2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
zor bi karar ancak 1 yasina geldiginde lokal yapacaklar mi peki onu da iyi arastir derim

Malesef en yakın il 2 saat uzaklıkta git gel yapmamız lazım kimsemiz yok ki kalsak.Yolda ameliyat li haliyle aglarsa falan mahvolurum ki o şehirde bile hiçbir doktoru bilmiyoruz tanımıyoruz arada kaldım çok fena
Haklısın gerçekten yolda daha huzursuz olabilir

Aynı durumdayız küçük yerin sıkıntısı bu galiba sünnetçi var herkes ona yönlendiriyor, hatta doktordan daha iyi yapıyor diyorlar
Ben memlekete gidip bi h.sonu yaptırıcam bu gidişle
Ya sünnetçi deyince aklıma geldi anlatayım kısaca :) benim babam daha önce de yazmıştım, doktorluk yapmayan doktorlardan.. yıllar önce biz daha çocukken memlekete gittik, köyden birinin oğlunu da orada sünnet ettirmeye karar vermişler, babam düğüne katıldı biz evde oturuyoruz.. işte sesler geliyor yine de eve, eğleniyolar falan diye düşünüyoruz ama cep telefonu olmadığı için gerçek durumdan bihaberiz tabi... babam çooook geç saatte dönebilince öğrendik.. sünneti yaparken (tabanca falan atılmış, o zaman korktu belki de diye düşünmüştük) sünnetçi kalp krizi geçiriyor.. çocuğun dikişini yapmamış, haliyle fena durumda; kendi de ayrı fena tabi.. tek doktor babam ortamdaki.. ne yapacağını şaşırıyor, çocuğu mu diksin, adama kalp masajı mı yapsın.. neyse, adamı kurtarmaya çalışmış ama nafile; dönebilecek gibi değilmiş.. çocuğun dikişini yapmış apar topar sonra da ilçeye yollamış geldi... tabi oğlan için de çok travmatik bir durum.. kimbilir ne kadar zor unuttu.. yıllardır hala konuşulur köy muhabbeti açılınca.. imkan varken doktora gitmek en iyisi yani, en olmaz denilen şey bile olabiliyor şu hayatta :)

Biz bugun 4 aylik olduk şükür. O kadar video ve resim cekmisim ki telefonun hafızası doluyor evdeki tum depolama alanlarını flash bellekler taa okul yillarimdan kalan mp3 ve hafiza kartlarını doldurdum ve yine doldu. Acilen bir harici disk almam lazım ama hic anlamiyorum ozelliklerinden kullanan var mı? Tabsiye alabilirmiyim.

koltuk altimda tek tük var ama bikini bolgesi her ay yıldırdı valla. teyzemler baslamisti ben hamileyken.o zaman gidemedim onlarla. illa sen de git dediler de sizlere de sorayim dedim.
buzlu lazer diye bir yontem varmis. acısızmis. dedigin yontem o mu acaba canim?

Şu şekilde hareket. Tam video linki alamadım ama büyüyen bebek uygulamasında izleyebilirsin bu ayda çıkıyor.
Biz önceden de çevirme egzersizi yaptık diye mi daha kolay döndü bilmiyorum ama kız dünden razi gibi çevriliyor sadece bazen kolunu kurtarıyorum altta kaldiysa. Allah Allah neden zorlandı bilmiyorum. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar dene belki hazır değildir. O zamana kadar da el bileginden tutup sağa sola yarım döndürebilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-18-13-03-54.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2017-12-18-13-03-43.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2017-12-18-13-03-21.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 41

azalma olsun ona sukur. agdada aynen uzama ve yogunluk devam ediyor.
diod nedir canim

Küçük vakvak serisine baktım nette baktığım heryerde tükendi yazıyor.

Gerçekten unutulmaz bi anı olmuş çocuk için. Aklıma " açılın ben doktorum" repliği geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…