- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet kesinlikle azalması bile büyük rahatlık. Azalınca agda da rahat oluyor, eldiven yöntemi ile de alınabiliyor.Yer mi Defne bu numaraları
Değiştirdim.
Ben de diyorum bu ses ne
Bir de boncuktan kuş gemi falan gördüm o da sen miydin?
Ütüleme Alexand... olandan daha etkili diye biliyorum ben de. Diod da denedim başka bölgede ama bitmiyor bir süre sonra tekrar çıkıyor. Ütülemeyle koltukaltina gittim 8 seans şimdi 3 ayda bir falan ancak alıyorum. Azalması da yetiyor yani.
Ben aldığım kitapları paylaşacaktım.ama annemlere geldik fırsat bulamadım canım. Tek cümleli kitap olarak küçük vakvak serisi.guzelmis diyorlar. Ben ayıcıkların uyku vaktini aldım bi de. Çok güzel ezberledik bile eşimle:) Her akşam.okuyoruz.Bu arada şu bizim oyuncak , kitap paylaşımları ne oldu? Bi durakladı sanki. Dokun hisset kitaplarında pearson yayınları hoşuma gitti benim, henüz almafım ama sanırım onları alıcam. Bir de ilk sözcüklerim, hayvanlar, giysiler gibi küçük kitaplar vat bunlar hakkında fikrinizi almak istiyorum. Bir de her sayfasında bir- iki cümle bulunan resimli hikaye , masal kitabı arıyorum tavsiyeniz var mı?
Küçük vak vak serisi çok güzelBu arada şu bizim oyuncak , kitap paylaşımları ne oldu? Bi durakladı sanki. Dokun hisset kitaplarında pearson yayınları hoşuma gitti benim, henüz almafım ama sanırım onları alıcam. Bir de ilk sözcüklerim, hayvanlar, giysiler gibi küçük kitaplar vat bunlar hakkında fikrinizi almak istiyorum. Bir de her sayfasında bir- iki cümle bulunan resimli hikaye , masal kitabı arıyorum tavsiyeniz var mı?
Golge gibi izledim ben sizi...Hala cok guzelsiniz:)Kafa ütülemek olur mu hiç, burada hepimiz içimizi dökmek, yeri geldiğinde mantıklı yeri geldiğinde yersiz sıkıntılarımızı ve acı tatlı tecrübelerimizi paylaşmak için varız. Tartışmalar falan da bunun için aslında hep, keşke olmasa gerek duyulmasa böyle şeylere ama oluyor işte. Ama sular sakinken görseydin sen bizi ne güzeldik
Ben yere koyuyorum ama kızı uyuttuktan sonra dikkatli bakacağım.
Olmaz dimi ? olmaz olmaz. Yani olmamalıhaha yalniz aklima ne geldi. bu toz baska bi burun tikanikligina sebep olmasin
Cok tesekkur ederim.Allah hepimizin yavrusunu bagislasin.hep birlikte anneli babali buyutelim:)Böyle düşününce bin kez şükürler olsun. Allah sana yavrunu bağışlasin sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüt.
Hiç dert etme kendine sakin ben dert ettim bugün 4 te başladı güneGünaydın:)
Bir haftadır güne 6 da başlıyoruz. Bir enerjigiz ki sormayın7yi mumla arar oldum. Ama olsun çünkü geceleri uyurken artık rahat uyuyor.
Yine de bu bebeler bi yerini düzeltince oteki taraftan yamulmasalar olmaz de mi
Keremi uyutmasam sesli gulecektim ay güldürdün beni tesekkurlerBuhar makinesini ikinci ya da üçüncü seviyede çalıştırınca ortalık Kalp Gözü ne bileyim Sırlar Dünyası falan oluyor, evde uhrevi bir hava oluşuyor her yerde buharlar uçuşunca
Pearson aldık biz vin vin ilk kelimeler hayvanlar ve pofuduk dostlar güzel hatta bazıları çok güzel olmuş sadece birkaç şeyde keşke şöyle yapsalardi dediğimiz oldu ama alınabilir bir kitap serisi.Bu arada şu bizim oyuncak , kitap paylaşımları ne oldu? Bi durakladı sanki. Dokun hisset kitaplarında pearson yayınları hoşuma gitti benim, henüz almafım ama sanırım onları alıcam. Bir de ilk sözcüklerim, hayvanlar, giysiler gibi küçük kitaplar vat bunlar hakkında fikrinizi almak istiyorum. Bir de her sayfasında bir- iki cümle bulunan resimli hikaye , masal kitabı arıyorum tavsiyeniz var mı?
