- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Ayy hele o hapşurma ...ben sese alistiracagim,sesli ortamda da uyusun derken,uyutmam saatlerimi aldigi icin "nolur biraz uyusun,sessiz olun" diyorum herkese
parke sesi,eklem sesi,hic olmadik zamanda hapsurma
valla canim nedir bu ya,isyaaaaaaan
Ayy hele o hapşurma ...
Öksürme falan olmasın dedikçe geliyor
Merhaba. Ben emzirme yastığını koyuyorum ortasına oturtuyorum . Biraz kaykılarak oturuyor tabi kafasını da yastıkla destekliyorm.merhabalar, bebeklerinizi artık destekli oturtmaya başladınız mı ne kadar süre ne şekilde oturtuyorsunuz. Bana sağlık ocagında 5.aydan itibaren denildi ama nette gördüğüm kadarıyla 4.aydan itibaren oturtulabilir deniliyor. Herkese kolaylıklar dilerim.
hifanur cnm dogmadi gereken tarih itibariyle 180 gun kurali var. Ama bazi drlar bebegin durumuna gore erken baslatiyorlar
Aynen biz durumumuzu anlatırken bize bir ışık olmalarını diliyoruz ama bazıları gerçekten tamamen moral bozuyor.Solu alıyor, tabi şimdilikben anlayamiyorum bunun sebebini. hele emerken bir anda birakmasini cozemedim. doktora soruyosun,cozum soylemiyor. sadece moral bozuyor. bir kismi tamAmen birakirmis,bir kismi devam edermis emmeye
onu biz de biliyoruz
cozum soyle bana,demi ama
solu hep aliyor mu? aliyorsa buna da sukur diyecegiz canim napalim.
Çocuk şaşırmıştır napıyo bu annem diyeBen bir kere Ayşe’yi yedirirken kafam karışıp Duru’nun ağzına koca bir elma parçası soktum. Çataldan almaya çalışırken bakıcı bağırdı ne yapıyosuuun diye :)) sonra da muz yedirmeye çalıştım, annem uyardı sağolsun :)) çocuk alışmıştı artık, açıyor ağzını hemen; farkedip çekince de ağlıyordu :)) ama şimdi nüksedip duran hastalık, ilaçlar vs derken resmen korku oldu yavrumda, daha kaşığı görür görmez tükürme hareketine başlıyoruyanınca ilk sebze yemeğini yediricez, bakalım, inşallah yer..
Aynen biz durumumuzu anlatırken bize bir ışık olmalarını diliyoruz ama bazıları gerçekten tamamen moral bozuyor.Solu alıyor, tabi şimdilikumarım bi süre daha idare ederiz.
Aynen biz durumumuzu anlatırken bize bir ışık olmalarını diliyoruz ama bazıları gerçekten tamamen moral bozuyor.Solu alıyor, tabi şimdilikumarım bi süre daha idare ederiz.
Dediğiniz şekilde oturtmak güzelmişNe kadar sıklıkta ne kadar süre oturtuyorsunuz. Sağlık ocagından 5.ayda başlayın dediler ama bebeğim yatar durumda durmak istemiyor sürekli dikleşmeye çalışıyor. her istediğinde oturtsak bir sakıncası varmıdır ki.Merhaba. Ben emzirme yastığını koyuyorum ortasına oturtuyorum . Biraz kaykılarak oturuyor tabi kafasını da yastıkla destekliyorm.
Valla ben taşımaktan kollarım yoruldukça koyuyorum belli bi süresi yok. :)Dediğiniz şekilde oturtmak güzelmişNe kadar sıklıkta ne kadar süre oturtuyorsunuz. Sağlık ocagından 5.ayda başlayın dediler ama bebeğim yatar durumda durmak istemiyor sürekli dikleşmeye çalışıyor. her istediğinde oturtsak bir sakıncası varmıdır ki.
Ne güzelmiş bu maharet istiyor gerçektenKızlar ben kızıma keçeden küçük bi kitap yapmayı planlıyorum.cep boy büyüklüğünde olucak.
Netten baktım biraz.bazıları cırtlı oluyor.
Mesela ağacın üzerindeki elmalar cırtlı.istediiğin gibi çıkartıp takabiliyosun.
Ama bizimkiler küçük diye cırtlı yapmıcam.herşeyi dikicem.çıkartıp ağzına alır Allah korusun.
Biraz uğraştırıcak biliyorum ama hem kızıma güzel bi hatıra kalsın.hemde onun gelişimine destek olucak bi oyun kitabı olsun istiyorum.
Aklımda şöyle bişey var.mesela ilk sayfa deniz temalı olsun.deniz balıklar,küçük bir tekne filan.
İkinci sayfa orman temalı.arkada elma portakal ağaçları olsun.yemyeşil çimenler.çimenlerin arasında gizli uğur böceği.ve değişik hayvanlar.kuzu köpek kuş arı kelebek vs
Dier sayfalara yağmur ve kar temaları gibi gibi şeyler düşünüyorum.
Bana biraz fikir verebilirmisiniz? Diğer sayfalarda neler yapabilirim.biraz geliştirici olması adına.üçgen kare şekiller,sayılar,renkler yapıyımmı erkenmi olur?
Burda çok geniş kapsamlı bi video var.
Biraz ilerki yaşlar için daha uygun tabi.
