2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Al benden de o kadar hem uyku olmayan gecenin Günaydını mi olurmuş
Hic ya, uyku yok sükunet yok, uyuyor yarım saatte bir viyaaak yarım saatte bir ciyaaak... Dün sırtım tutulmuştu sabah kız ağlıyor yatağında ben de yatıyorum ama doğrulup kalkamiyorum. Dedim artık uyur nasılsa. Eşim hazırlanıyordu kız uyandı dedi uyuyor sandı beni. Biliyorum da kalkamiyorum susar uyur elbet dedim. Tuttu kaldırdı beni Nerede gördün sustugunu diye. Bugün de aynı şey diyalogsuz geçti. Yiprandim valla beden olarak. Sende nasıldı gece?

Vakti gelince 'af buyur bacim diyene sürün hain' dersin sen de Erol Taş seslendirmesiyle

Sabırla bekliyorum o günü

Bir düzen oluşturdum ona göre akşam saat 9 da emme gaz çıkarmadan sonra beşiğinde ben başında bekleyince uyuyordu sonra atak vurdu bizi evet sabredip düzeni tekrar etmeye çalışıcam
ne güzel başında beklerken uyuyormuş bebeğiniz. bu ataklar gidince eminim düzelecektir zaten uykusu düzeni varmış bebeğinizin. sabırlı günler dilerim.

Eşim hasta çok öksürüyor başka odada yatıyor. sSabaha kadar bütün ruyalarim yarım kaldı yarım saatte bir yat kalk yat kalk haciyatmaz oldum iyice sabah sinirliyim niye sinirlisin diyor.Hiç uyumadim diyorum ama bak gününün geri kalanı da kötü geçer diyorLa havleeee

Eşiin haklı
Ben bugün niye böyleyim ya bu pozitiflik nerden geliyor

Benzer bir gece de bizimkiydi. O kalkamama durumu bende de oluyor. Gece 12 gibi uyuttuk 2 buçuğa kadar uyudu meğer tek verimli uykusu oymus. Sonrasında 15 20 dakikada bir ağladı. 4'te bi burun açma seansı yaptık çok ağladı çekerken. Baya açıldı burnu rahatlar uyur dedik yine aynı. Baktım olmuyor 6 gibi aldım odaya oyun halısına getirdim. Kendim de yerde yanında sızmışım. Kafama vurarak uyandirdi baktım saat 6.10 daha. En son 8buçuğu kadar oynadık. Tekrar uyuttum ben de yattım eşim işe giderken üstümü örttü ve "hadi yine iyisin 11e kadar uyursunuz" dedi. Sonra bir viyaaak sesi saat 08.40

Çok geçmiş olsun eşine inşallah bebişe bulaşmadan kurtulursunuz. Uyursa sen de dinlen biraz gerçekten yorgun gecenin günü de yorgun geçiyor.

Mutella Uzun süre uyumayan bebek 10 dakika uyuyup öncekinden daha dinç oluyor ya, ondan etkilenmişsn İpek cadısı bulaştırmış. Veledim de bana yapıyor bazen

Evet evet uzun uyusam bu kadar dinç olmazdım

Canım selam, bir kaç gün giremedim. Daha iyi olmuşsunuzdur inşallah kızlar ve siz. Katı gıdaya geçmişsiniz bu arada, hayırlı olsun o da :)

Eşiin haklı
Ben bugün niye böyleyim ya bu pozitiflik nerden geliyor
Ya ama sabah sabah insan empati bekliyor

Teşekkür ediyorum öncelikle ama uyumak ne mümkün uykusuz gecenin günü de uykusuz geçiyor bizimki için ya belki komik gelecek ama dünden beri dönüyor dönme alistirmalari yapmak için mi uyumuyor diyorum Atak yok hadi geceyi de anlanladım ama gündüz uyumamasina bahane bulamiyorim

zeyno_82 canım siz şu atopik dermatiti ne yaptiniz, dr a gittiniz mi tekrardan? Bizim geçmedi kortizollu krem biraz yatıştırdı o kadar bu gun tekrar dr a goturecegiz. Ne illet bir şeymiş bu çok üzülüyorum küçücük bebe nelerle uğraşıyor

kalkmak istesen de beden kalkmiyor yataktan,bu nasil bir yorgunluktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…