umarim olmaz. bursa donusu kullanmaya devam bakalim fark edecek miOlmaz dimi ? olmaz olmaz. Yani olmamalı
Lazer epilasyonda caninizin yanmamasi icin buz kaseti oneririm.emla kremden daha etkili...lazer epilasyonun uygulanacagi bolgeye koyup cok az bekletip bassinlar lazeri:) en hassas bolgelerde dahi cok etkili.benim gittigim yerde oyle yapiyorlardi bir ah bile demedim yaniteyzem gidiyor da kremi o da surmus ama ayni aciyi cektim diyor. herkesin aci esigi farkli tabiki.
her ay her ay agdaya gitmek sıktı. bir de 10 senedir ayni. hic azalma yok.
kremin ismi emla muhtemelen ve bence de bir ise yaramiyorteyzem gidiyor da kremi o da surmus ama ayni aciyi cektim diyor. herkesin aci esigi farkli tabiki.
her ay her ay agdaya gitmek sıktı. bir de 10 senedir ayni. hic azalma yok.
Aynı durumdayız küçük yerin sıkıntısı bu galiba sünnetçi var herkes ona yönlendiriyor, hatta doktordan daha iyi yapıyor diyorlarKızlar çocuk cerrahina gittik bugün. Lokal yapmıyoruz anestezi veriyoruz yaşından önce anestezi uzmanları yapmak istemiyor bize de izin vermiyorlar dedi.Burası çok küçük bir yer ya sünnetçi var ki hijyenik sebepler ve estetik açıdan hiç istemiyorum.Ya da genel anestezi verecekler.Ona da gönlüm razi değil. Yazı beklemem lazım olacak memlekette buluruz lokal yapanı sizce ne yapmalıyım 1 yaş çok mu geç olur yoksa her şeye rağmen genel anestezi ile mi yaptirayim.
Yakın baska bi ilde yaptırma şansnız yok mu peki?Kızlar çocuk cerrahina gittik bugün. Lokal yapmıyoruz anestezi vermiyoruz yaşından önce anestezi uzmanları yapmak istemiyor bize de izin vermiyorlar dedi.Burası çok küçük bir yer ya sünnetçi var ki hijyenik sebepler ve estetik açıdan hiç istemiyorum.Ya da genel anestezi verecekler.Ona da gönlüm razi değil. Yazı beklemem lazım olacak memlekette buluruz lokal yapanı sizce ne yapmalıyım 1 yaş çok mu geç olur yoksa her şeye rağmen genel anestezi ile mi yaptirayim.
Memleket çok uzak ya olmasa gider yaptiririm düşün yarıyıl tatilinde bile gidemeyecegim kar kış var diyeAynı durumdayız küçük yerin sıkıntısı bu galiba sünnetçi var herkes ona yönlendiriyor, hatta doktordan daha iyi yapıyor diyorlar
Ben memlekete gidip bi h.sonu yaptırıcam bu gidişle
Malesef en yakın il 2 saat uzaklıkta git gel yapmamız lazım kimsemiz yok ki kalsak.Yolda ameliyat li haliyle aglarsa falan mahvolurum ki o şehirde bile hiçbir doktoru bilmiyoruz tanımıyoruz arada kaldım çok fenaYakın baska bi ilde yaptırma şansnız yok mu peki?
Ben baktım toz yok, parkelere dolaplara aynalara baktım hiçbir yerde yok. Ben sadece sıcak buhar çalıştırıyorum o yüzden olabilir mi acaba?Olmaz dimi ? olmaz olmaz. Yani olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?