2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

sebamed kullaniyorum ben sampuani. cildi kuru dedi yuzune bakarak ama sadece yuzunde var kirmizi puturcukler,cok degil ama.
yine de aklimda olsun dedigin markalar.

emzirme demesin insallah ya,zaten zor aliyor,iyice birakir diye korkuyorum
sagdigin zaman azaliyor,emmeleri lazim. her gun yeni bir umutla kalkiyorum red bitsin diye ama

Canim cok geçmiş olsun inan haline çok üzüldüm benim de annem babam uzakta daha da kötüsü aynı şehirde bir tane bile tanıdığımız yok. Canini sıkma psikolojini rahat tut sen iyi ol ki yavrulara yetebilesin güç verebilesin. Bu arada inşallah küçüğe bulaşmaz Allah şifa versin canm

Sağol canım.ben bazen hevesleniyorum.ben yemek yerken bakıyor.ona doğru uzatıyorum ağzını açıcak mı diye :)
Ama bu ne diye bakıyor ağzını açmıyor henüz :) daha çok erken ama ek gıda dönemi çok güzel. Bide iştahlı bi bebekse tadından yenmez heralde :)

Çok geçmiş olsun.
Okula giden çocuklarda hastalık hiç bitmiyor ya.ya grip bulaşık ya ishal..
Allahım beterinden korusun.şifa versin inşaallah

hifanur cnm dogmadi gereken tarih itibariyle 180 gun kurali var. Ama bazi drlar bebegin durumuna gore erken baslatiyorlar

Ben bir kere Ayşe’yi yedirirken kafam karışıp Duru’nun ağzına koca bir elma parçası soktum. Çataldan almaya çalışırken bakıcı bağırdı ne yapıyosuuun diye :)) sonra da muz yedirmeye çalıştım, annem uyardı sağolsun :)) çocuk alışmıştı artık, açıyor ağzını hemen; farkedip çekince de ağlıyordu :)) ama şimdi nüksedip duran hastalık, ilaçlar vs derken resmen korku oldu yavrumda, daha kaşığı görür görmez tükürme hareketine başlıyor uyanınca ilk sebze yemeğini yediricez, bakalım, inşallah yer..

Çok geçmiş olsun cnm.. çok iyi anlıyorum seni.. bizim ufak da ateşlendi gece.. sabaha kadar başını bekledim, sağlıklı olup da uyumadığın hiçbir gece şikayet etmicem diye yemin ettim kendime.. en kötü gecemiz bu olsun inşallah; Allah yardımcın olsun

hayirli olsun canim,ilk ek gidaya duru gecti sanirim:)
hicbir yemegi secmeden yer insallah.

Ona bile uyanan bebekler var işte , sen en iyi ben anlarım
Birde ne kadar dikkat edersen o kadar çok ses geliyor

ben sese alistiracagim,sesli ortamda da uyusun derken,uyutmam saatlerimi aldigi icin "nolur biraz uyusun,sessiz olun" diyorum herkese

parke sesi,eklem sesi,hic olmadik zamanda hapsurma
valla canim nedir bu ya,isyaaaaaaan

Ben de daha önce sebamed kullanıyordum .
Benim yaklaşık bir aydır sağ mememi ağzına bile almıyor, reddin dibini yaşıyorum yani.

dogumdan sonra endokrine gidip yeniden doz ayarlamasi yaptirmaliydim ama ihmal ettim. 50 mg a dusersin dogumdan sonra demisti doktor ama yine gitsem iyi olacak.
sen kullaniyor musun ilac?
Evet ben hamileyken 4 gün 100 3 gün 125 lik kullanıyordum, ben dozunu kendi kendime ayarlıyorum aslında.Doğumdan sonra hergün 100 içtim 1,5 falandı tsh, şimdi 75 lik içiyorum,ama bayağıdır gidemedim sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi , yarın aşı günümüz olmadı ben de bi kan vereyim bakalım ne alemde.

Ben de daha önce sebamed kullanıyordum .
Benim yaklaşık bir aydır sağ mememi ağzına bile almıyor, reddin dibini yaşıyorum yani.

ben anlayamiyorum bunun sebebini. hele emerken bir anda birakmasini cozemedim. doktora soruyosun,cozum soylemiyor. sadece moral bozuyor. bir kismi tamAmen birakirmis,bir kismi devam edermis emmeye
onu biz de biliyoruz
cozum soyle bana,demi ama

solu hep aliyor mu? aliyorsa buna da sukur diyecegiz canim napalim.

ben aslinda kan verdim 2 ay once ama sonuclar icin tekrar gitmek gerekiyor ya,gidemedim

saglik ocagindaki doktorumuz "burda tahliller yanlis sonuc verebiliyor,devlet hastanesinde yaptir" dediginden beri orda yaptirmiyorum.
hastaneye kan vermek sorun degil de sonuc icin tekrar gidiyosun ya ona useniyorum

4.ay asisi ddegil mi,sıkıntısız atlatin insallah.

merhabalar, bebeklerinizi artık destekli oturtmaya başladınız mı ne kadar süre ne şekilde oturtuyorsunuz. Bana sağlık ocagında 5.aydan itibaren denildi ama nette gördüğüm kadarıyla 4.aydan itibaren oturtulabilir deniliyor. Herkese kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…