Yok cnm o değildi :)@la rosa miydi acaba Ya?
Onların zaten ihtiyacı yok ki dik dik alıyorlar güneşi oh mis:))) Biz şimdi kış mevsimindeyiz kat kat giyiyir cocuk sadece yüzü ışık görüyor. Biz haftada iki ya da uc kere iki puf veriyoruz.
Yaz gelse de bebeleri biraz çimenlerin üzerine atsak ya nasıl hevesleniyorum...
Geçmiş olsun şimdi nasıl?
Canım çok dua ettim sana, hala da ediyorum zaten.. inşallah bu defa sağ salim kavuşacaksın bebeğine,, lütfen haberdar et.. çok ama çok sevindim inan kiselamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
Bu mesajı okuduğuma o kadar sevindim ki tabiki seni hatırlıyoruz inşallah sağ salim kucağına alcaksın yavrunu. Dualarım yine seninleselamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
geçmiş olsun canım.. biz kimden kime geçti bilemiyoruz çünkü aynı gece hastalandılar en başta.. Ayşe Duru’ya çok fazla yaklaştığı için zaten engel olmak imkansız gibi.. bir de bakıcıları, babaları dedeleri vs herkes gripti o aralar.. yalnız bizde ateş olmadı hiç, o yüzden de başta tahmin edemedi gittiğimiz iki doktor da ne olduğunu.. sizde ateş de olduğuna göre ben olsam tekrar görünürüm. Bizim gibi bronşite falan çevirmesin, sonra iyileşme çok uzun sürüyor çünküGunaydinlar
A AysheDuru canm sana bisey soracaktım cani sağolsun bizim küçük beyden çok okuyamadığım için anlamak için soruyorum ayşe de mi başlamıştı grip sonra mi duruya geçti bir de belirtiler neydi
3.5 yaşındaki kızımda da dun sabahtan beri ateş vaar 39 bucuklari buluyor
Dr grip dedi antibiyotik vermedi ama atesdusurucu bike etki etmiyor
kucuge geçmesin diye uğraşıcam ama ne yapmalıyım tecrübeni paylaşır misin
Yok artık beşik yanaştırmam, yanıma alışmasın çünkü an meselesi odasını ayırmam. Biraz söylenirim ama kalkar salona giderim bir süre daha.Mevcut beşiği mi yaklastirsaniz yatağa?
Bilirim o 100 kez uyanmalari
Hasta bu ara, onun huysuzluğu var maalesef. Atağı bitince eğitime başlayacaktım şimdi de hastalık yüzünden erteliyorum.Günaydın canım uykusuz anneler klübünün başkanınikan ediyorum seni ne oluyor defne kuzusuna böyle uykuları uzaması gerekirken bızuluyor hayırlısı olsun. Bence en yakın zamanda uyku eğitimi vermelisin.bu acd vitamini bize ilk vermişti ama sarp sürekli kusunca bizde ocean a geçtik iyikide öyle yapmışız.
Çok geçmiş olsun canım.
Yine atak diyeceğim ama yeni atağa çok var sizin de. Nem sıcaklık burun tıkanıklığı kontrolünü yaptın mı? Onlar çok etkiliyor uykuyu.Bence Defne ile benimki anlaşmalı saat başı hatta 45 dk da bir uyanmasi yetmiyor gibi bir 5.10 da güne başladık 4 gündür böyle anlam veremiyorum umarım geçicidir.
Çok sevindim ya, arada bir bakıyordum ne yapıyorsun diye nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini, ailenle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayın. Çok zor şeyler yaşadın, umarım tüm kötü şeyler geride kalmıştırselamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
Sana gelen teklif daha cazipmiş ben de eşime mi sunsam aynısınıBendeki de aynı modelin farklı bir versiyonu. Bütün gece mız mız mız. Hatta benim eşim de sabah bi teklifte bulundu.
"Keremi artık geceleri odasında yatıralım sabaha kadar mızmizlansin kendi kendine" diye. Biz de sabah sabah ona güldük
Sizin beşik aynı odada ama uzakta mıYok artık beşik yanaştırmam, yanıma alışmasın çünkü an meselesi odasını ayırmam. Biraz söylenirim ama kalkar salona giderim bir süre daha.
Hasta bu ara, onun huysuzluğu var maalesef. Atağı bitince eğitime başlayacaktım şimdi de hastalık yüzünden erteliyorum.
