2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben doğum yaptıktan sonra bir süre fasülye nohut ve mercimek yemedim ama baya kısa bir süre. Şuan herşeyi yiyorum.

Ben doğum yaptıktan sonra bir süre fasülye nohut ve mercimek yemedim ama baya kısa bir süre. Şuan herşeyi yiyorum.
Aa gerçekten mi ben dogumdan beri hala yemiyorm bunları. Bi de benimki artık 5 ay 1 haftalik. Denesem mi acaba. Peki seninki de küçükken gazli bir bebek miydi?? Benimki öyleydi ondan korkuyorum şimdi

Canım Kerem Mertten 7 gün büyük ben yiyorum artk mercimek falan. Alıştırmak gerek artık dene bence. Sadece fasulye nohutu yemedim hiç korkumdan

Mercimek denemedim ama 2 hafta önce nohut yedim 2 gün ağladı kızım. Ben bir süre daha denemem.

Malatyadayim ben.Ama forumda malatyali olan arkadaşimiz hiç yok Devlet hastanesinden tut kliniklere kadar götürdüm ama doktorlar da malesef empati olmadığı için hepsi başından savma muayene ediyolar
Doğru konuşmuştuk.. Erzincanda var, oraya geçebilir misiniz?

Bence de o tarz birşey.. Duru’da da oldu bir kere, süt alerjisi olsa hep olurdu diye sadece birkaç gün kesip başladım ben.. hiç tekrar etmedi.. hemen alerjik diye düşünmemek lazım.. bu kadar da sık rastlanan birşey değilmiş çünkü süt alerjisi..

Ben iciyorum artik nohut ve mervimegi yedim kackez sknti olmadi deneyip qormen lazim

Bizde laktoz intoleransı eser miktarda çıkmıştı. Hemen diyete başladım. Sonra biraz araştırdım bu şekilde de sütün kalitesi düşüyormuş . Tekrar başladım yine aynı değişmiyor. Kendi kendine geçti.

Canım Kerem Mertten 7 gün büyük ben yiyorum artk mercimek falan. Alıştırmak gerek artık dene bence. Sadece fasulye nohutu yemedim hiç korkumdan
O zaman mercimekle denemeye başlayayım ama bir şartla o gün Kerem'i Mert arkadaşının yanına gönderirim

O zaman mercimekle denemeye başlayayım ama bir şartla o gün Kerem'i Mert arkadaşının yanına gönderirim
Gönder gönder ben bakarım
Yeşil mercimek te yedim kırmızı da. Şükr bi sorun olmadı bizde canım.inş sizdede olmaz

Aa gerçekten mi ben dogumdan beri hala yemiyorm bunları. Bi de benimki artık 5 ay 1 haftalik. Denesem mi acaba. Peki seninki de küçükken gazli bir bebek miydi?? Benimki öyleydi ondan korkuyorum şimdi
Ali çınar da 4 aylik oldu ama hala gazı geçmedi gece ne zaman huysuzlandi hareketlense peşinden gaz çıkarıyor ama uykusu açılmış oluyir o arada ne zaman bitecek bu gaz

Mutella bende değişik ilgisini çekecek bir oyuncak arıyorum zira attık her şeye dislik gözüyle bakıyor.İpek nasıl oynuyor kitapla yemeye kalkmıyor mubirde kolye geldi direkt takayım mi boynuna? Önce suya tutmam gerekli mi? Akan suyun altına tutun demiş ya suyun sıcaklığı önemli mi?ne çok sordum ya

O akan suyun altına tutma temizlerkendi galiba ben oyle tutuyorum sadece her takmada yıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…