2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Eveeet. Bugün uyku eğitiminin 4. Günü geride kaldı. Gündüz uykularında hiç bir sorun kalmadı çok şükür. Yatağa koyduğum gibi iki dk da uyuyor. Gece uykuya geçişi ilk gün 40 dk sürmüştü 4. gün 15 dk da daldı. Gece yine sık uyanıyor özellikle sabah 4 den sonra. Ama onda da azalma var. Başarıcaz oğlumla inşallah.kendinizde ve bebeğinizde bir ışık görüyorsanız denemelisiniz. Ne kaybederim diyerek başladım. Hiç bir gelişme olmasa bile kendi kendine uyuyor olması bile yeter. Bu arada yarfımcı olacak ikinci bir kişi anneniz eşinizde destek olursa çok daha rahat olacaktır. Ben yalnızım eşim iş seyahatinde öaalesef Denizde farkında galiba çok yüklenmiyor annesine henüz hiç ağlama krizine girmedi çok şükür. Bu arada uyku eğitimine aniden aldığım kararla başlamam gibi yine ani bir kararla iki bıdığıda sömestr da sünnet yaptırıcaz. Burada ki okuduklarımın etkisi büyük. Yoksa ben daha cesaret edemezdim. Teşekkürler analar:)

Ben olsam o doktoru değiştirirdim. Meyvesuyu = şeker yanlış bilmiyorsam. Posası olmadan ne gibi bir faydası var 5. ay olmasına değinmiyorum bile.

Maşallah ımı bırakayım şuraya çok sevindim darısı da bize olsun :)

gunduz uykusunu nasil basariyosun ve kac saat uyuyor gunduz?
gunduz uykumuz yok. dalamiyor bir turlu.

O listeler gerçekten korkunç. Blw yanlısı doktor bulman da çok iyi. Yine de çelişkili evet. Mobbing mi yiyorlar da veriyorlar o listelerini anlayabilmiş değilim.
Bencede öyle yani hazır listeyi vermek zorunda ama yanlış olduğunu biliyor. Özel muayenehanesi olsa söyleyecek belki ama hastane olunca farkediyor demekki.

Ben olsam o doktoru değiştirirdim. Meyvesuyu = şeker yanlış bilmiyorsam. Posası olmadan ne gibi bir faydası var 5. ay olmasına değinmiyorum bile.
Canım doktor o hazır listeyi ben vereyimde yöntemi sen seç dedi. Doktorumuz iyi illa ver demiyor . Zaten değiştiremem bulunduğum yer çok küçük bi il . 2 tane özel doktor var sadece.

Prosedür gereği veriyorlar o listeyi . Biz bilinçli olduktan sonra bi önemi yok gerçekten.

Canım doktor o hazır listeyi ben vereyimde yöntemi sen seç dedi. Doktorumuz iyi illa ver demiyor . Zaten değiştiremem bulunduğum yer çok küçük bi il . 2 tane özel doktor var sadece.
O tutumdaysa tabiki kabul edilebilir. Bizim de sağlık ocağındaki ebeyi çok seviyorum mesela insan anlıyor söylemek zorunda olduğu için söylediğini . O listeyi vermek zorunda bırakanlara ise bişey diyemiyorum malesef

Maşallah canm. Hangi yöntemi tercih ettin.?
Sünneti bugün bizde sorduk ürologa yönlendirdi doktorumuz. Oda klasik yöntemle yapıyormuş klipsliü yapmıyormuş. Napicaz bilmiyorum . Tek çare bi h.sonu memlekette yaptırmak.

Ben büyüklerin çocuklara bakarken yaşlı onlar tv izletirlerse de çok görmem fikrine katılmıyorum malesef.
Öncelikle bakamayacaksa bakamam desin, bakamam diyince de darilmasin kimse.
Ama bakarım diyorsa elbette tv izletmeyecek eğer anne baba istemiyorsa. Bu kadarcık şeyi de yapamaz mi ya? Altı üstü evde tv açmayacak.
Bana da anannem bakti hem de üç aylıktan itibaren. Kimse demiyor ki nine dede çocukla çocuk olsun ama azami ilgi yeter bence. Yemek yedirsin göz kulak olsun. Oldu bitti. Ben kendi kendime yeten bir çocuk olmuşum mesela. Hep tek başıma oldugum icin tek basima oyun oynamayı öğrenmişim 5 yıl sonra kardeşim doğana kadar.
Bakicidansa nine dede daha güvenilir geliyor. Aktiviteyi de akşam ya da haftasonu ebeveyn ile yapacak. Buna yapacak bir şey yok artık.

Kesinlikle öyle kendisi diyor zaten 7.ay yoğurt diye listeye bakıyorum 5.ayda.

Sağol cnm mide bulantisiyla başlıyormuş bi kaç gün sonra da vücut ağrısı. Bende kırıklık var ama asıl mahveden baş ağrısı ve mide bulantısı
Çok geçmiş olsun tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…