2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladim canim cok tesekkur ederim
Gelecek ay 9 kilo olursa 9 damla.
Öyle yani her ay kilosuna göre ayarlarız amladim
Rica ederim cnm. Tam olarak öyle :) Bu arada sorulması gereken herşeyi sorduğumu düşünüyorum demir ve vitamin takviyesi adına.. Özetle kendi adıma vermeme lüksümüz olmadığına da gönül rahatlığıyla inandım böylece.

Şaşırdım ben tek sebze veriliyor diye biliyorum resmen yemek bu Duru kızımız abla olmuş. Afiyet şifa olsun insallah kuzucuğa

Tesekkür ederim. Bizim red dönemsel olarak devam ediyor bazen tam bitti diyorum tekrar başlıyor bugün cok uğraştık mesela. Gecsin artık bayadır ugraşıyoruz. O dize yatırma pozisyonunu bende kullaniyorum eğer yüzüstu yatmayı kabul ederse tabi keyfi yoksa yürümekten başka bir sekilde sakinlesmiyor çünkü. Biz bu ay fazla almamışız 600 gram sadece ama tahmin ediyordum cünkü çok hareketli ve reddettigi için çoğu yarim yemelik kandırabildim. Maşallah Agâh'a. Hatırliyormusun peki ne kadar sürdü Han da bu red olayı?

Gece gece 3 kez kaka ishal olmuş kuzum sonuncusunda kan vardı azıcık, sabah kontrolümüz var diye götürmedim bezi inş bişeyi yoktur yaparken baya ıkındı acaba kan ondan mı oldu

Ameliyat zamanı küçüktüm, cok seyi hatırlıyorum ama hep yüzeysel şeyler. Uzun süre konuşamadı, iç guatrdı falan... Doğumdan sonra çıkıyormuş daha çok o yüzden kontrollerimi yaptırıyorum sürekli. Hala ilaç kullanıyor, ömür boyu da kullanacak. Tiroidlerini kontrol ettiriyor mu bilmiyorum ama, malum insanımız pek sevmez rutin kontrolleri.

bizim de oyle valla,kontroller,tahliller vs. derken habire doktordayiz ama buna sukur. allahim dermansiz dert vermesin.

afiyet sifa olsun:)

İlk hamileliğimde kanamadan dolayi plesanta erken ayrıldı kaybettim malesef 5 aylikken. Bu hamileliğim de kanamali gecti bide rahim ağzına yakınmış plasenta o yüzden canim. Senin neyin vardi

benim de odada sancilarim sıklasti ve acilma var mi diye muayene ettiler. aradan 1 dk gecti gecmedi,birden acayip bir kan bosaldi,benim gozum karardi,bayilir gibi oldum,hemen dogumhaneye goturduler apar topar. plesanta erken ayrilmis. bebegin olebilirdi dedi doktorlar
cok sukur ki oglusum yanimda:)

allahim sana da evladini bagislasin. hayirli saglikli bir sekilde kucagina al insallah.

gelisimi yavaslamisti emirin,o yuzden universiteye sevk etti doktorum.

Sagolun, cevabiniz icin bebegim hazir gibi diklesiyor hep istedigi zamanlar oturtayim

Biz hala devam ediyoruz, yalnız biz de kesinti olduğu (4. ay aşısı) için tam sonuç almadan yazmak istemedim, ama madem istedin azcık cesaret vereyim, gündüz uykuları düzene girdi, gece uykuları hala beklediğim sıklıkta değil, uyanmaları var bazen kendi yatağında uykuya dalıyor bazen çok huzursuzluk yapıyor. Uyku eğitimini düşünüyorsan önce gündüz uykularından başlamanı tavsiye ederim çünkü bebekler gündüz daha tolere edebiliyorlar, gece daha huzursuzlaşıyorlar, ben ne zaman kucakta uyutsam gece saat başı uyanıyor, o denli bitkin oluyorum, ama ısrarla yatağında uyutursam gece uyanmalarımız azalıyor, dediğim gibi bizi 4.ay aşısı fena vurdu o yüzden eğitim işi biraz daha yumuşak geçişlerle oluyor, bazen çok ümitsizliğe düşünüyorum ama ertesi gün devam ediyorum ısrarla, artık yatağını yadırgamıyor, eskisi gibi tepki vermiyor ve dediğim gibi gündüz uykularımız düzene girdi..

merhaba ben de woolnat uyku tulumlarını inceliyorum 4 mevsim diyor tog degeri kaç bir bilginiz var mı.
Tog değeri yok o tulumlarin merinos ince yün, ben de burda tavsiye üzerine aldım çok memnunum, terletmiyor 22-23 derece sıcaklıkta içine pijamalarini giydirip bebegini yatırabilirsin

Mavili Pembeli canım sen mi sormuştun uyku tulumunu?
Ben çok beğendim. Ilk başta ince gibi geldi. Giydirdim hiç bir şey örtmedim üzerine. Gece emzirmeye uyandirdigimda sırtını konrol ediyorum sıcacık. Ter filan da olmuyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…