2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu klasik yöntemde nasıl yapıcaz çorbasını anlamadım.
Sulu çorbamı yapıcaz yoksa püre şeklindemi?
Birden püreye geçmeyiz diye düşünüyorum.çocuk alışkın değil sonuçta.

Ayakları içerde mi kalıyor canım bir de üstüne bir şey örtüyor musun?
Büyük aldığım için ayaklar içerde kalıyor, oda sıcaklığı 23 derece bizim üzerine bir sey örtmeye gerek kalmıyor

hangi yontemi uyguluyorsun canin
Uykusuz anne kalmasın kitabındaki yöntem canım,
Ben de bu yüzden daha yumuşak bir geçişi tercih ettim ama yine ağlıyorlar bir şekilde, aslında onun iyiliği için ona uyumayı öğrettiğini düşünürsen daha kararlı olabilirsin, zaten eski alışkanlıklarını değiştirmek istemedikleri için ağlıyor, direniyorlar. Baktın gördün çok ağladı, huzursizlandi al kucağına sakinleşsin tekrar dene eninde sonunda uyuyacaktir..

tamam canim sagol.

Sebzeleri önce tek tek tattırdın sonra mu buna geçtin canım direk hepsini mi verdin? Maşallah bu arada duruya

Kızlar bu klasik yöntemde nasıl yapıcaz çorbasını anlamadım.
Sulu çorbamı yapıcaz yoksa püre şeklindemi?
Birden püreye geçmeyiz diye düşünüyorum.çocuk alışkın değil sonuçta.
Püre yapacağım ben çatalla ezerek azar azar vereceğim damaklarıyla ezip yutmayı öğrensin diye

Bizim de ilk üç ay mis gibiydi sonra bozuldu kendi kendine uyuyan bebe artık uyumuyor yanlız pış pışlama sallama da işe yaramıyor bazen ne yapsam çaresiz kalıyorum

Bizim de ilk üç ay mis gibiydi sonra bozuldu kendi kendine uyuyan bebe artık uyumuyor yanlız pış pışlama sallama da işe yaramıyor bazen ne yapsam çaresiz kalıyorum
Bizdede aynı durum var. İlk 3 ay mis gibi uyuyan bebe resmen uykuya direniyor.Özellikle akşam baba gelince onunla durmak için uyumuyor. Büyüdü ve inatçı keçi oldum oğlum.

ilk üç ay uyku işaretlerine dikkat edip mi uyutuyordunuz yoksa uysal uykuyu seven bir bebek miydi. şimdilerde bozulduysa diş ağrısı vs atak dönemleri yüzündendir düzelir tekrar inşallah. uyku işaretlerini kaçırınca da bebekler uykusuzluktan iyice hareketleniyorlar açılıyorlar daha zor oluyor uyutması. genelde akşam 8, 9 gibi en geç uyusun deniyor. sonra git gide daha da zorlaşıyor uyutmak. uykusu gelince evin içinde kanguruyla dolaşınca da uyuyorlar ninni söyleyerek ya da ninni açarak onu da deneyebilirsiniz. ben de çok zorlandım uykusuz kaldım bebek bakımında mucizeler kitabını okudum nette araştırdım bazen de olmayınca olmuyor beklemek sabretmek gerekiyor.

Bir düzen oluşturdum ona göre akşam saat 9 da emme gaz çıkarmadan sonra beşiğinde ben başında bekleyince uyuyordu sonra atak vurdu bizi evet sabredip düzeni tekrar etmeye çalışıcam

Ya benimki bir şeyler yemek için çıldırıyor gibi biraz portakal kabuğu verdim eline hiç bırakmadı zor aldım elinden. Sofradan gözünü ayırmıyor. Mama sandalyesinde dik oturabiliyor ben 2 aylıktan beri oturtuyorum çünkü . Kilo boy çok normal. Ne yapsam ille de 6 aylık mı olsun fikriniz var mı?

Ben olsam beklerdim.

Evet 6ayın dolması gerekiyormuş sindirim sistemi hazır olması içim. Yoksa kabızlık başlıyormuş.

Hımm aynen Ben de beklicem hiçbir şey anne sütünden daha değerli değil diyorum kendime.
Aynen değil. Bir de taklit döneminde bu ağız şapırdatmayı, istemeyi falan yapıyorlar. İpek dr yapıyor yani. Yediğim şeyleri yaklaştırıyorum ağzını açıyor nerden biliyorsa

Kaç aylık ki vauv nasıl dik oturuyor? Bunun kararını en iyi sen verirsin bence. Farklı görüşler mevcut çünkü ek gıda konusunda.

Theteacher00 maşallah da diyeyim de :) bizimkisi hamur gibi yığılıyor oturunca. Gerçi henüz çalışmalara başlamadık. Bi kaç saniyeden fazla oturtmadım hiç. Ben de 5. Ayda baslayacagim oturtma calismalarina.

Benimki burdaki bebelere göre büyük ama benimki de yığılıyor otururken :) bizim doktor da 6 ay dolmadan 2 hafta önce meyveye 1 hafta önce de yoğurda başlatmak istedi. Yani onu dinlersem haftaya meyve yiyor ogluşm ama beklicem ben sanırım ablam doktor o da gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…