Emzirme yöntemin süpermişSelamlar,
Onceden uykusunda emiyordu ama gecen hafta iki gece uykusunda bile agladi emzirecegim zaman. Epey zorlandik. Gunduzleri zaten meme tutmak hak getireydi. Emzirme pozisyonu aldigi an kafasini saga sola salliyor ve kendini geri atiyordu. Hatta yuzunu koltukaltima gomuyordu.
Simdi soyle yapiyorum: gogsumu aciyorum, sonra bebegi yuzustu dizlerime yatiriyorum, cok seviyor oyle durmayi. O oyle sakinken cok hizli bir sekilde cevirip gogsume bastiriyorum. Oyun yapiyorum saniyor. Guluyor, aliveriyor memeyi. Emdigini farkedene kadar emiyor :))
Eger aglarsa tekrar vermiyorum, baktim istemiyor hic zorlamiyorum. 2 aydir boyleydi. Gecen hafta asi icin gittik, olculdu. Cok iyi kilo almis cok sukur. Demek ki doymus. O nasil isterse oyle yapiyorum artik yani.
Sizin ayni devam ediyor mu?
Misafirlerin varmis, Allah kolaylik versin.
Evet benim kızımda çok yakın çıktı.Merhaba size birsey sorcaktim doğumdan önce ultrasonda çıkan kilo ile dogumdan sonraki bebeğin kilosu ayni mi cikti sizde?
Umarım süt alerjisi değildir, canım aynı şey midir bilmem bizim de aynı kakada hep önce yeşil sonra sarı yaptığını görüyordum, doktora sordum senin yediklerinle alakalı olabilir normal dedi, neyse boynunda kozarıklıklar vardı egzama tarzı ben yeleklerin değdiği yer falandır diye kendim krem, yağ sürerek geçirmeye çalıştım , bir anda çoğalmaya başldı önce dirseklerinin iç kısmı kızardı, alerji doktoruna götürdük içerisinde süt, yumurta olan herşeyi yasakladı, ben mama da veriyorum pregomin as diye özel bir mama numunesi verdi, tadı iğrenç, çocuk başlarda içmek istemedi öğürdü falan hatta, neyse onu da içmeye başlfı, biz lezyonların azalmasını beklerken dün iyice bütün vücuduna yayıldı.. Ben bilmiyordum pazar günü kahvaltıda tahin pekmez yedim,doktor bu konuda hiç uyarmadı, ayrıca dana eti de çapraz reaksiyon gösterebiliyormuş sütle aynı etkiyi yapıyormuş, cuma cumartesi de onu yemiştim. Doktora da kızdım sadece süt ce yumurta içeren besinler değilmiş demek ki alerjik besinler. Neyse yarın tekrar götürücem. Normalde lezyonların azalmış olmadını bekliyorduk ona göre alerji testi yapılacaktı, bakalım yarın ne diyecek.Yarın dediğim bugün oluyor bu arada aslında :)Süt ve yumurta icerenler sadece görünürde süt olanlar değil neredeyse her şeyin için de varmış. O listeyi verdi mi size de; etikette ne aramanız gerektiği yazan listeyi?
İnşallah geçer belirtiler. Alerji testi deride ki yoksa kanda mı yapılacak?
Oyyy çok geçmiş olsun. Nesi varmış?Allah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
Çok geçmiş olsun ya, nasıl kötü olmuşAllah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
İyi canım çok şükür. Dinleniyor. :)simdi nasil annen?
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm allah şifa versin yavruna sana da güç kuvvet versin.Eşin olmadan çok zorAllah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
Güzelmiş sabah sabah kafa açmak içinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dort-islemle-sonuca-ulas.1048549/page-6
Şöyle bir topik buldum çok sevdim kafa dağıtmak isteyenler buluşalım
kisa bi sure yaptim. duzelme falan olmadi. bence bagirsaklar tam gelismedigi icin oluyor.
aslen bursali miydin sen?
kisa bi sure yaptim. duzelme falan olmadi. bence bagirsaklar tam gelismedigi icin oluyor.
aslen bursali miydin sen?
