2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ne güzel kucağına almışsın :) Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Gece uykusu hala yok mu :) ben doğsa da bi rahat uyusam diyorum uyku tutmuyo tam dalcam bi tekme hoop yeniden uyumayi bekle :)

Ne güzel kucağına almışsın :) Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Gece uykusu hala yok mu :) ben doğsa da bi rahat uyusam diyorum uyku tutmuyo tam dalcam bi tekme hoop yeniden uyumayi bekle :)
Ben hamileliğimin başından beri uyku problemi çektim tabi bizim doğumlar malum Ağustos ayına gelince uyumak daha zorlaştı :) doğumdan sonra bir süre ağlama vs gaz la uğraştık sonra rahattım ama şimdi huysuz dönemindeyiz atarlı küçük hanım büyüme atakları :)

Genc kız trip mi yapıyor
Emzik ve biberon konusunda ne düşünüyorsun ve bide sallayarak uyutma da :)

Genc kız trip mi yapıyor
Emzik ve biberon konusunda ne düşünüyorsun ve bide sallayarak uyutma da :)
Bunlar okadar geniş konularki anneden ve bebekten bebeğe değişen konular ben kızıma emzik verdim erken dönemde ama burda hemen meme tutmayan bebekler vardı mesela onlar emzik vermedi memeye iyice alışsın diye biberon eğer çalışmayacaksan verme derim meme reddi döneminde bebek biberonun rahatlığından emmek istemiyor sallamak yine bebeğine bağlı ben ne olursa olsun sallamam diyorsan orası ayrı benim kızım ilk üç ay kendi uyudu ama şu anda uyumuyor ve sallıyorum

Yaşayıp gorcem o zaman :) cok sağol herşey için

Umarım süt alerjisi değildir, canım aynı şey midir bilmem bizim de aynı kakada hep önce yeşil sonra sarı yaptığını görüyordum, doktora sordum senin yediklerinle alakalı olabilir normal dedi, neyse boynunda kozarıklıklar vardı egzama tarzı ben yeleklerin değdiği yer falandır diye kendim krem, yağ sürerek geçirmeye çalıştım , bir anda çoğalmaya başldı önce dirseklerinin iç kısmı kızardı, alerji doktoruna götürdük içerisinde süt, yumurta olan herşeyi yasakladı, ben mama da veriyorum pregomin as diye özel bir mama numunesi verdi, tadı iğrenç, çocuk başlarda içmek istemedi öğürdü falan hatta, neyse onu da içmeye başlfı, biz lezyonların azalmasını beklerken dün iyice bütün vücuduna yayıldı.. Ben bilmiyordum pazar günü kahvaltıda tahin pekmez yedim,doktor bu konuda hiç uyarmadı, ayrıca dana eti de çapraz reaksiyon gösterebiliyormuş sütle aynı etkiyi yapıyormuş, cuma cumartesi de onu yemiştim. Doktora da kızdım sadece süt ce yumurta içeren besinler değilmiş demek ki alerjik besinler. Neyse yarın tekrar götürücem. Normalde lezyonların azalmış olmadını bekliyorduk ona göre alerji testi yapılacaktı, bakalım yarın ne diyecek.Yarın dediğim bugün oluyor bu arada aslında :)

B bursa_83 maşallah Emir ne güzel büyümüş.

Mukuslu kaka alerji durumunda, amipte ya da hasta olduğunda balgamı atmak için olabiliyor. Doktorlar kesin bir şey söylemiyorlar alerjiyle ilgili, amip için tahlil istiyorlar. Tahlil yaptırınca amip görülmediyse önlem olarak süt diyeti verebilirler. Sana şunu yap diye öneri vermek isterdim ama hepsini yapmış biri olarak kafam çok karışık. Tahlil yanlış mıydı, alerjisi az çıktı ama gerçekten var mı yok mu varsa gerçekten az mı, bu kaka ne zaman düzelecek falan diye düşünmekten dert sahibi oldum.

İnşallah bir şeyi yoktur ama önlem olarak bir gaitada amip tahlili isteyebilirsin.

Allah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorum herşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…