Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahAllah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
Ben de de var haşimato - hipotiroidi
Canım bugün gittiğimizde egzama bütün vücudu kapladığı için henüz deriden yapılan alerji testini yaptıramadık, önce kandan bakalım ozaman dedi cumaya sonuçlar çıkacak, bir tane de şurup verdi. Bu arada çamaşırları için toz deterjanı değiştirdim organik sıvı deterjan kullanıyorum. Bir de mustelanın steletopia balsam, banyo yağı ve şampuanını kullanıyorum şuan. Eğer hassas bir cildi varsa sen de kullanabilirsin önlem olarak. Bir de anne sütünü sonuçlar çıkana kadar kesmemi , sağıp dolaba atmamı söyledi ama bu beni çok huzursuz etti, zaten sütüm az, yediklerime de çok dikkat ediyorum , sağmakla emzirmek bir olmuyor ki, emzirmekle emzirmemek arasında bir karara varamadım.
Eceninki usg den daha az cikti. Son haftalarda bebek de dpgum kanalina yerlestigi icin kilo tahmininde yanilabiliyorlarMerhaba size birsey sorcaktim doğumdan önce ultrasonda çıkan kilo ile dogumdan sonraki bebeğin kilosu ayni mi cikti sizde?
Canim cok geçmiş olsun inan haline çok üzüldüm benim de annem babam uzakta daha da kötüsü aynı şehirde bir tane bile tanıdığımız yok. Canini sıkma psikolojini rahat tut sen iyi ol ki yavrulara yetebilesin güç verebilesin. Bu arada inşallah küçüğe bulaşmaz Allah şifa versin canmAllah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
Saol cnm.. yesin de büyüsün kuzum :) şu an ilacı bile yutmakta zorluk çekiyor ama belki değişik tatlar iyi gelir.. normalde altı bitince başlatıyor doktor.. ama hastalıklar kilosu vs etkiliyor heralde; bir de çok fazla herşeyi yemeye çalışıyor, eskiye göre az emiyor ama saldırarak emiyor falan.. kontrole gittiğimizde bunları konuşurken bu ay başlatalım demişti zaten.. katı gıdada doğum haftası hesaplanıyor mu onu bilmiyorum ama canım.. bence daha çok genel durumuna bakılıyordur. Onuarch2401 daha iyi biliyor, ona soralım bu vesileyle :)
Sağolun kızlar şimdi uyandı iyi çok şükür. Geçen sene yine böyle olmuştu. Okulda bir salgın var her sene bu zamanlar tekrarlıyor. Hastanede yanımızdaki iki yataktada çocuk vardı şikayetler aynı hatta bir tanesiyle okulumuz aynı. Dr ev ortamında dilkat edersen bulaşmaz dedi. Dün gece her yeri çamaşır suyuyla temizlemiştim ama şimdi tekrar yapıcam. Tekrar teşekkür ederim
Saol cnm.. yesin de büyüsün kuzum :) şu an ilacı bile yutmakta zorluk çekiyor ama belki değişik tatlar iyi gelir.. normalde altı bitince başlatıyor doktor.. ama hastalıklar kilosu vs etkiliyor heralde; bir de çok fazla herşeyi yemeye çalışıyor, eskiye göre az emiyor ama saldırarak emiyor falan.. kontrole gittiğimizde bunları konuşurken bu ay başlatalım demişti zaten.. katı gıdada doğum haftası hesaplanıyor mu onu bilmiyorum ama canım.. bence daha çok genel durumuna bakılıyordur. Onuarch2401 daha iyi biliyor, ona soralım bu vesileyle :)
Ben bir kere Ayşe’yi yedirirken kafam karışıp Duru’nun ağzına koca bir elma parçası soktum. Çataldan almaya çalışırken bakıcı bağırdı ne yapıyosuuun diye :)) sonra da muz yedirmeye çalıştım, annem uyardı sağolsun :)) çocuk alışmıştı artık, açıyor ağzını hemen; farkedip çekince de ağlıyordu :)) ama şimdi nüksedip duran hastalık, ilaçlar vs derken resmen korku oldu yavrumda, daha kaşığı görür görmez tükürme hareketine başlıyorSağol canım.ben bazen hevesleniyorum.ben yemek yerken bakıyor.ona doğru uzatıyorum ağzını açıcak mı diye :)
Ama bu ne diye bakıyor ağzını açmıyor henüz :) daha çok erken ama ek gıda dönemi çok güzel. Bide iştahlı bi bebekse tadından yenmez heralde :)