Saol canım benimAllah yardımcısı olsun kızımın inşallah.. fazla bunaltmayayım herkesi diye yazmamıştım da kulağında da enfeksiyon oluşmuş, sıvı var ve giderilmezse duyma kaybı bile olabilir dediler.. onun için de tedavi verdi doktor tabi.. bizim elimizden fazla birşey gelmiyor malesef, imkanlarımızı zorluyoruz, iyi doktorlara gitmeye çalışıyoruz, on gün boyunca neredeyse her gece ve gündüz , sonra da haftada 1-2 gün kontroldeydik, maaile nöbet tuttuk.. bol bol emzirmeye çalışıyorum vs.. keşke daha fazlasını yapabilsek.. işte bir de dediğin gibi sabırlı olmaya çalışıyorum.. onu veren de hastalığı veren de şifasını veren de bir, bunların da sebebi vardır elbet diye düşünmeye odaklanıyorum.. isyan etsem Allah’ın gücüne gider, kimseye de faydası olmaz.. yalnız inanıyorum ki çok güçlü bir çocuk olacak, acısını çıkarıcaz bugünlerin beraber.. bugünlerimize de şükürler olsun tabi :))
Merhaba size birsey sorcaktim doğumdan önce ultrasonda çıkan kilo ile dogumdan sonraki bebeğin kilosu ayni mi cikti sizde?
Ne güzel kucağına almışsın :) Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Gece uykusu hala yok mu :) ben doğsa da bi rahat uyusam diyorum uyku tutmuyo tam dalcam bi tekme hoop yeniden uyumayi bekle :)
Evet riskli gebelik malesef birşey olur diye korkuyorum
Genc kız trip mi yapıyor
Emzik ve biberon konusunda ne düşünüyorsun ve bide sallayarak uyutma da :)
Umarım süt alerjisi değildir, canım aynı şey midir bilmem bizim de aynı kakada hep önce yeşil sonra sarı yaptığını görüyordum, doktora sordum senin yediklerinle alakalı olabilir normal dedi, neyse boynunda kozarıklıklar vardı egzama tarzı ben yeleklerin değdiği yer falandır diye kendim krem, yağ sürerek geçirmeye çalıştım , bir anda çoğalmaya başldı önce dirseklerinin iç kısmı kızardı, alerji doktoruna götürdük içerisinde süt, yumurta olan herşeyi yasakladı, ben mama da veriyorum pregomin as diye özel bir mama numunesi verdi, tadı iğrenç, çocuk başlarda içmek istemedi öğürdü falan hatta, neyse onu da içmeye başlfı, biz lezyonların azalmasını beklerken dün iyice bütün vücuduna yayıldı.. Ben bilmiyordum pazar günü kahvaltıda tahin pekmez yedim,doktor bu konuda hiç uyarmadı, ayrıca dana eti de çapraz reaksiyon gösterebiliyormuş sütle aynı etkiyi yapıyormuş, cuma cumartesi de onu yemiştim. Doktora da kızdım sadece süt ce yumurta içeren besinler değilmiş demek ki alerjik besinler. Neyse yarın tekrar götürücem. Normalde lezyonların azalmış olmadını bekliyorduk ona göre alerji testi yapılacaktı, bakalım yarın ne diyecek.Yarın dediğim bugün oluyor bu arada aslında :)
B bursa_83 maşallah Emir ne güzel büyümüş.
Mukuslu kaka alerji durumunda, amipte ya da hasta olduğunda balgamı atmak için olabiliyor. Doktorlar kesin bir şey söylemiyorlar alerjiyle ilgili, amip için tahlil istiyorlar. Tahlil yaptırınca amip görülmediyse önlem olarak süt diyeti verebilirler. Sana şunu yap diye öneri vermek isterdim ama hepsini yapmış biri olarak kafam çok karışık. Tahlil yanlış mıydı, alerjisi az çıktı ama gerçekten var mı yok mu varsa gerçekten az mı, bu kaka ne zaman düzelecek falan diye düşünmekten dert sahibi oldum.
İnşallah bir şeyi yoktur ama önlem olarak bir gaitada amip tahlili isteyebilirsin.
Merhaba size birsey sorcaktim doğumdan önce ultrasonda çıkan kilo ile dogumdan sonraki bebeğin kilosu ayni mi cikti sizde?
Allah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
İyi canım çok şükür. Dinleniyor. :)
Sende haşimato mu vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?