2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
O yüzden dedim sen karar ver diye canım. Doktorunla konuş dediğin gibi. Mamayı da ona göre veriyordur hatta mamaları da anne sütü almayan bebekler için yapıyorlardır diye tahmin ediyorum.

Sizin oda zaten hazırdı değil mi

O kadar çok sevindim ki anlatamam. Tabi ki dua ederiz etmez miyiz hiç
Allah yavrunu sana bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin. Bizi gelişmelerden haberdar et lütfen.

canımm benim allah razı olsun çok çok sağol ederim inşallah artık buraya güzel şeyler yazarımm

evet şuan özel bir doktorda muaynehanede devam ediyorum akşam muayneye gideceğim okadar haklısınki çok hassasız artık duanda bizi unutma olurmu.

Canım çok dua ettim sana, hala da ediyorum zaten.. inşallah bu defa sağ salim kavuşacaksın bebeğine,, lütfen haberdar et.. çok ama çok sevindim inan ki

bende size ediyorum inan şahsen tanımıyorum ama o zamanlardaki bana iyi gelen en iyi arkadaşlarımsınız çok çok sağolun lütfen bana dua edin artık herşey güzel olsun.

Bu mesajı okuduğuma o kadar sevindim ki tabiki seni hatırlıyoruz inşallah sağ salim kucağına alcaksın yavrunu. Dualarım yine seninle

allah razı olsun inanın bende sizi hiç unutmuyorum dualrımda inşallah rabbim bana bu sefer hayırlı vakitler yaşatır evladım sağlıkla doğar dualarınıza daha çok ihtiyacım var artık .

S SUU canim okadar sevindimki anlatamam Rabbim qonlune qore versin insaAllah bebeqini kucaqina aldiqin qunun haberinide duyariz dualarim seninle dikkat et kendine arada bizide haberdar et hersey quzel olacak Allah'in izniyle

inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün duanda unutma benide olurmu

S SUU o zamanlar yazmıyordum pek ama okuyordum hep seni tanıyor gibiyim çok çok sevindim bu habere Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah sabah akşam dualarımda olacaksın

Sizin beşik aynı odada ama uzakta mı
Evet, odanın öbür ucunda.

Babamız götürdü simdi bu üçüncü dr bakalım ne diyecek küçük bende kızım babada ayrı odalardayız evi havalandıriyorun filan
Bebekler cocuklar hasta olmasınlar yaa
Çok geçmiş olsun, iyileşir umarım bir an önce. Evet hiç hasta olmasınlar.

Allah'a şükür geçmiş, kendini suçlama hastalık oluyor. Sen bilerek hasta eder misin hiç.

Kakada kan-mukus var mı?
Kilo alımı az mı?
Geçmeyen pişik var mı?
İshal belirtileri oluyor mu?
Bunlar bebeklerde alerji belirtilerinden bazıları. Eğer varsa önce alerji doktoruna git yoksa belki sadece ciltle ilgilidir dermatoloğa götür derim ben.

Sizin oda zaten hazırdı değil mi
Yok beşiğini taşıyacağız odasını daha sonra yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…