2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok cnm o değildi :)

Canım çok dua ettim sana, hala da ediyorum zaten.. inşallah bu defa sağ salim kavuşacaksın bebeğine,, lütfen haberdar et.. çok ama çok sevindim inan ki

Bu mesajı okuduğuma o kadar sevindim ki tabiki seni hatırlıyoruz inşallah sağ salim kucağına alcaksın yavrunu. Dualarım yine seninle

geçmiş olsun canım.. biz kimden kime geçti bilemiyoruz çünkü aynı gece hastalandılar en başta.. Ayşe Duru’ya çok fazla yaklaştığı için zaten engel olmak imkansız gibi.. bir de bakıcıları, babaları dedeleri vs herkes gripti o aralar.. yalnız bizde ateş olmadı hiç, o yüzden de başta tahmin edemedi gittiğimiz iki doktor da ne olduğunu.. sizde ateş de olduğuna göre ben olsam tekrar görünürüm. Bizim gibi bronşite falan çevirmesin, sonra iyileşme çok uzun sürüyor çünkü sen mümkün olduğunca ayrı odalarda tut ikisini, ellerini ve yüzlerini sürekli temizlemeye ve özellikle de küçüğün burnunu temiz tutmaya çalış bence

S SUU canim okadar sevindimki anlatamam Rabbim qonlune qore versin insaAllah bebeqini kucaqina aldiqin qunun haberinide duyariz dualarim seninle dikkat et kendine arada bizide haberdar et hersey quzel olacak Allah'in izniyle

Mevcut beşiği mi yaklastirsaniz yatağa?
Bilirim o 100 kez uyanmalari
Yok artık beşik yanaştırmam, yanıma alışmasın çünkü an meselesi odasını ayırmam. Biraz söylenirim ama kalkar salona giderim bir süre daha.

Hasta bu ara, onun huysuzluğu var maalesef. Atağı bitince eğitime başlayacaktım şimdi de hastalık yüzünden erteliyorum.

Bence Defne ile benimki anlaşmalı saat başı hatta 45 dk da bir uyanmasi yetmiyor gibi bir 5.10 da güne başladık 4 gündür böyle anlam veremiyorum umarım geçicidir.
Yine atak diyeceğim ama yeni atağa çok var sizin de. Nem sıcaklık burun tıkanıklığı kontrolünü yaptın mı? Onlar çok etkiliyor uykuyu.

Çok sevindim ya, arada bir bakıyordum ne yapıyorsun diye nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini, ailenle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayın. Çok zor şeyler yaşadın, umarım tüm kötü şeyler geride kalmıştır

Sana gelen teklif daha cazipmiş ben de eşime mi sunsam aynısını

Sizin beşik aynı odada ama uzakta mı

Geçmiş olsun canım

Babamız götürdü simdi bu üçüncü dr bakalım ne diyecek küçük bende kızım babada ayrı odalardayız evi havalandıriyorun filan
Bebekler cocuklar hasta olmasınlar yaa

Yaa şuan o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) Rabbim seni bebeğine kavuştursun sağlıklı bir şekilde inşallah

Benimkide dolapta saklanıyor.mamasına katıp veriyorum.
Anne sütüde veriyorum ama çok çok az sütüm.yani tamamen şifa niyetine sağıp veriyorum.o yüzden bende diğer vitaminlerin olması sorun olmaz heralde.

Çok geçmiş olsun, yükselmez umarım sabaha kadar.

gecmis olsun canim. atesi nasil simdi?

@deeploneliness canım çol geçmiş olsun nasıl oldu kuzunun ateşi geçti mi ?

Şimdi nasılsınız canım? Gece nobetlerinde hep aklıma geldiniz dua ettim kuzucuk için

@deeploneliness canim cok qecmis olsun umarim bian omce atlatir
Çok sağolun hanımlar, çok zor bir geceydi, ateşi düşmedi ve çok fena ağlama krizine girdi, ilk doğduğu anki ağlaması gibi . Oğlumu bir daha böyle görmemiştim. Tekrar apar topar hastaneye gittik idrar tahlili yaptırdık, eve geçtik tekrardan, bu arada dün çocuk dr una gitmiştik cildinde kızarıklık vardı geçmeyen. Mantar demişti dr, verdigi mantar kremini kullanmıştık gece daha kötü oldu lezyonlar, bu gün cildiyeye randevu alıp gittik meğer Atopik egzamaymış, kuru hassas bir cildi varmış. Eğer cildiyeye gitmeyip mantar kremine devam etseydim mahvolacakti oğlusun cildi. İki günde 4 kez hastane, 1 kez de sağlık ocağı gördük. Neyse iyi haber sabah tekrar calpol verdik ve ateşi düştü. Rabbim hepimizin yavrularını korusun, iyi drlarla karşılaştırsın. Dünden beri vicdanım rahat değildi çocuğu mantar ettim diye bir de bu ateş olayı geçti gitti çok şükür

Açıkçası kullandığın vitamin sadece d vitamini içermediği için ben tercih etmedim. Ama senin bebeğinin ekstra vitaminlere ihtiyacı var mıdır ona sen karar ver. Ben wellcare 400 iu kullanıyorum. Tek puf.

Şimdiye kadar bi zararını görmedim açıkçası.bide sizin bebekler sadece anne sütü alıyor.benimki yoğunluk mama alıyor.çok az sütüm geliyor.onuda şifa niyetine sağıp veriyorum.
Yeni bi dr.a başladım.ona sormayı unuttum.bidahaki gidişimde soruyum bakalım ne önericek.

Yaa kızlar kızımda son günlerde boynunda ve dirseklerin iç kısımlarında kızarıklıklar vardı.Ben de kendimce krem falan sürerek geçirmeyi denedim,geçmedi üstelik artmaya başladı. Normalde cuma günü doktor kontrolümüz vardı ama ben bir an önce doktora gitmek istedim ,dün gittik ama elimiz boş döndük bu konuyla ilgili.Atopik dermatit dedi doktor sadece banyo şampuanı ve sabununu değiştirmemi söyledi , bir marka önerdi.Ben peki 15 gün sonra falan gelelim mi dediğimdeyse yok bidahaki ay gelin gerek yok dedi. Eğer geçmezse dermatoloğa yönlendiririm,hatta belki alerji testi yapılması gerekebilir falan dedi. İçime sinmedi,niye bekliyorum ki,niye hemen dermatoloğa yönlendirmediki.BU kadar rahat olunur mu,yoksa ben mi fazla aceleciyim. Nette okuduğum kadarıyla dermatolog hafif kortizonlu kremler veriyor,o an için geçiyor ama tekrarlıyormuş,mutlaka altında yatan alerji sebebinin bulunması ve önlem alınması gerektiği yazıyor. Sorum şu önce dermatoloğa götüreyim mi,direk çocuk alerjisi bölümüne mi götürsem.

Aynı ben :)
Çocuk 12 de uyuyor.ben 1 2 gibi yatıyorum.gecenin sessizliği ve uyanmıyacağının verdiği huzur ile biraz keyif yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…