2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun canım okurken çaresizliğini hissettim gerçekten iyi ki eşinin abisi varmış . Şuan çok duygusalsındır eminim güçlü ol dememe gerek yok iki çocukla aileden uzak yaşamak zaten güçlü yapıyordur insanı. Ben de senin gibiyim ailem uzakta ama yine şükür ki bir sorunda yanımızda olacak eşlerimizin aileleri var Allah kimseye ve sana da daha büyük sıkıntılar yaşatmasın. Kuzun iyileşir umarım bir an önce :)

Çokk geçmiş olsun . İnşallah çabuk atlatır yavrucak

Oyyy çok geçmiş olsun. Nesi varmış?

Çok geçmiş olsun ya, nasıl kötü olmuş
Nesi varmış peki? Teşhis koydular mı?

Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm allah şifa versin yavruna sana da güç kuvvet versin.Eşin olmadan çok zor

Sağolun kızlar şimdi uyandı iyi çok şükür. Geçen sene yine böyle olmuştu. Okulda bir salgın var her sene bu zamanlar tekrarlıyor. Hastanede yanımızdaki iki yataktada çocuk vardı şikayetler aynı hatta bir tanesiyle okulumuz aynı. Dr ev ortamında dilkat edersen bulaşmaz dedi. Dün gece her yeri çamaşır suyuyla temizlemiştim ama şimdi tekrar yapıcam. Tekrar teşekkür ederim

Kızlar bebeğimin burnu normal ten renginden biraz sarı gibi bi alaka kurabilen var mı öylesine bir şey mi ? Siz de kontrol eder misiniz bi. :)

sagol canim:))

bu yaptigi kaka tahlilinde neye bakiliyor,amipe de bakilmis olabilir mi?

doktor en son ne demisti size?
gecici bir seydir insallah,uzulme canim. taktikca icinden cikamiyoruz valla
Bize yaptığında doğrudan amip testi istemişti sonuncuda. İlkinde başka şeyler de vardı ama hatırlamıyorum ne olduğunu. Son tahlil temiz çıktıktan sonra kan olunca doktor önlem için tekrar antibiyotik verebiliriz ya da gastroenterolojiste gidebilirsiniz dedi. Yok yere antibiyotik verecek değilim herhalde çocuğuma, çocuk gastroenterolojistine gittik, alerji testi yaptırdık. Yumurtaya çok az alerjisi çıktı, süt alerjisi de sınırda ama var. 1 hafta daha süt diyeti yapıyorum sonra kademeli olarak başlayacağım yemeye.

Doktora sordum bu test alerjiyi kesin olarak gösterir mi dedim. Çocuk %100 alerjik bile olsa testte çıkmama ihtimali varmış :/ süt tüketmeye başlayınca tekrar kanama olursa o zaman alerji teyit edilmiş olacakmış.
Baktım olmuyor bir de deride alerji testi araştırırım okuduğum kadarıyla onlarda yanlışlık payı çok düşükmüş. Böyle tahlil tahlil koşacağız galiba kesilene kadar

İnşallah sizin de bie şey yoktur hiç gerek kalmaz hastanelerde koşturmaya.

iyi yapmissin tabi canim,niye direk antibiyotik veresin. ki ben buyuklerin bile bilincsiz kullanimina karsiyken cocuguma hemen vermek istemem.

sonucunda bir sey cikmasin insallah canim. hic kiyamiyorum bu minik kuzucuklara

ben sut yogurt disinda her seyi yiyordum. sadece yuzunde cikmisti yeni dogdugu zamanlar. insallah yayilmaz ve bir sey cikmaz tahlilden.
size de gecmis olsun canim.
yarin,pardon bugun gidince yaz gelismeleri:))
Canım bugün gittiğimizde egzama bütün vücudu kapladığı için henüz deriden yapılan alerji testini yaptıramadık, önce kandan bakalım ozaman dedi cumaya sonuçlar çıkacak, bir tane de şurup verdi. Bu arada çamaşırları için toz deterjanı değiştirdim organik sıvı deterjan kullanıyorum. Bir de mustelanın steletopia balsam, banyo yağı ve şampuanını kullanıyorum şuan. Eğer hassas bir cildi varsa sen de kullanabilirsin önlem olarak. Bir de anne sütünü sonuçlar çıkana kadar kesmemi , sağıp dolaba atmamı söyledi ama bu beni çok huzursuz etti, zaten sütüm az, yediklerime de çok dikkat ediyorum , sağmakla emzirmek bir olmuyor ki, emzirmekle emzirmemek arasında bir karara varamadım.

Arkadaslar ben karar veremiyorum hangi oyun halisini alacagima piyanolu mu piyanosuz mu hangi marka yardimci olur musunuz noluurrrr bugun alicam kismetse bir de bunlar kac aya kadar kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…