2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladım canım ben de farklı görüşlere denk geldim bu konuda ama çok cesaret edemedim oturtmaya. Kendisi boynunu öne atmaya başlayınca hafif hafif oturturum sadece
Yurutec hiç tavsiye edilen bir şey değil.
Kızlar ya dik oturmasindan kastimiz desteksiz oturması mi?
Destekli veya desteksiz dik oturmalı. Yanı boğulma tehlikesi olmasın diye.

Kızlar bu klasik yöntemde nasıl yapıcaz çorbasını anlamadım.
Sulu çorbamı yapıcaz yoksa püre şeklindemi?
Birden püreye geçmeyiz diye düşünüyorum.çocuk alışkın değil sonuçta.
Ben ilk çocuğumdan hatırladığım
pipideki yamuklugun sık goruldugunu soyledi bizim dr. hidroseli bilmiyorum ilk kez duydum.
Eşim erkek ya gereksiz evham yaptı zaten doktordan ilk çıktığımda dünyam başıma yıkılmış gibiydi ama şimdi iyiyim Allah dermansiz dert vermesin

Kızlar uyku için bir çözüm yolu buldum belki denemek isteyen olur. Biraz zahmetli ama :) Evinde küvet veya küçükte olsa çocuk havuzu olanlar swimava diye bebek boyun simitleri var 5,5 kilodan itibaren çocukları yüzdürmek için. 100 lira orijinal fiyatı, çakmaları da 30 liraya var. yüzüp yüzüp yorulan çocuklar da mışıl mışıl uyuyormuş :) ben bunu almak için yazı beklicem malesef.

Benim bile çok hoşuma gitti :)
Çamaşırlar makinada yıkanıyor.diğer sayfada çamaşır ipine asılıyor :)
Bebek yataktan çıkıyor dolaptan elbiselerini giyiyor :)
Bizimkiler için daha basit olması gerekiyor.küçük parçalar olduğu için ağzına alıp yutma riski var.
İnstagramda buldum bi sayfa.satışı var belki direk ordan alırım.bebekle uğraşmaya kalksam baya zor olucak benim için.

Selamlar ben yapmıştım sana ig linkini yollayayım benim yaptığımın. Bebekler için uygun olmasına özen gösterdim .

https://www.instagram.com/p/BXpj5ujhAyZ/
Profilimde diğer sayfalar da var bakabilirsin.

Yarım kalmış mesajın :)
yine yazdım gitmedi off offf
Sebzeleri haşliyoruz 3 gün kuralına göre ilk başta tek tek sonra onları güzelce bieleştiriyoruz. Neyse tek mesela kabak haşlayip çatalla eziyoriuz içine birazda suyundan koyup çok katı olmamasını sağlıyoruz bir kaç kaşık yediriyoruz. Meyveleri de cam rendede rendeleyip suyundan ilk başlarda daha sonrada orda oluşan puresinden veriyoruz. Ben sebze puresine 8. Aydan sonra ydi sanırım biraz biraz kiyma koymaya başlamıştım . Kızımda hiç demir ilacı kullanmadık Bu yüzden.

Selamlar ben yapmıştım sana ig linkini yollayayım benim yaptığımın. Bebekler için uygun olmasına özen gösterdim .

https://www.instagram.com/p/BXpj5ujhAyZ/
Profilimde diğer sayfalar da var bakabilirsin.

Tek kelimeyle süpersin :)
Maşallah ne güzel yapmışsın çok yeteneklisin.örgülerinede bayıldım.
Örgü tavşanı nasıl yaptın? Ben beceremem de anneme tarif ediyim yapsın :)

Bence kendin bir tane yapmalısın çünkü ona emek verince o kadar güzel oluyor ki tamamen senin hayal gücün. hem sonraya da güzel bir hatıra kaliyor. Dikişi elinle bile yaparsin zor değil. Ben de başlayacağım ama atak döneminde olduğumuz için pek izin varmıyor bizim kız.

Çok sağol aydınlatıcı oldu.
Her yerde farklı tarifler var.çok kafam karıştı.
Ayşe öner yer elması ve havucu haşlayıp içine sonradan z.yağı ekliyor.
3 gün boyunca kuralı burdada var.
Çoğunluk bizden önce geçicek ek gıdaya.
Sizden kopya çekicem artık

Bende hatırası olsun diye kendim yapmak istiyorum.ama kızımından çaldığım vakitle yaparsam bi anlamı kalmaz.o uyudukça yaparım anca.
Acelesi yok zaten.yavaş yavaş yaparım.bi kaş ay sonra kitap çevirmeye başlar zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…