2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay bu kaynana örneği tam benlik çok ilgimi çekti "nedense". Tamamen benim kaynanam uydurmuş olabilir. Dogumdan 2 gün sonra falan elimden bulgur tabağını kapıp kaçmıştı

bugün emirin aylik kontrolu vardi. 1 ayda 500 gr almis. 4700 olmus.
doktor da en az 500 olmasi lazim demisti,oyle oldu cok sukur.
boyu 61 cm.
boyu guzel uzamis dedi.
kakasina bakti. az da olsa kaka vardi. yesildi rengi.
hep boyle mi dedi. ben de arada oluyor dedim. tahlil yapalim dedi.emmek istememesinin nedeni inek sutu alerjisi olabilirmis. sonuca gore diyet yaparsin dedi. ben de sadece peynir yiyorum. sut icmiyorum,yogurt ve ayran da cok nadir dedim. sonuc kagidinda "yesil,sulu,kan yok,mukuslu. lökosit,eritrosit,parazit ve yumurtasi gorulmedi" yaziyor.
doktorum bugun nobetci oldugu icin yogunluktan arayamayabilir.
size sorayim dedim. mukuslu olunca noluyordu?

Onunla deniyorum şimdi. O memede sütü arttırmak için bişey aslında. Emdikçe artacak süt ama memeyi tutturana kadar canım çıkıyo hatta tutmuyor bi kaç kez sadece aldı.

off off nedir bu red ya,yetti canimiza
az once iyice mayistirdim,gozlerini de kapadi. meme istedi. 2 dk emdi. sonra bi anda birakti ve aglamaya basladi. noldu a oglum

Ay nasıl nasıl? ben artık uyutamıyorum
Kendi çapımızda değişik yani. Şöyle ki biz normalde gece ilk uykusuna geçerken oturma odasında sallanan beşiğinde sallayarak uyutuyorduk emmek için uyandığında yatak odasına geçip emziriyordum orda asıl yatağına yatiriyordum. Emdikten sonra uyutmaya gerek kalmadan uyuyor. Bugün ise direk yatak odasındaki yataginda fön makinesi sesi eşliğinde babası şarkı söyleyerek uyuttu. Yüzünü de örttük. Uyuyunca baba sustu fön makinesi sesi kapandı yüz örtüsü kalktı o yüzden tirsiyorum

Bizdede yeşil kaka mevcut doktora sormadım henüz

az once iyice mayistirdim,gozlerini de kapadi. meme istedi. 2 dk emdi. sonra bi anda birakti ve aglamaya basladi. noldu a oglum
Cnm bunu iki taraf için de mi yapıyor? Benimki sağ taraf için yapıyor bu ara 2 dk emip ağlıyor solda sorun yok neden böyle yapıyor bilmiyorum

Cnm bunu iki taraf için de mi yapıyor? Benimki sağ taraf için yapıyor bu ara 2 dk emip ağlıyor solda sorun yok neden böyle yapıyor bilmiyorum

oncelikli sorum : misafirlerin kimler?

sen bu ataklari yasarken misafirlerin cektigi bu zorlugu gorup biz gidelim demiyorlar mi?

valla red konusunda soyle yap boyle yap diyemem. kel ve merhem meselesi

kafama bisey takildi akciger icin probiyotik ne alakaymis yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…