2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Masallah emire büyümüş annesi.Mukus surekliyse süt alerjisinden kaynaklanıyor bizde var mesela.Bazen enfeksiyondan kaynaklanabilir bir de dış çıkarma evresinde olabiliyor.

Benimki 2 aylıktan beri mukuslu yapıyor gerçi çok az Kaka yapıyor o ayrı da süt alerjisi falan yok ben her şey yiyorum, sadece emziriyorum. Doktor salyasını yuttuğu için demişti. Balgamı da kakadan çıkarırmış bebekler.

Canım ben herşeyi yiyorum artık ya. Farkettim ki ben yedikçe yavrum da gaz çıkarmayı öğrendi. Kendisini ittiriyor felan alıştı sanirsam

Diş geliyordut beyaz sa kızlar bizimde alt ikili belirginleşmiş .mukuslu kaka alerji göstergesi

kafama bisey takildi akciger icin probiyotik ne alakaymis yahu
bağışıklık sistemini güçlendirmek için cnm. doğrudan ciğer için değil yani. Duru üç kür antibiyotik, bir kür de antiviral kullandı. 5 aydır hayatta olan bir canlı için çok fazla yani

yesil sulu mukus ne ararsan mevcut. bizim gaita testinde de bisey cikmadi. artik doktorlar da bilmiyor neyden kaynaklandigini. ezberden sut alerjisi diyorlar herkese. son gittigimiz cocuk doktoru "ben kendi cocugumda ilk 1 yil sari kaka gormedim hep boyleydi" dediginden beri ben de artik umursamiyorum. kilo kaybi, ciltte alerji belirtileri, ates, genel keyifsizlik ve kakada kan yoksa cok takmamak gerektigini dusunuyorum.

evet tahlilimiz temiz cıktı dediğin gibi
Bizimkinin çok bişeyi yoktu sadece yüksek ateş yaptı ve kan değerine bakarak abla da grip olduğu için verdi zannımca,bizim dr sizi nki kadar hassas değil malesef hatta günde 3 kez dedi de ben iki kez kullandım ya siz kaç dr. Kararıyla kullanmışsınız bizimki hemencecik veriverdi devam edeyim mi diyorum 5 güne tamamla diyor
Ama kak

akşam tekrar olunca hemen götürdüm aynen dediğin gibi bisey çıkmadı,bizim.çok birşeyimiz de yoktu yuksek ates vardı devam eden hafif burun akıntısı ablaya da influenza grip dendi ablaya ama virüsün adi konulmadi acaba gereksiz mıydı diye dusunmeden edemiyorum bizim.Dr sizinki gibi hassas değil malesef bak siz kaç dr un ortak kararıyla kullanmışsınız bizimki hemencecik veriverdi

bağışıklık sistemini güçlendirmek için cnm. doğrudan ciğer için değil yani. Duru üç kür antibiyotik, bir kür de antiviral kullandı. 5 aydır hayatta olan bir canlı için çok fazla yani

ne verdi probiyotik canm bize de verdi ama probiyotik olarak değil bağışıklık güçlendirici okarak

Bende çozüm bulamadım elimden geleni yapmaya çalışiyorum iyi ve huzurlu olsun diye ama beni bile aşıyor bu durum. Gercekten gerginim ve galiba ona da yansıyor misafirlerim ne kadar kalacak bilmiyorum soramiyorum da yanlıs anlamasınlar diye. Yardimci oluyorlar ev islerinde ama duzenli olamiyoruz malesef ve ister istemez işim cogalıyor. Aslinda emanet edip bir iki saat uyusam toparlarim belki ama guvenip cocugu bir saatligine biraktım telefondan biraz çizgi film açıp izletmisler durmadi mi dedim seslenseydiniz. Yo durdu dediler e bu cocuk "bana cizgi film ac" da demedigine gore neye dayanarak yaptınız? Gecen gun de kaşla göz arası agzına recel surduler anlattim neden istemedigimi falan tamamen cahillikten gelen bir durum belli ki ama ben çok doluyum cokkk sakinlestirici cayı damacanayla icsem anca.
Bize bu şekilde ilk ay menüsü verdi doktor. Yarın başlayacağız; bakalım kaç önlük ve ağız bezine malolacak ilk deneme :) (20 dk sonra emzir olacak ilk öğün :)
Ay cok heyecanlı hadi bakalim hayırlı olsun umarim hersey yolunda gider.
oncelikli sorum : misafirlerin kimler?

sen bu ataklari yasarken misafirlerin cektigi bu zorlugu gorup biz gidelim demiyorlar mi?

valla red konusunda soyle yap boyle yap diyemem. kel ve merhem meselesi
Misafirlerim teyzem ve dayimın kızı. Hümeyra yi sevmeye gormeye geldiler, dogumdan once temizligimi de onlar yaptılar, sonrasinda da baya kalip her isimi gorduler annemle beraber uzerimde haklari cok. Cok seviyorum ve onları gormek bana iyi gelse de şu an ihtiyacım olan sey sükunet diye düsünüyorum. Zor zamana denk geldi cok duzensiz olduk. Bazen hic reddetmiyor memeyi bazende uyumadan almiyor anlamadim bende yokmudur bunun bir merhemi. Sanada kolaylik gelsin umarım.
Bu arada S SapkaliA sizde nasil red durumu?

5 güne tamamlanmazsa faydayı bırak bir de zararı oluyor çünkü canım. bir adı var da hatırlayamıyorum o durumun :) yalnız biz günde iki kere kilosu kadar kullandık. kakanın temiz çıkması iyi haber en azından. inşallah gripleri de hemen geçer.. çok yorucu ve üzücü oluyor uzaması malesef

hastalık yüzünden o kadar tatsızız ki canım,, aslında hiçbir şeye fazla sevinemiyorz, heyecanlanamıyoruz belki bu kemik suları falan iyi gelir, biraz daha güçlenir kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…