2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Katılıyorum..
Biz bile bu yaşımızda çocukla uğraşırken zorlanıyoruz.yedirip içirip uyutmak bişey değil.bide bol bol konuşup oynatmak eğitmek de yoruyor insanı.
Normalde ben çok konuşkan biri değilimdir ama kızım sosyal konuşkan girişken biri olsun diye evde hiç susmuyorum.konuşmaktan sesim kısılıyor.bünye alışkın değil :)

Günaydın herkese anane babane konusunda bende bişeyler yazmak isterim ilerde bizde birer anane yada babanne olucaz inşallah görürüz o günleri benim şahsi fikrim doğurduğum çocuğa hayatta olduğum sürece destek olmam gerektiği ve evet buna zorunluyum çünki yaşı kaç olursa olsun o benim çocuğum ilerde çocuğuma bak anne ben çalışıcam diyecekse bakarım şu zamanda geçinmek çok zor çünki daha bu bızdıkların bir masrafı yok okul başladığı zaman başlıyor masraflar asıl ama tabi şuna katılıyorum benim zamanımla çocuğumun çocuğu nu büyüttüğü zaman bir olmaz sorarım öğrenirim onun istediği gibi davranırım

Annemin yorumu aynen şöyle.
Ya babannesi baksın.yada maddi destek yapsın.gelinide otursun çocuğuna baksın.kızcağız keyfinden çalışmıyo ya dedi.
Annene katılıyorum kimse keyfi çocuğunu bırakıp çalışmaz keyfi çalışıcaksa en azından 4_5 yaşında çalışmaya başlar ozaman da tam gün kreşler var zaten bir şekilde destek şart ya torunlarına baksınlar yada maddi destek olsunlar

Altına ne seriyosun canım.ben üşür diye yere koyamıyodum.ama artık yerlerde sürünmeye başlamaları lazım :)
Canım bizim evin ısısı oldukça sıcak. Yerlerde de mantolama olduğu için aslında sıcak ama ben yinede battaniyenin üstüne çarşaf serip yaydım halının üstüne. Bir haftadır yerde çok şükür üşütmedi:)

Valla sonra annemi arayıp bunları bir daha sakın evime getirme dedim. Bu tarz insanlarla oturup kalkmayı sevmiyorum. Huzur vermeyen insan uzak olsun.

Geçmiş olsun, bir an önce atlatirsinız ins. bende de mide bulantısı var, nasıl başlıyor bu grip kırıklık burun akıntısı yok

6. Ayda zor olur ek gıda da işin içine gireceği için. Ya şimdi ya sonra :) Tabi eşimi de ikna edersem:)
Evet çocuğa ve anneye göre değişiyor oda ayırma işi. Benim kızım biraz sık uyanıyor oda değiştirmeyi istesem de çok zorlanırım ben.

Arkadaşlar merhaba !
Bugün Mert'in kontrolü vardı.
Doktorumuz ek gıda hakkında konuşalım dedi. Ben BLW yöntemi uygulamak istediğimi ve görüşünü sordum. Tabiki istediğiniz yöntemi kullanabilirsiniz fakat BLW yöntemi henüz Türkiye de literatüre girmediği için bir şey diyemiyoruz. Klasik yöntemde 5.ayda meyve suyuyla başlanır dedi. Bende 6.aydan önce meyve suyu vermek istemediğimi hatta 180 günü tamamlayana kadar başka bir şey vermeyeceğimi belirttim.Haklisiniz güzel bi yöntem kendi yemeyi başarıyor klasik +BLW yapan da var onuda deneyebilirsiniz ama şu an biz bu listeleri vermek zorundayız dedi. Sonuç olarak BLW destekleyen bi doktorum var ama anlam veremediğim ilk 6 ay anne sütü deyip yine 5. Ayda elma suyu havuç suyu içeren bi liste veriyorlar . Çok çelişkili değil mi bana mı tuhaf geliyor bi tek. Doktorum yoğurt için 7. 8. Ayda yoğurta geçeŕiz diyor ama listeye bakıyorum 5.ay 1 çaybardağı yoğurt var.

Bizim dr anne sütü alan bebekelrde 6 ay sadece anne sütü mama alıyorsa 5. Ayda meyve suyu yoğurt başlanabilir ama sadece günde bir çay kaşığı ile başlanıp tadımlık olacak şekilde demişti. 6. Ayda tekrar konuşuruz dedi liste verdi incelersin belki dedi gönderdi.

Geçmiş olsun, bir an önce atlatirsinız ins. bende de mide bulantısı var, nasıl başlıyor bu grip kırıklık burun akıntısı yok
Sağol cnm mide bulantisiyla başlıyormuş bi kaç gün sonra da vücut ağrısı. Bende kırıklık var ama asıl mahveden baş ağrısı ve mide bulantısı

O listeler gerçekten korkunç. Blw yanlısı doktor bulman da çok iyi. Yine de çelişkili evet. Mobbing mi yiyorlar da veriyorlar o listelerini anlayabilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…