ahaha hosbuldum. o kadar sarki turku cigirdim duyulmadi mi
Ben yaptırdım ama şu an yaptiramazsin malesef etkili olmaz. Benim.gittigim merkez 5. Aydan sonra devam ederiz dedi. Yarıda kaldı. Evlenmeden önce ütüleme ile yaptırıyorum o çok aciliydi şimdi alexsandrete mi ne onunla yaptırıyorum (>yani hamilelikten önce yaptiriyirdum). Bunun soğutucusu var ve acitmiyor. Zaten küçücük bi bölge hemen bitiyor:)kizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
@bursa83 un de soyledigi gibi yuksek fsh grubundan tanisiyoruz.2.tup bebek tedavi surecimden itibaren hamileligimin son zamanlarina kadar neredeyse hic yazmadim kk da.hem tedavi hem hamilelik bir hayli skntliydi benim icin.eylul annesi olacaktim ben de agustosta geldi oglum.
Biz aslinda psikolojisi cok zor bir forumda yazisiyorduk.paylastigimiz seyler sadece tedavi gorenlerin bilebilecegi seylerdi.fsh amh e2 hormonlari yumurtalar embriyolar hucre sayilari uygun transfer gunleri tedavi merkezleri vs...herseye ragmen cok keyifliydi ve ne yalan soyleyeyim ben o forumdaki ruhu ozluyorum.oraya da o forum acildiktan cok sonra tedaviye ihtiyacim oldugu tespit edildikten sonra dahil olmustum.kaynasivermistik
Burasi cok cok daha keyifli pozitif olmali.bu kesinlikle oyle degilsiniz anlami tasimiyor.ama burda bebeklerin asilari atesleri hastaligi konusuluyor ya inanin evlat sahibi olalim diye yillarini harcayanlar ya da evlatlarini kaybedenler icin bu skntilar bu forumda yazabilmek ulasilmaz seyler gibi gorunur.
Kafanizi utulediysem ozur dilerim.
arch2401 cok tesekkur ederim hosbulduk.guzel paylasimlarda bulusmak dilegiyle...
selam bagyan :) muhabbete salca gibi olucam ama ben de bir yerde okumustum; ultrasonic yazan cihazlarda buhari tiresim ile verdiginden su icerisindeki molekuller ayrisiyormus. bu da etrafta beyaz toz birikintisine sebep oluyormus. boyutu ufak diye ben de loobex aldim. cok sık olmamakla birlikte yeni kullanmaya basladik. eger boyle bi problem yasarsam yazarim.Evet aynen toz gibi. Loobex bizimkinin markası.
Özelden yazayım :)anlat o zaman canim
acı?
kac seans?
azalma?
lazerin ipuclari?
Kafa ütülemek olur mu hiç, burada hepimiz içimizi dökmek, yeri geldiğinde mantıklı yeri geldiğinde yersiz sıkıntılarımızı ve acı tatlı tecrübelerimizi paylaşmak için varız. Tartışmalar falan da bunun için aslında hep, keşke olmasa gerek duyulmasa böyle şeylere ama oluyor işte. Ama sular sakinken görseydin sen bizi ne güzeldik@bursa83 un de soyledigi gibi yuksek fsh grubundan tanisiyoruz.2.tup bebek tedavi surecimden itibaren hamileligimin son zamanlarina kadar neredeyse hic yazmadim kk da.hem tedavi hem hamilelik bir hayli skntliydi benim icin.eylul annesi olacaktim ben de agustosta geldi oglum.
Biz aslinda psikolojisi cok zor bir forumda yazisiyorduk.paylastigimiz seyler sadece tedavi gorenlerin bilebilecegi seylerdi.fsh amh e2 hormonlari yumurtalar embriyolar hucre sayilari uygun transfer gunleri tedavi merkezleri vs...herseye ragmen cok keyifliydi ve ne yalan soyleyeyim ben o forumdaki ruhu ozluyorum.oraya da o forum acildiktan cok sonra tedaviye ihtiyacim oldugu tespit edildikten sonra dahil olmustum.kaynasivermistik
Burasi cok cok daha keyifli pozitif olmali.bu kesinlikle oyle degilsiniz anlami tasimiyor.ama burda bebeklerin asilari atesleri hastaligi konusuluyor ya inanin evlat sahibi olalim diye yillarini harcayanlar ya da evlatlarini kaybedenler icin bu skntilar bu forumda yazabilmek ulasilmaz seyler gibi gorunur.
Kafanizi utulediysem ozur dilerim.
arch2401 cok tesekkur ederim hosbulduk.guzel paylasimlarda bulusmak dilegiyle...
Ben yere koyuyorum ama kızı uyuttuktan sonra dikkatli bakacağım.Komidinin üzerine koyuyorum ben onun üzeri oluyor beyaz beyaz. Ayna falan buğulu buğulu oluyor.
