Merhaba,
Odasını ayırmadım çünkü henüz tam dönemiyor, hareketleri henüz yeterli değil ve ben zaten uzun bir süre odadan ayırmayı düşünmüyorum. Yatır kaldır yöntemini biliyorsun bebek yatağındayken şşş-pat yöntemini baz alıyor, ninni ten teması, uyku arkadaşı vs. gibi eklemeleri yok. Ayrıca bebek ağladığında kucağına alıp yine yatağına bırakıyorsun. Burada ise ten teması var o yüzden bir nebze de olsun bebeği rahatlatıyor ama deneyimlerine göre bebek ten temasına rağmen direnip bu yöntemde de ağlıyor. Gündüz uykularında yatağında yatmaya alıştı ama gece uykularında Metahan hala kucak istiyor ve uykuları sık bölünüyor. Bu bir süreç işi, dayanabildiğim kadar yatağında yatırmak için ısrar ediyorum ama itiraf etmeliyim ki kucakta da uyutup yatağına yatırmışlığım da var özellikle gece uykusuna geçiş sırasında kucağımda uzun tutmuş olabilirim. Uyku bölünmelerini oda sıcaklığına bağlıyorum hala daha nasıl giydirip yatırabileceğimi çözmüş değilim aysheduru ve sakyuz un tavsiye ettiği uyku tulumunu sipariş verdim. Uyku bölünmeleri azaldığında bu yönteme daha ısrarla devam edebilirim. Gelişmeleri yazacağım. Şu an tam başarı sağlayamadım