Yine atak diyeceğim ama yeni atağa çok var sizin de. Nem sıcaklık burun tıkanıklığı kontrolünü yaptın mı? Onlar çok etkiliyor uykuyu.
Çok sevindim ya, arada bir bakıyordum ne yapıyorsun diye nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini, ailenle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayın. Çok zor şeyler yaşadın, umarım tüm kötü şeyler geride kalmıştır
Yok artık beşik yanaştırmam, yanıma alışmasın çünkü an meselesi odasını ayırmam. Biraz söylenirim ama kalkar salona giderim bir süre daha.
Hasta bu ara, onun huysuzluğu var maalesef. Atağı bitince eğitime başlayacaktım şimdi de hastalık yüzünden erteliyorum.
Yine atak diyeceğim ama yeni atağa çok var sizin de. Nem sıcaklık burun tıkanıklığı kontrolünü yaptın mı? Onlar çok etkiliyor uykuyu.
Çok sevindim ya, arada bir bakıyordum ne yapıyorsun diye nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini, ailenle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayın. Çok zor şeyler yaşadın, umarım tüm kötü şeyler geride kalmıştır
geçmiş olsun canım.. biz kimden kime geçti bilemiyoruz çünkü aynı gece hastalandılar en başta.. Ayşe Duru’ya çok fazla yaklaştığı için zaten engel olmak imkansız gibi.. bir de bakıcıları, babaları dedeleri vs herkes gripti o aralar.. yalnız bizde ateş olmadı hiç, o yüzden de başta tahmin edemedi gittiğimiz iki doktor da ne olduğunu.. sizde ateş de olduğuna göre ben olsam tekrar görünürüm. Bizim gibi bronşite falan çevirmesin, sonra iyileşme çok uzun sürüyor çünküsen mümkün olduğunca ayrı odalarda tut ikisini, ellerini ve yüzlerini sürekli temizlemeye ve özellikle de küçüğün burnunu temiz tutmaya çalış bence
Yaa şuan o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) Rabbim seni bebeğine kavuştursun sağlıklı bir şekilde inşallahselamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.
Ben de ilk ay Multi tabs acd damla kullanmıştım Defne için, sonra hem dolapta saklandığı için hem de biraz araştırdım a ve c vitaminleri anne sütünden geçtiği için vazgeçtim ondan ve sadece d vitaminine geçtim. Tercih meselesi tabi ki bana hem sağlık ocağı hem Defne'nin doktoru önerdiği için almıştım. C vitamininde ihtiyaç fazlası vücuttan atılıyor ama a vitamini depolanan vitaminlerden o yüzden daha fazla kullanmak istemedim. Kullandığım sürede 1 ml vermiştim.
Çok geçmiş olsun, yükselmez umarım sabaha kadar.
gecmis olsun canim. atesi nasil simdi?
@la rosa miydi acaba Ya?
Onların zaten ihtiyacı yok ki dik dik alıyorlar güneşi oh mis:))) Biz şimdi kış mevsimindeyiz kat kat giyiyir cocuk sadece yüzü ışık görüyor. Biz haftada iki ya da uc kere iki puf veriyoruz.
Yaz gelse de bebeleri biraz çimenlerin üzerine atsak ya nasıl hevesleniyorum...
Geçmiş olsun şimdi nasıl?
@deeploneliness canım çol geçmiş olsun nasıl oldu kuzunun ateşi geçti mi ?
Şimdi nasılsınız canım? Gece nobetlerinde hep aklıma geldiniz dua ettim kuzucuk için
Çok sağolun hanımlar,@deeploneliness canim cok qecmis olsun umarim bian omce atlatir
Açıkçası kullandığın vitamin sadece d vitamini içermediği için ben tercih etmedim. Ama senin bebeğinin ekstra vitaminlere ihtiyacı var mıdır ona sen karar ver. Ben wellcare 400 iu kullanıyorum. Tek puf.
Çok sağolasın canım alıntı yaptım ama eklenmemiş, su an daha iyiyiz çok şükür..G
Geçmiş olsun atlattınız mı? Düştü mü ateşi?
Deniz bey derin uykuya dalmış ben neden uyuyamıyorum acaba? Sabahta olunca o alarm sesine uyanırken gözlerimi parmaklarımla aralıyorum:) biz analarda tuhaflaşıyoruz bazen. Uyumuş işte sende yatsana. Neyse kızlar uyuyanlara uyumaya çalışanlara yüm bebelere ve analara deliksiz güzel uykular tatlı rüyalar. Ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?