Canım ben hamilelikten önce başlamıştım, önceleri çok düzenli gittim 3 ayda bir 4-5 seans falan bitmeye yüz tuttu diyenilirim, sadece ince tüycükler kaldı.Zaten o bölgeıslak bir bölge olduğu için genelde en geç tüylerin bittiği yermiş.Daha sonra 6 aya düşürdüm gitme sıklığımı ama sonra hamilelik girdi araya.Emzirme dönemi ğek tavsiye edilmediğini okumuştum bu arada bilgin olsun.Acı kısmına gelince uyuşturmaya yarayan bir krem vermişlerdi,onu kullanınca sanki biraz hafifliyordu,zaten ikinci seanstan sonra azalmaya başladığı için belki acıyı az hissettim ben.
ahahaha benzetme superBuhar makinesini ikinci ya da üçüncü seviyede çalıştırınca ortalık Kalp Gözü ne bileyim Sırlar Dünyası falan oluyor, evde uhrevi bir hava oluşuyor her yerde buharlar uçuşunca
Ahahaha o sen miydin ya?ahaha hosbuldum. o kadar sarki turku cigirdim duyulmadi midur bi daha soyleyeyim. su metrisiiin onuu bir uzun alaan bir tek seni sevdiiim gerisiii yalaaan bugun herkes bi sevgi kelebegi bi pitircik
Aynen ben ağdaya gider gibi lazere gidiyordum bi kere kesin 3 ay idare ediyor seni, düşünsene ne büyük rahatlık.teyzem gidiyor da kremi o da surmus ama ayni aciyi cektim diyor. herkesin aci esigi farkli tabiki.
her ay her ay agdaya gitmek sıktı. bir de 10 senedir ayni. hic azalma yok.
Yer mi Defne bu numaralarıpişş pişş pişş pişş,ee ee ee ee
Değiştirdim.canim d. tarihini 1 ekim olarak yazar misin?
Ben de diyorum bu ses neahaha hosbuldum. o kadar sarki turku cigirdim duyulmadi midur bi daha soyleyeyim. su metrisiiin onuu bir uzun alaan bir tek seni sevdiiim gerisiii yalaaan bugun herkes bi sevgi kelebegi bi pitircik
Ütüleme Alexand... olandan daha etkili diye biliyorum ben de. Diod da denedim başka bölgede ama bitmiyor bir süre sonra tekrar çıkıyor. Ütülemeyle koltukaltina gittim 8 seans şimdi 3 ayda bir falan ancak alıyorum. Azalması da yetiyor yani.Ben yaptırdım ama şu an yaptiramazsin malesef etkili olmaz. Benim.gittigim merkez 5. Aydan sonra devam ederiz dedi. Yarıda kaldı. Evlenmeden önce ütüleme ile yaptırıyorum o çok aciliydi şimdi alexsandrete mi ne onunla yaptırıyorum (>yani hamilelikten önce yaptiriyirdum). Bunun soğutucusu var ve acitmiyor. Zaten küçücük bi bölge hemen bitiyor:)
Yaptır rahatlık valla. Ben hamilelikte çok rahat ettim. Kol altım ütüleme ile tamamen bitti ama bikini bitmedi o.yuzden devam ediyorum. Makinayı niye değiştin dersen şehir degistirdim diye yoksa ütüleme çok iyi gelmişti bana acisa da.
Cok saol canim. Ins sıkınti olmaz. Bende oyle yapiim. 2. Ay asisinda calpol vermek zorunda kalmistim. Ins bunda gerek olmazinsallah sorunsuz atlatirsiniz.
@BeyazBulut @yoph
ben emirin kafasi biraz isinmaya baslayinca hemen kisa kol giydirdim. bir sure sonra altini da cikardim. sadece kisa corap ve kisa kollu vardi ustunde. onun etkisi oldu belki de.
Selam estagfurullah olur mu hiç :) keşke daha önce alsaymışım burun tıkanıklığı çok şükür azaldı baya. Tozunada katlanıcam artık yapacak bir şey yokselam bagyan :) muhabbete salca gibi olucam ama ben de bir yerde okumustum; ultrasonic yazan cihazlarda buhari tiresim ile verdiginden su icerisindeki molekuller ayrisiyormus. bu da etrafta beyaz toz birikintisine sebep oluyormus. boyutu ufak diye ben de loobex aldim. cok sık olmamakla birlikte yeni kullanmaya basladik. eger boyle bi problem yasarsam yazarim.
yok o ben degilimYer mi Defne bu numaraları
Değiştirdim.
Ben de diyorum bu ses ne
Bir de boncuktan kuş gemi falan gördüm o da sen miydin?
Ütüleme Alexand... olandan daha etkili diye biliyorum ben de. Diod da denedim başka bölgede ama bitmiyor bir süre sonra tekrar çıkıyor. Ütülemeyle koltukaltina gittim 8 seans şimdi 3 ayda bir falan ancak alıyorum. Azalması da yetiyor yani.
Ben 5 sene once yaptirmistim. Cok da memnunum. Guvenilir bi yer bulursan ihmal etme bence. Cok buyuk rahatlik.kizlar bikini bolgesine lazer yaptiran var miiiii?
agdadan biktim da
haha yalniz aklima ne geldi. bu toz baska bi burun tikanikligina sebep olmasinSelam estagfurullah olur mu hiç :) keşke daha önce alsaymışım burun tıkanıklığı çok şükür azaldı baya. Tozunada katlanıcam artık yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?