2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence Defne ile benimki anlaşmalı saat başı hatta 45 dk da bir uyanmasi yetmiyor gibi bir 5.10 da güne başladık 4 gündür böyle anlam veremiyorum umarım geçicidir.

selamün aleyküm kızlar ben hamileyim 2018 ağustos annesi olucam allahın izniyle kaybettiğim bebeğimin doğum günüyle aynı tarihim eğer sağlıklı kavuşursam nolur bana dua edin dün az kanamam oldu akşam doktora gideceğim lütfen dua ederken beni unutmayın adım aynur beni hatırlarsınız bende 2017 ağustos annesiydim bebeğimi 37.haftafada kaybetöiştim problemli olduğu için.

Öyle çok sevindim ki allahım inşallah sağlıkla dogmasini nasip etsin.Aynur'Cum dualarim seninle.

Yaaa çok sevindim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

O kadar çok sevindim ki anlatamam. Tabi ki dua ederiz etmez miyiz hiç
Allah yavrunu sana bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin. Bizi gelişmelerden haberdar et lütfen.

Baştaki Doğa'yi sil Kerem yaz ben yazdım sanarim yorumu aynini yaşıyoruz resmen cnm

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bendeki de aynı modelin farklı bir versiyonu. Bütün gece mız mız mız. Hatta benim eşim de sabah bi teklifte bulundu.
"Keremi artık geceleri odasında yatıralım sabaha kadar mızmizlansin kendi kendine" diye. Biz de sabah sabah ona güldük

Hahah zaten öyle olmuyor, odasında kendi kendine mızmızlansa da kuzu kuzu gidiyorsun her seferinde

canim ilk kismi cozemedim
baskanınikan ediyorum???

Canım o kadar sevindim şimdiden hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı sıghatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşım dualarımızdasın aynırcum. Sana nacizane tavsiyem önceki gebelik öylğnden dolayı ben olsam en baştan bir vebelşk takibimi bir perinatoloğa yaptırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…