2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kafam iyice karıştı ben 1 puf wellcare veriyorum yetersiz mi ki

Beb iki puf veriyorum canım biraz de birazda içgüdülerim o yönde.

Ben bu konuya çok vakıf olamadım.
Benim ilk doktorum bana acd3 vermişti. 30 damla yani 1 ml veriyorum.mamasının içine katarak.
Sizin dediğinize göre eksik mi fazlamı anlamadım?

Canım o vitamin hakkında bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmek istemem

Tamam canım, ben de deniycem, çok sağol.

Peki canım nasıl kullandığını da anlatır mısın, siparişte sadece hortum mu geliyor, mamayı nereye koyuyorsun?

Gecmis olsun canim bizimki de ateşli geçmişti üstünü hafif giydir Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun bizde aşı olduk ateş yok ama uyumuyor
Sagolun kızlar calpol verdik ılık banyo yaptırdık 39.5 38.5 e düştü sonra da dr a gittik bizi eve gönderdi takip edeceğim sabaha kadar

Geçmiş olsun kolayca atlatirsinız ins.

Ozaman bizimkinin dozu normal.
Peki kullandığım vitamin iyimi sence?
Daha iyisi varmıdır?
Ben de ilk ay Multi tabs acd damla kullanmıştım Defne için, sonra hem dolapta saklandığı için hem de biraz araştırdım a ve c vitaminleri anne sütünden geçtiği için vazgeçtim ondan ve sadece d vitaminine geçtim. Tercih meselesi tabi ki bana hem sağlık ocağı hem Defne'nin doktoru önerdiği için almıştım. C vitamininde ihtiyaç fazlası vücuttan atılıyor ama a vitamini depolanan vitaminlerden o yüzden daha fazla kullanmak istemedim. Kullandığım sürede 1 ml vermiştim.

Gunaydinlar
A AysheDuru canm sana bisey soracaktım cani sağolsun bizim küçük beyden çok okuyamadığım için anlamak için soruyorum ayşe de mi başlamıştı grip sonra mi duruya geçti bir de belirtiler neydi
3.5 yaşındaki kızımda da dun sabahtan beri ateş vaar 39 bucuklari buluyor
Dr grip dedi antibiyotik vermedi ama atesdusurucu bike etki etmiyor
kucuge geçmesin diye uğraşıcam ama ne yapmalıyım tecrübeni paylaşır misin

Günaydın sadece griple ateş yükselmez diye biliyorum ben enfeksiyon vardır ateş varsa bence başka bir doktora daha göster bebekten de uzak tut bu sürede evi havalandırmayıda ihmal etme

Doğa bu gece saat başı ayaktaydı ve sürekli emdi. En son yanıma aldım yani kalkacak takatim kalmadı çünki. Şimdi uyuyor ev darmadağın toplanması lazım. Karnım aç, uykum var ve muhtemelen birazdan uyanacak. Başımın ağrısıda cabası

Günaydın sadece griple ateş yükselmez diye biliyorum ben enfeksiyon vardır ateş varsa bence başka bir doktora daha göster bebekten de uzak tut bu sürede evi havalandırmayıda ihmal etme

dr bu seneki grip çok ateş yapiyor dedi boğa kültürüyle beta baktılar negatif çıktı
Hala ayni yavrucugum ya ne kadar dirençli bi ateş
Gotorucez başka bi hastaneye daha
Sagolasin yorumun icin

ya işte hem doğaya zararı olmasın hem bebeğe falan diye düşünmüştü... kimdi hakikaten ya :))
la rosa miydi acaba Ya?
Ekvador'da da d vitamini destegi vermiyorlarmış. Ortalamasını mı alsak ne yapsak?
Farklı ülkeler farklı iklimler farklı genetikler ve farklı ihtiyaçlar...
Onların zaten ihtiyacı yok ki dik dik alıyorlar güneşi oh mis:))) Biz şimdi kış mevsimindeyiz kat kat giyiyir cocuk sadece yüzü ışık görüyor. Biz haftada iki ya da uc kere iki puf veriyoruz.
Yaz gelse de bebeleri biraz çimenlerin üzerine atsak ya nasıl hevesleniyorum...
4. Ay aşısı sonrası gece nöbetindeyim Atesimiz var
Geçmiş olsun şimdi nasıl?

Bu gece fenalarda geçti. 11 gibi uyandı gece, 1 saat uyumadı. Gece 2 gibi kalktı 1 saat uyumadı. 4'te kalktı 2 saat uyumadı. 7de kalktı hala uyanık. Delirdi çocuk, bu kadar sapıtmayı ataklarin bitmiş olması gereken hafta yapması bana John Lennon'ın meşhur 'hayat Gretchen'lar plan yaparken Defne'nin başına getirdikleridir' sözünü hatırlattı.

Sabah da eşim yanıma geldi, 'bir tane yatak yanı beşik alalım mı? Çok yoruluyorsun böyle' dedi. Daha önce de birkaç kez önermişti bunu ama ben yatakta emzirmemek için istememistim. Bu sabah da güldüm, 'ben odaları ayırmanın planını yaparken sen iyice yakınlaşalım diyorsun' dedim. O da güldü. Sabahın kör saatinde başka işimiz yok gibi güldük durduk ağlanacak halime
İnşallah bugün sakin geçer, çok yorgunum çünkü.

Mevcut beşiği mi yaklastirsaniz yatağa?
Bilirim o 100 kez uyanmalari

Ya kıyamam
Pes etme greçın, aslansın kaplansın

Sagolun kızlar calpol verdik ılık banyo yaptırdık 39.5 38.5 e düştü sonra da dr a gittik bizi eve gönderdi takip edeceğim sabaha kadar

Günaydın canım uykusuz anneler klübünün başkanınikan ediyorum seni ne oluyor defne kuzusuna böyle uykuları uzaması gerekirken bızuluyor hayırlısı olsun. Bence en yakın zamanda uyku eğitimi vermelisin.bu acd vitamini bize ilk vermişti ama sarp sürekli kusunca bizde ocean a geçtik iyikide öyle yapmışız.

dr bu seneki grip çok ateş yapiyor dedi boğa kültürüyle beta baktılar negatif çıktı
Hala ayni yavrucugum ya ne kadar dirençli bi ateş
Gotorucez başka bi hastaneye daha
Sagolasin yorumun icin

Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…