2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

disardan kendimiz mi ediniyoruz buz kasetini?
buz lazer yapan bir yer varmis. daha gorusmedim ama belki bahsettigin kaset vardir.

Bence de o kadar inceledim pearson daha gözüme güzel geldi. Bir de gökkuşağı, neşeli sesler, neşeli aileler, iyi geceler kitapları var onlarda pek güzel.

insallah sorunsuz atlatirsiniz.
BeyazBulut Y yoph

ben emirin kafasi biraz isinmaya baslayinca hemen kisa kol giydirdim. bir sure sonra altini da cikardim. sadece kisa corap ve kisa kollu vardi ustunde. onun etkisi oldu belki de.
Ben bugun gidemedim asiya hem çok soguk hem de bugün ayrı bir huysuz uyutuyorum 15 dk sonra ağlayarak kalkiyor karnında da gür gür sesler geliyor. Valla memem açık kucağımda tutuyorum uykusunu alsin diye kıyamadım sokağa cikarmaya. Zaten akşam çocukları babanneye goturcez ozlemislerde. . Sanki arabaları yok gelemiyor lar. IKi cocukla yollarda perişan olcaz soğukta. Haftasonu misafir vardi gidemedik . Haftasonu derken eşim sadece pazar evde. Offf ne çok doluymusum

Trajikomik bir durum olmuş

disardan kendimiz mi ediniyoruz buz kasetini?
buz lazer yapan bir yer varmis. daha gorusmedim ama belki bahsettigin kaset vardir.
Ben ilk gittigimde orda vardi.ama sonra kendim goturdum.su ilaclarin yanina verilen buz kaseti var ya onlardan.farkli bisey degil.buz lazer ayri bir teknik olabilir belki

ben cikmazdim cok soguksa. onlar geliversin bi zahmet:))

Büyüyen bebegi telefonun hafızasindan dolayı yukleyemedim bir turlü hatta olan programlarıda silmek durumunda kaldım. Bende boyle yaptırıyordum kendini kasıp kafasını geriye atiyordu. Aslinda egzersizi çok seviyor ama yan donmek istemiyor pek öyle cevirince de kolunu bayaği ugras sonucu kurtarıyor. Acaba bir rahatsizlıği varmıdır diye düsünmeden edemiyorum fakat yattıgi yerde basını ve poposunu kaldırabiliyor.

Çok teşekkurler ilgin icin gitmis uygulama sayfasıni da bulmussun

ben cikmazdim cok soguksa. onlar geliversin bi zahmet:))
Diyemiyorum ki .... aslında laf arasında eşime dedim misafirler kalkınca biz gidemeyiz şimdi ama onlar gelsin diye. Hee babama sen gelmi dicem dedi . Babada pek düşünmüyor cocuklar üşür mu uykusumu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…