup sevme muhabbeti icin degildir :))

Son düzenleme:
kizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
Ben yaptırdım ama şu an yaptiramazsin malesef etkili olmaz. Benim.gittigim merkez 5. Aydan sonra devam ederiz dedi. Yarıda kaldı. Evlenmeden önce ütüleme ile yaptırıyorum o çok aciliydi şimdi alexsandrete mi ne onunla yaptırıyorum (>yani hamilelikten önce yaptiriyirdum). Bunun soğutucusu var ve acitmiyor. Zaten küçücük bi bölge hemen bitiyor:)
Yaptır rahatlık valla. Ben hamilelikte çok rahat ettim. Kol altım ütüleme ile tamamen bitti ama bikini bitmedi o.yuzden devam ediyorum. Makinayı niye değiştin dersen şehir degistirdim diye yoksa ütüleme çok iyi gelmişti bana acisa da.

Böyle düşününce bin kez şükürler olsun. Allah sana yavrunu bağışlasin sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüt.

Evet aynen toz gibi. Loobex bizimkinin markası.
selam bagyan :) muhabbete salca gibi olucam ama ben de bir yerde okumustum; ultrasonic yazan cihazlarda buhari tiresim ile verdiginden su icerisindeki molekuller ayrisiyormus. bu da etrafta beyaz toz birikintisine sebep oluyormus. boyutu ufak diye ben de loobex aldim. cok sık olmamakla birlikte yeni kullanmaya basladik. eger boyle bi problem yasarsam yazarim.

Kafa ütülemek olur mu hiç, burada hepimiz içimizi dökmek, yeri geldiğinde mantıklı yeri geldiğinde yersiz sıkıntılarımızı ve acı tatlı tecrübelerimizi paylaşmak için varız. Tartışmalar falan da bunun için aslında hep, keşke olmasa gerek duyulmasa böyle şeylere ama oluyor işte. Ama sular sakinken görseydin sen bizi ne güzeldik

Komidinin üzerine koyuyorum ben onun üzeri oluyor beyaz beyaz. Ayna falan buğulu buğulu oluyor.
Ben yere koyuyorum ama kızı uyuttuktan sonra dikkatli bakacağım.

teyzem gidiyor da kremi o da surmus ama ayni aciyi cektim diyor. herkesin aci esigi farkli tabiki.
her ay her ay agdaya gitmek sıktı. bir de 10 senedir ayni. hic azalma yok.

B bursa_83 ben de diod yaptırdım acımıyo dersem yalan söylemiş olurum ama ben krem de sürmedim. İnce tüyler bitmiyor diye okudum ama kendm tecrübe etmedim arkadaşın dediği gibi nemli olan bölge tam geçmiyor deniliyor . Ama yine de değer bence geçmeyen yerler de epey inceliyor çünkü

B bursa_83 vazgeçtim açık açık yazıcam
Nişanlıyken yaptırdım alexandrite cihazında çok acıyor ama bir ağda değil. Üstelik hemen çıkmıyor bir süre sonra dökülüyorlar falan. Koltukaltım tamamen bitti benim. Bikini biraz çoğaldı hamilelikte ama hiç rahatsız etmiyor çok ince çünkü. Büyük rahatlık tavsiye ederim.

pişş pişş pişş pişş,ee ee ee ee
Yer mi Defne bu numaraları
canim d. tarihini 1 ekim olarak yazar misin?
Değiştirdim.
ahaha hosbuldum. o kadar sarki turku cigirdim duyulmadi mi dur bi daha soyleyeyim. su metrisiiin onuu bir uzun alaan bir tek seni sevdiiim gerisiii yalaaan bugun herkes bi sevgi kelebegi bi pitircik
Ben de diyorum bu ses ne
Bir de boncuktan kuş gemi falan gördüm o da sen miydin?
Ütüleme Alexand... olandan daha etkili diye biliyorum ben de. Diod da denedim başka bölgede ama bitmiyor bir süre sonra tekrar çıkıyor. Ütülemeyle koltukaltina gittim 8 seans şimdi 3 ayda bir falan ancak alıyorum. Azalması da yetiyor yani.

insallah sorunsuz atlatirsiniz.
@BeyazBulut @yoph

ben emirin kafasi biraz isinmaya baslayinca hemen kisa kol giydirdim. bir sure sonra altini da cikardim. sadece kisa corap ve kisa kollu vardi ustunde. onun etkisi oldu belki de.
Cok saol canim. Ins sıkınti olmaz. Bende oyle yapiim. 2. Ay asisinda calpol vermek zorunda kalmistim. Ins bunda gerek olmaz

Selam estagfurullah olur mu hiç :) keşke daha önce alsaymışım burun tıkanıklığı çok şükür azaldı baya. Tozunada katlanıcam artık yapacak bir şey yok

yok o ben degilim

Bu arada şu bizim oyuncak , kitap paylaşımları ne oldu? Bi durakladı sanki. Dokun hisset kitaplarında pearson yayınları hoşuma gitti benim, henüz almafım ama sanırım onları alıcam. Bir de ilk sözcüklerim, hayvanlar, giysiler gibi küçük kitaplar vat bunlar hakkında fikrinizi almak istiyorum. Bir de her sayfasında bir- iki cümle bulunan resimli hikaye , masal kitabı arıyorum tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…