Annem 20 yıl önce haşimatodan ameliyat oldu. O zaman doktoru milyonda bir olan bir hastalık demişti. Aradan 10 yıl geçti, birden her yerden haşimato hastalığı duyulmaya başladı. Çok enteresan geliyor bana bu kadar yaygınlaşması. Size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Çocuklarımızdan uzak olsun hastalıklar.Ben de de var haşimato - hipotiroidi
Emzirme yastığıyla oturtuyorum. Dik olarak sadece egzersizlerde oturtuyorum ama kucağımda olmadığı vaktin %50sinde eğimli oturuyor. Yatmaktan sıkıldı, oturtmasam yattıgi yerde boynunu havada tutuyor sürekli. Çocuk hazirsa bence sorun olmaz.merhabalar, bebeklerinizi artık destekli oturtmaya başladınız mı ne kadar süre ne şekilde oturtuyorsunuz. Bana sağlık ocagında 5.aydan itibaren denildi ama nette gördüğüm kadarıyla 4.aydan itibaren oturtulabilir deniliyor. Herkese kolaylıklar dilerim.
Videoyu izlemedim ona göre yorum yapıyorum.Kızlar ben kızıma keçeden küçük bi kitap yapmayı planlıyorum.cep boy büyüklüğünde olucak.
Ama bizimkiler küçük diye cırtlı yapmıcam.herşeyi dikicem.çıkartıp ağzına alır Allah korusun.
Biraz uğraştırıcak biliyorum ama hem kızıma güzel bi hatıra kalsın.hemde onun gelişimine destek olucak bi oyun kitabı olsun istiyorum.
Aklımda şöyle bişey var.mesela ilk sayfa deniz temalı olsun.deniz balıklar,küçük bir tekne filan.
İkinci sayfa orman temalı.arkada elma portakal ağaçları olsun.yemyeşil çimenler.çimenlerin arasında gizli uğur böceği.ve değişik hayvanlar.kuzu köpek kuş arı kelebek vs
Bana biraz fikir verebilirmisiniz? Diğer sayfalarda neler yapabilirim.biraz geliştirici olması adına.üçgen kare şekiller,sayılar,renkler yapıyımmı erkenmi olur?
Uyku tulumu kullanan anneler yün mu pamuk mu alayım ?
Ne güzelmiş bu maharet istiyor gerçekten
Annem 20 yıl önce haşimatodan ameliyat oldu. O zaman doktoru milyonda bir olan bir hastalık demişti. Aradan 10 yıl geçti, birden her yerden haşimato hastalığı duyulmaya başladı. Çok enteresan geliyor bana bu kadar yaygınlaşması. Size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Çocuklarımızdan uzak olsun hastalıklar.
Emzirme yastığıyla oturtuyorum. Dik olarak sadece egzersizlerde oturtuyorum ama kucağımda olmadığı vaktin %50sinde eğimli oturuyor. Yatmaktan sıkıldı, oturtmasam yattıgi yerde boynunu havada tutuyor sürekli. Çocuk hazirsa bence sorun olmaz.
Videoyu izlemedim ona göre yorum yapıyorum.
Çok güzel bir fikir, şimdiden ellerine sağlık.
Geometrik şekiller için erken değil bence, yani ne olduğunu bilmese de aşina olur en azından. Gece gökyüzü ve gündüz gökyüzü olabilir. Yıldızlar ve ay olur birinde diğerinde güneş ve gökkuşağı mesela.
Evet canım onlara ben de baktım karar veremedim halaCanım woolnat.com bakmanı tavsiye ederim merinos yününden burda bir kaç arkadaşımız aldı çok memnun kaldılar.
Canım instagramda montessorikitap ı takip edersen güzel etkinlikler var.Kızlar ben kızıma keçeden küçük bi kitap yapmayı planlıyorum.cep boy büyüklüğünde olucak.
Kalıtsal diyorlar halbuki haşimatoya , anne- kız hastalığı diyorlar , sende olmaması ne güzel. Bende de 3 yıl önce çıktı daha önceki kan tahlillerimde hiçbirşey yoktu. Kızımda da olmaz inşallah. Bu daha çok içine atan, insanlar ona birşey söylediğinde hemen cevabını veremeyen ve derin üzüntüler yaşayan insanlarda çıkıyormış. Vücut biyerden fire veriyor işte. Hiçbir şekilde tedavisinin olmaması da çok ilginç. Tiroidlerini mi aldırdı nasıl bir ameliyattı canım. Şuan nasıl, hala ilaç kuullanıyor mu peki, en sıkıcısı da ömür boyu hap kullanmak ki ben hiç sevmem . Yine de Allah beterinden korusun.Bana doktor 5 sene sonra falan bir daha tiroidlerini ultrasonla kontrol ettir , çok sık baktırmaya gerek yok dedi. Ben de öyle yapıcam, sürekli tsh ı dengede tutmaya çalışmak tek yaptığım.Annem 20 yıl önce haşimatodan ameliyat oldu. O zaman doktoru milyonda bir olan bir hastalık demişti. Aradan 10 yıl geçti, birden her yerden haşimato hastalığı duyulmaya başladı. Çok enteresan geliyor bana bu kadar yaygınlaşması. Size de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Çocuklarımızdan uzak olsun hastalıklar.
4 gün sonra 5 aylık olcaz damakların kenarları yuvarlak sert gibi olmuş kist falan mı ki anlamadımBizde de öyle nedeni ne ki acaba ? Kaç aylık sizinkisi
Yok cnm ilaç verdi.. takibini yapıcaklar.. cuma günü tekrar gideceğiz. Alıştım artık zaten.. ömrümüz doktorlarda geçiyor iki aydır..gecmis olsun canim. temizleyecekler mi hemen kulagini?
saol cnm :) bugün patates, havuç, kabak, pirinç ve bir parça kuşbaşı etle pişirdik yemeğini. Sandığım kadar zorlanmadı ama öksürdüğü için çok da bayılmadı tabi. Yine de iki tatlı kaşığı yedirebildim.. ilk hedef tamam :)hayirli olsun canim,ilk ek gidaya duru gecti sanirim:)
hicbir yemegi secmeden yer insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?