2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim demir damlasi senin bebeğine göre mi 6 damla. Ölçüm falan yapıldı da ona gore mi karar verildi yoksa tüm bebekler 6 damlami kullanmalı. Ben yanlis gormediysem internette 1 damla yaziyordu ilacin prokpektüsünde

benim doktor kac kg ise damla o kadar dedi.

Galleria'ya dışındaki cafeler baya hareket kattı ama içi hala eski ve birazcık da sıkıcı geliyor bana.:) Ciddi bir revizyonla yeniden gözde olabilir. Öyle olursa sizin de orada yer açmanız baya iyi olabilir. O zaman bir hayırlı olsuna uğrarız biz de inşallah canım :))

Tabiki ben de o sebeple alınmadım ve kendi durumumu yazdım zaten :)

Kızlar selamlar,

Ben de uyku tulumu almayı düşünüyorum. Hatta burada tavsiye edilen woolnut'tan almayı düşünüyorum ama kollarının açık olması aklımı karıştırıyor. Böyle tulum kullananlar kolları ne yapıyorsunuz? Hem üşüme açısından hem de bizimkinin uyurken elleri kolları hiç durmuyor. Kendini uyandırmasından da korkuyorum. Üstüne bir kat daha battaniyeyle sarsam da çok olur gibi geliyor. O konuyu nasıl yaptığınızı merak ettim. Ben de ona göre alıcam :)

hemen sorayim o zaman. dis taslari temizlenmeli mi hocam

en guzeli yakin olmasi ama iste tek basina zor.
Canim ilk olarak sunu soylemeliyim. Dis hekimlerinin hepsinden farkli bisey duyabilirsin. Bunun sebebi hepimizin fakultelerinde farkli hocalarla farkli ekollerle yetistirilmemiz. Benim tercihim temizlenmesinden yana. Cunku ulkemizde dislere verilen onem malesef minimumda. O yuzden profesyonel destek sart.

gercekten ilgileniip kaliteli zaman gecirmek cok onemli.

Bende işe başlayacagım gun yaklastıkca stres oluyorum cok üZülüyorum... gercekten bu kadar kücük bebegi bırakıp gitmek cok zor.Allah yardımcımız olsun..

drucilla Canım sen sünnet yaptirmistin değil mi?Bebis nasıl oldu sorun yaşıyor musunuz?Artık bende ciddi ciddi düşünmeye başladım
sorun yasamadik. dun kontrolumuz vardi hatta. doktor gayet iyi durumda 2 gun daha gazli bez koyun dedi. yarin 1 hafta olacak yaptirali. hangi sehirdeydin sen?

Çok gecmis olsun cnm,sabah yazmıssın simei gördüm.
İyidir annen insallah?

Bizde de eşimin halası ,sagolsun sütlü tatlıyı kasla göz arası yalattı,tepki gösterince de napim istiyordu, 4,5 aylık bebe sütlü tatlı İstemişmişşş!! Deli oluyorum su kendini bilmez davranışlara...

Kollu olanindan aldım, daha bu gün geldi bakabilirsin yeni urunmus

guzel bagladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…