Çok geçmiş olsun cnm.. çok iyi anlıyorum seni.. bizim ufak da ateşlendi gece.. sabaha kadar başını bekledim, sağlıklı olup da uyumadığın hiçbir gece şikayet etmicem diye yemin ettim kendime.. en kötü gecemiz bu olsun inşallah; Allah yardımcın olsunAllah beterinden korusun ama şimdiye kadarki en kötü gece mi geçiriyorumherşey normal rutinindeyken gece saat 2 de büyük oğlumun bağırmasıyla odaya koştum çocuk kusuyor yatağında korkmuşta ağlıyor bir yandan. Bu arada deniz herzamanki gibi formundaydı mız mız. Uyanıktım zaten. Hemen banyoya götürdüm bu sefer ishal başladı. İçeriden denizin sesi geliyor gidemiyorum. Bu arada eşim sabah il dışına iş seyahatine gitmişti yalnızım sonra doruğuda yanıma aldım. Odasını temizledim banyoyu temizledim. Bir yandanda korkuyorum ya denizede bulaşırsa diye. Gece aynı olayı tam üç kez yaşadık. O kusuyor ben temizliyorum en son deniz odada ağlıyor doruk banyoda ağlıyor benimde sinirlerim bozuldu ikisinin arasında hem ağlıyorum hem koşturuyorum. Böyle durumlarda iki çocuklu olmak çok zor. Benimki çok daha zor iki çocuk birisi hasta diğeri bebek yalnızım eşim yok hastaneye gitsem bebeği bırakacak kimse yok Sabah 5 de eşimin abisini aradım geldi. Şimdi hastanedeyiz serum takıldı bekliyoruz. Deniz evde kaldı eşimin yiğenide geldi o denizin yanında. Aklımın yarısı evde bu geceyi çaresizliğimi koşturmacamı asla unutamam.ailemden uzak oluşum yalnız oluşum bir kez daha tokat gibi çarptı yüzüme. Onlar sağlıklı olsunda herşey geçer. Uykusuzlukta neymiş ki. Bir daha uyku isyanı yapmicam.
Ben bir kere Ayşe’yi yedirirken kafam karışıp Duru’nun ağzına koca bir elma parçası soktum. Çataldan almaya çalışırken bakıcı bağırdı ne yapıyosuuun diye :)) sonra da muz yedirmeye çalıştım, annem uyardı sağolsun :)) çocuk alışmıştı artık, açıyor ağzını hemen; farkedip çekince de ağlıyordu :)) ama şimdi nüksedip duran hastalık, ilaçlar vs derken resmen korku oldu yavrumda, daha kaşığı görür görmez tükürme hareketine başlıyoruyanınca ilk sebze yemeğini yediricez, bakalım, inşallah yer..
Ona bile uyanan bebekler var işte , sen en iyi ben anlarımhakikaten ne gicik su eklemlerden gelen "çıt" sesi
Ona bile uyanan bebekler var işte , sen en iyi ben anlarım
Birde ne kadar dikkat edersen o kadar çok ses geliyor
Ben de daha önce sebamed kullanıyordum .sebamed kullaniyorum ben sampuani. cildi kuru dedi yuzune bakarak ama sadece yuzunde var kirmizi puturcukler,cok degil ama.
yine de aklimda olsun dedigin markalar.
emzirme demesin insallah ya,zaten zor aliyor,iyice birakir diye korkuyorum
sagdigin zaman azaliyor,emmeleri lazim. her gun yeni bir umutla kalkiyorum red bitsin diye ama
Evet ben hamileyken 4 gün 100 3 gün 125 lik kullanıyordum, ben dozunu kendi kendime ayarlıyorum aslında.Doğumdan sonra hergün 100 içtim 1,5 falandı tsh, şimdi 75 lik içiyorum,ama bayağıdır gidemedim sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi , yarın aşı günümüz olmadı ben de bi kan vereyim bakalım ne alemde.dogumdan sonra endokrine gidip yeniden doz ayarlamasi yaptirmaliydim ama ihmal ettim. 50 mg a dusersin dogumdan sonra demisti doktor ama yine gitsem iyi olacak.
sen kullaniyor musun ilac?
Ben de daha önce sebamed kullanıyordum .
Benim yaklaşık bir aydır sağ mememi ağzına bile almıyor, reddin dibini yaşıyorum yani.
Evet ben hamileyken 4 gün 100 3 gün 125 lik kullanıyordum, ben dozunu kendi kendime ayarlıyorum aslında.Doğumdan sonra hergün 100 içtim 1,5 falandı tsh, şimdi 75 lik içiyorum,ama bayağıdır gidemedim sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi , yarın aşı günümüz olmadı ben de bi kan vereyim bakalım ne alemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?