2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Sert tepki vermeden anlamıyolar malesef.
Çocuğumuz için istemesekte kalp kırıcaz gerekirse.

Kızlar acayip bir salgın varmış ve beni de vurdu malesef. Aman dikkat edin. Aşırı bir mide bulantisiyla başlayan bir grip. Benim bi de migren eşlik ediyor tabi. Mahvoldum ya annem geldi bi ara çocukla ilgilenmeye ama onun da öğlen işe gitmesi gerekti. Eşimi bekliyorum hevesle çocuk ogleden beri kendi kendine yatıyor mizmizlaniyor çok üzülüyorum ilgilenemiyorum diye. Umarım ona geçmez

Geçmiş olsun canım ya çok zor Kerem kuzuya da bulasmaz inşallah sende iyilesirsin.

Geçmiş olsun hasta olunca zor bir an önce atlatırsın inşallah

Evet çok zorlayıcı ama kararlı olun diyor kitapta.
Çok sağ ol uzun uzun yazmışsın. Biraz daha kafamda oturdu. Eğer eşimi de ikna edersem ben de 5. ayda denemek istiyorum.
Acaba aynı odada olmasının eğitime bir zararı var mıdır?

Geçmiş olsun inşallah geçmez bebise de

Bende de hiç kan olmazdı aylar sonra başladı. Olur mu öyle uzun zaman sonra hiç bilmiyorum inan.
Evin yakın olması büyük şans.

İnşallah cnm, çok sevinirim :) ütopik bir revizyondan bahsediyorlardı işte içi için,, zaten çoğu mağaza kapanmış, herkesin sözleşmesi bitip boşalınca başlayacaklar anladığım kadarıyla.. ben de çok severim orayı eskiden beri :)

Canim demir damlasi senin bebeğine göre mi 6 damla. Ölçüm falan yapıldı da ona gore mi karar verildi yoksa tüm bebekler 6 damlami kullanmalı. Ben yanlis gormediysem internette 1 damla yaziyordu ilacin prokpektüsünde
Duru 7,5 kilo cnm, her kilo için 1 damla desek tutmuyor hemen başlayacaksan arar sorarım yarın doktoru?

Hayatım boyunca evlilik, birilerini bulma vs programlarını izlemedim. Şuan kızımın buna maruz kaldığını görmeye tahammül edemiyorum

Eşim konuşacak bu akşam, zaten
4 saat yokum sonra ben kızımla odasında oynarken akşama kadar izlesin ama o 4 saati torunuyla geçirsin inşallah anlayışla karşılar bunu

İyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah :) bir sorum olacak sizlere:)ek gıda için alışverişe başladım e bebek ve Ali ekspress dışında beslenme gereçleri için onereceginiz siteler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…