2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada arkadaşlar bez kitaplar bu dönemde çocuğun dikkatini çok çekiyor kesinlikle tavsiye ederim daha çok dokusal olanlar bebeklerin yoğunlaşmasını dikkat surelerinin uzamasini elleriyle uzanıp tutmasini yani el göz koordinasyonunu farkli dokulari algilayabilmesini gelistiriyor. Alırken şekillerin ve renklerin asiri karisik olamasina, kumaşın kalitesine, ağzına kaçacak kopacak parçaların olmamasına bir de mümkünse kenarında köşesinde dişlik bulunmamasına dikkat edin. Ece uyumuşken yazayim bir okul öncesi olarak

Birkaç sayfada görmüştüm ben de.. çok yaratıcı olanlar var.. yalnız bizim Amerikalı bir müşterimiz vardı, hanımının annesi yapmış yıllar önce; kocaman sayfalara hazırlamış ve inanılmaz güzel şeylerdi.. kendi çocukları oynuyordu ben oradayken biyük bir zevkle :) o zaman çocuğum olmadığı için akıl edip de fotoğrafını çekmedim.. şimdi aklıma geldikçe üzülüyorum :) o bir sürü farklı malzeme kullanmıştı, benzer birşey bulsam hiç düşünmem alırım.. birkaç yabancı siteden de bakılabilir demek ki.. neden bizde bu kadar geç tutuldu acaba

Yani ilk başlarken sıvı çorba değilde püremi yediricez?

Ben hiçbir zaman sıvı yedirmedim canım.. çok zor oluyor katıya geçiş yoksa

Ben de başlayacağım fikir alışverişi yaparız

Amerikaya göre 20 yıl gerideyiz sanırım :)
Çocuk gelişimi için süper bişey.
Mesela ayakkabı yapmışlar.bağcıklarını bağlıyor.
Fermuarlı şeyler var.çok beğendim.
Her gün kızımı geliştiricek şeyler yapmaya çalışıyorum.bazen konuşmaktan ve şarkı söylemekten yoruluyorum :)
İnşaallah bu çabalarımın karşılığını alırım
ki alıyorumda.oyuncak tutamıyordu geçen hafta.hemen elinden bırakıyodu.
Şimdi daha bilinçli tutup ağzına götürüyor.biberonunu kendi tutuyor.ama ağzına denk getiremiyor :)

Bugünde çorba karıştırırken kucağımdaydı. bi baktım tezgaha uzanmış eline hamburger ekmeği poşetini geçirmiş :)
Ekmekler yere düştü.bu hanımda poşetin ihtişamına kapılmış ağzına almaya çalışıyor :)
Başka anne kızar çocuğuna belki ama ben çok sevindim
Gelişimini gördükçe çok seviniyorum.
Seni görünce neden çenem düşüyor benim acaba

Aaa süper olur.dikişten anlıyosan sorun olmaz.bide dikiş makinan varsa çok pratik ve daha düzenli olur.
Ben belki kv.ye diktiririm eğer vakit ayırırsa :)
Evet cnm ben dikiş dikiyorum daha önce de uni okurken çok uğraştık bu işlerle. Ben şimdi memleketteyim kendi evime geçince başlıcam inş

Günaydın Muti, şu uykusuz geceden sonra bu neşe beni strese sokuyor
Strese girmesi gereken kişi sen değilsin greçın
Uykusuz her gece
Ben her daim neşeliyim ya, hayat mutsuz gergin kıskanç fesat vr karaktersiz olmak için çok kısa. Bak 5 aylık oldu nerdeyse kuzular. Çok hızlı geçiyor zaman. Bi bakmışsın günahını aldığın insanları arıyorsun mahşer yerinde

Ywr elması çok süt yapıyormuş biliyormusunuz. Evet zeytinyağını unutmuşum .

Instagramda montessorikitap var çok güzel kitaplari ama çok pahalı 140 lira dedi yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…