2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

emzirme doneminden sonra gundemime aliyorum. alex malex hangisi acisizsa artik

Aynenn :))) o çok geldi bizim babanın başına ya; adamı buluyor her yerde her türlü gariplik..
Doktorluk yapmıyor dedin ya belki de ondam oluyor :) bir de geçen gün msjında gördüm merak ettim soramadım , Duru'ya neden elma püresi veriyordunuz ?

Bu seri toplam kaç kitap peki , bari tek tek toplamaya çalışayım
Ben de tek tek topluyorum
Zamanında bulup incelemiş ama almamıştım. Pişmanım. Keşke alsaydım. Şu an 'küçük vak vak -yeni arkadaş 'var elimde sadece. Kaç kitap olduğunu bilmiyorum valla ama kitabın arkasında yazıyordu. Kızı uyutup bakayım.

B bursa_83 bi sarki da sana gelsin;
hava nasiiiil oralardaaa usuyor musuuuunn?? bursa'ya geliyorum da hava nasil :))

kar yagiyor saclarima bilmiyor musun??

demek isterdim ama kar sadece uludag da. biz sicak evimizin camindan soguk karli daglara bakiyoruz

hosgelmissin simdiden:)

bursa grubu olarak bulusuruz belki kizlar ne dersiniz?
tabi drucilla nin zamani varsa?

Hadi geçmiş olsun sorunsuzca atlatın inşallah. Olabilir her atak yeni bir güncelleme

Diyemiyorum ki .... aslında laf arasında eşime dedim misafirler kalkınca biz gidemeyiz şimdi ama onlar gelsin diye. Hee babama sen gelmi dicem dedi . Babada pek düşünmüyor cocuklar üşür mu uykusumu gelir.

direk onlara dersen bi tepki mi verirler?

valla once cocuklarim yani. evine davet ediyosun ne var bunda . ay aman bazen erkeklerin boyle seyleri oluyor. "anneme nasil soyleyim babama nasil soyleyim".

hosbuldum 5 gun bursa'dayim. ayarlarsaniz gelmeye calisirim

hadi gecmis olsun :) hayati boyunca da hep gulsun insallah deniz oglan

Ben çıkarmıyorum canım sadece önce fermuardan biraz açıyorum ki yaka kısmını biraz hava alıp terlemesin.

Çıkartmıyorum ben, ilk zamanlar birkaç kez çıkarttım ama baktım giydirirken uyanıyor vazgeçtim.

Çıkarmıyorum ben, içini ince giydiriyorum zaten terlemiyor canım

Günaydın kızlar Ben de cikarmiyorum.Yatagimda emzirdigim için üzerini yorganla kapatiyorum

Ben cikartmiyorum cnm
Teşekkürler kızlar bu gece ilk defa giydirecegim cikartmayayim ben de

drucilla sahi ben gelemeyebilirim. bu hafta kardesimin kv si gelecek ilk defa. annemde temizlik var. her gun bir is var. eger gelmezlerse gelebilirim. yani program yaparsak.
kendi bulusmaya davet edip isi oldugunu hatirlayan,kafasi yorgunluktan gidik ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…