Yürüteç için ne diyorsunuz ? Çoğunlukla zararlarını anlatmışlar 10 dk kadar dursa da zarar verir mi ? Ben bi denemelik istedim birinden bakacam :)
Ya baştan beri çok kafama takılıyordu oturtma meselesi ben de Kadir Tuğcu’nun fikirlerine denk geldim bebeğimin de gelişiminin de bunu kaldırabileceğini hissettim her gün az az 1,5 2 aylıktan beri oturttum. Ama algılar öyle bir şey ki %100 oturtmanın zararı olmadığını öğrensen bile alıştırılmışız ya bebek oturtulmaz diye az da olsa tedirginlik vardı bende de ama yine yapacağımdan geri kalmadım tabi bebeğime göre şekillendim aslında :) yani elbet oturacaklar yürüyecekler aslında ama ne bileyim yapmak istediğim yanlış algıları yıkabilmek , çevremde kendimi adet ve hurafe yıkıcı olarak tanımlıyorum
kimsenin dediği umrumda değil bütün herkesi dinlerim, tecrübelere de önem veririm ama önce dini sonra bilimsel sonra da iç sesimle hareket etmeyi istiyorum. Çocuk gelişimi belli şeyler hariç çok öznel bence 10 tane çocuğum olsun isterim mesela şimdi oğlumu oturttum diye başka bebeğimi de oturtacak değilim bakarım önce bi yani
bilemiyorum neyse çok uzattım
“her çocuk özeldir”