2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm bunu iki taraf için de mi yapıyor? Benimki sağ taraf için yapıyor bu ara 2 dk emip ağlıyor solda sorun yok neden böyle yapıyor bilmiyorum

eger tamamen uyanik,ayik ve gozler faltasiysa evet ikisi icin de
yari uykulu oldugunda sagi daha cabuk aliyor ama sol tarafa dusman

oglum aranizda bir sey mi gecti,sana bir sey mi dedi bu meme diyorum,cevap yok

Selamlar,
Onceden uykusunda emiyordu ama gecen hafta iki gece uykusunda bile agladi emzirecegim zaman. Epey zorlandik. Gunduzleri zaten meme tutmak hak getireydi. Emzirme pozisyonu aldigi an kafasini saga sola salliyor ve kendini geri atiyordu. Hatta yuzunu koltukaltima gomuyordu.
Simdi soyle yapiyorum: gogsumu aciyorum, sonra bebegi yuzustu dizlerime yatiriyorum, cok seviyor oyle durmayi. O oyle sakinken cok hizli bir sekilde cevirip gogsume bastiriyorum. Oyun yapiyorum saniyor. Guluyor, aliveriyor memeyi. Emdigini farkedene kadar emiyor :))
Eger aglarsa tekrar vermiyorum, baktim istemiyor hic zorlamiyorum. 2 aydir boyleydi. Gecen hafta asi icin gittik, olculdu. Cok iyi kilo almis cok sukur. Demek ki doymus. O nasil isterse oyle yapiyorum artik yani.
Sizin ayni devam ediyor mu?
Misafirlerin varmis, Allah kolaylik versin.

Masallah emire büyümüş annesi.Mukus surekliyse süt alerjisinden kaynaklanıyor bizde var mesela.Bazen enfeksiyondan kaynaklanabilir bir de dış çıkarma evresinde olabiliyor.

sagol canim.
dis cikarma oldugunu sanmiyorum ama digerleri icin bakalim ne diyecek doktor.
diyet yapiyor musun?

balgam olayini ilk kez duydum
ben de sadece emziriyorum. sadece peynir tuketiyorum ama alerji cikacak mi bakalim.
emmek istememesi de alerjiden olabilirmis

en son saydiklarindan hicbiri yok canim. ciltte hafif egzama var,bebek egzamasiymis. krem verdi.
daha kucukken de olmustu. kremle gecmisti. cildi kuruymus.

evet dedigin gibiherkese alerji diyorlar. sut urunleri tuketmemeyle geciyor olsa keske. tuketmeyiz napalim.
diyet falan yaptin mi canim sen?

Keremle babası uyudular ben de odaya geldim ne yapsam diye düşünüyorum tv mi izlesem kitap mi okusam bişeyler mi tıkınsam mutluluktan karar veremedim

O mutluluk paha biçilemez yaa
Böylr bişeye mutlu olucağım hiç aklıma gelmezdi :)
ben böyle anlarda biraz sessizliğin tadını çıkarıp tv izliyorum :) izlemek isteyipte 4 bölüm kaçırdığım dizi varsa tvde bakıyorum biraz :)
Tadını çıkar :)

A AysheDuru
Listenizi çok sevdim :)
Durucuğa afiyet şifa olsun.ben çok sabırsızım bu ek gıda konusunda.6 aya girincemi başlıcaz doluncamı?
Bide 36 haftalıj doğduk bunudamı hesaba katıcaz?

valla bulan yok sanirim careyi. oyle boyle 6 ayi tamamlasaydik,iyiydi:))

bazen insan en sevdikleri bile olsa yaninda yalniz kalmak ister,haklisin.

ben de 500 gram almis. demekki ac degil diye avutuyorum kendimi. cok yuksek degil 500 ama buna da sukur.

kisa bi sure yaptim. duzelme falan olmadi. bence bagirsaklar tam gelismedigi icin oluyor.
aslen bursali miydin sen?

bağışıklık sistemini güçlendirmek için cnm. doğrudan ciğer için değil yani. Duru üç kür antibiyotik, bir kür de antiviral kullandı. 5 aydır hayatta olan bir canlı için çok fazla yani
Canım duru savaşıyor resmen yavrucak bence Allah şifasını verir bir an önce inşallah sende iyi dayandın insan yavrusu hasta olunca gözü hiçbişey görmüyor başkası olsa isyan bayrağını çekerdi

Saol cnm.. yesin de büyüsün kuzum :) şu an ilacı bile yutmakta zorluk çekiyor ama belki değişik tatlar iyi gelir.. normalde altı bitince başlatıyor doktor.. ama hastalıklar kilosu vs etkiliyor heralde; bir de çok fazla herşeyi yemeye çalışıyor, eskiye göre az emiyor ama saldırarak emiyor falan.. kontrole gittiğimizde bunları konuşurken bu ay başlatalım demişti zaten.. katı gıdada doğum haftası hesaplanıyor mu onu bilmiyorum ama canım.. bence daha çok genel durumuna bakılıyordur. Onu arch2401 daha iyi biliyor, ona soralım bu vesileyle :)

Saol canım benim Allah yardımcısı olsun kızımın inşallah.. fazla bunaltmayayım herkesi diye yazmamıştım da kulağında da enfeksiyon oluşmuş, sıvı var ve giderilmezse duyma kaybı bile olabilir dediler.. onun için de tedavi verdi doktor tabi.. bizim elimizden fazla birşey gelmiyor malesef, imkanlarımızı zorluyoruz, iyi doktorlara gitmeye çalışıyoruz, on gün boyunca neredeyse her gece ve gündüz , sonra da haftada 1-2 gün kontroldeydik, maaile nöbet tuttuk.. bol bol emzirmeye çalışıyorum vs.. keşke daha fazlasını yapabilsek.. işte bir de dediğin gibi sabırlı olmaya çalışıyorum.. onu veren de hastalığı veren de şifasını veren de bir, bunların da sebebi vardır elbet diye düşünmeye odaklanıyorum.. isyan etsem Allah’ın gücüne gider, kimseye de faydası olmaz.. yalnız inanıyorum ki çok güçlü bir çocuk olacak, acısını çıkarıcaz bugünlerin beraber.. bugünlerimize de şükürler olsun tabi :))

Amin Rabbim nerde hasta olan çocuk varsa hepsine şifa versin annelerine babalarından sabır ve dayanma gücü inşallah bunuda atlatacak bıcır sonrası günlük güneşlik sen içini ferah tut... Ben hep derim herşey yolundayken konuşmak kolaydır önemli olan zorluklar içinde gösterdiğin sabır ve sükunet.

İyi geceler evet deliyim çünki hala uyumadım. Sabah okula çocuk gönderip bebek bakmayacakmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…